Bønnepunkter for barmhjertighet og tilgivelse

0
6

I dag skal vi ta for oss bønnepunkter for barmhjertighet og tilgivelse.

Det er ved Guds nåde vi ikke blir fortært. For han elsket oss så mye og ofret så mye for at vi skulle bli renset. Gud er full av barmhjertighet og medfølelse, men Bibelen sier kan vi fortsette i synd og uten at nåden florerer? Svaret er selvsagt nei. Pass på dine skritt og kom tilbake til Gud. Han er livgiver og ikke bare livgiver, men for enhver som trodde på ham skal ikke gå fortapt, men ha et evig liv.

Gud er vår kilde, hvis vi glemmer vår kilde ber jeg om at vi ikke går til grunne. I år 2023 bør vi forlate det på en måte som vil behage Gud og arbeide etter hans vilje. Tegnene på endetiden er her. Vi ser mange ting Gud advarte oss om å skje allerede, vi bruker dette øyeblikket til å kalle oss tilbake til vår skaper og finne en måte å søke hans øyne på. Gud er full av barmhjertighet og medfølelse, Han vil tilgi deg. I lignelsen om den tapte sauen så vi hvor glad hyrden var da han fant sauene sine som manglet.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Lignelsen om den tapte sauen (Matteus 18:10–14) Jesus fortalte oss lignelsen om den tapte sauen for å bringe til vår kunnskap om at Guds rike er tilgjengelig for alle, også de som var syndere eller forvillet seg fra Guds vei. Han ga et eksempel på en hyrde (Gud) som har 100 sauer og en ble borte. Hyrden forlot de 99 sauene og lette overalt og hver krok og krok etter de savnede sauene. Jesus fortalte oss eksplisitt at når hyrden finner den tapte sauen var han overlykkelig over den mer enn de 99 som ikke kom seg vill.


Slik vil Gud glede seg når en synder vender tilbake til ham. Lukas 15 vs 3 til 7 3 Så fortalte Jesus dem denne lignelsen: 4 «Sett at en av dere har hundre sauer og mister en av dem. Forlater han ikke de nittini i det åpne land og går etter den tapte sauen til han finner den? 5 Og når han finner den, legger han den med glede på skuldrene 6 og går hjem.

Så kaller han sammen sine venner og naboer og sier: «Gled dere med meg! Jeg har funnet mine tapte sauer.' 7 Jeg sier dere at på samme måte vil det være mer glede i himmelen over én synder som omvender seg enn over nittini rettferdige som ikke trenger å omvende seg. Du trenger ikke være redd, hvis du er villig og klar til å gi livet tilbake til Gud, ta denne bønnen med meg;

Bønn om omvendelse

Herre Jesus jeg bekjenner mine synder, jeg er klar til å fordømme mine gamle måter, jeg vil ikke ha på meg sim-plagget mitt lenger, jeg vil gi livet mitt tilbake til deg, jeg vil at du skal lede meg, lære meg, veiled meg og hjelp meg til å stå imot fristelser. Jeg er klar til å akseptere deg som min Herre og frelser, hjelpe meg Herre Jesus og gi meg evig liv og styrke min tro slik at jeg kan motstå djevelens list. Hjelp meg å ikke bli lurt av djevelen igjen.

Når du tar disse bønnene, tro at du nå er en ny skapelse og at du har blitt tilgitt.

Hva du skal gjøre for å styrke troen din

 • Fortsett å vise anger og vis Gud at du virkelig er klar til å tjene ham.
 • Be om hjelp fra Den Hellige Ånd, siden du ikke kan gjøre noe uten Den Hellige Ånd
 • Gå på bibelkurs, det vil bidra til å styrke troen din på Gud
 • Be om at Den Hellige Ånds nærvær aldri skal vike fra deg.

Bønnepunkter for barmhjertighet og tilgivelse 

 • Herre Jesus takker deg for de utallige gangene du har gitt meg muligheten til å tjene deg
 • Herre Jesus takk for at du ikke sendte meg bort fra ditt nærvær til tross for at det har forrådt deg mange ganger, nektet deg mange ganger. Takk Jesus for at du viser kjærlighet til meg og min reise som kristen
 • Herre Jesus, selv Saul, den største forfølgeren av kristne, ble tilgitt, Peter fornektet deg og du tilga ham fortsatt, fordi du er full av medfølelse og vennlighet, vær så snill, Herre Jesus, hjelp meg til å starte et nytt. Hjelp meg med min nye reise med deg Herre Jesus, hjelp meg til å være i perfekt enhet med mine medkristne. Rens meg fra alle misgjerninger som kan hindre meg i å få tilgang til ditt rike og være med deg i himmelen.
 • Salme 25: 6-7
  Husk, Herre, din medfølelse og barmhjertighet som du viste for lenge siden. Husk ikke syndene og feilene i min ungdom. I din barmhjertighet husk meg, Herre, på grunn av din godhet.
 • Gjør etter ditt ord Herre og miskunn deg over meg. Ikke forlat meg denne gangen Herre Jesus
 • Jeg beklager for alle tingene som har gjort galt, jeg beklager at jeg forlot deg Jesus. Forbarm deg over meg. Jeg roper mitt hjerte til deg, jeg beklager Jesus. Tilgi meg herre
 • Forbarm deg over meg, Herre etter din milde barmhjertighet, utslett mine overtredelser og fjern mine synder fra meg,
 • Rens meg fra alle misgjerninger og hjelp meg til å leve et liv i hellighet
 • La din Hellige Ånd ta over meg slik at jeg vil være under veiledning og veiledning av Den Hellige Ånd hver dag
 • Ikke forlat meg Herre Jesus. Du er mitt håp om ære og frelse. Jeg stoler på deg Herre. Hjelp meg å sette føttene mine på den solide steinen som ikke kan flyttes, rystes eller beseires av regn, solskinn eller storm
 • Led min vei alltid og fyll mitt hjerte med Den Hellige Ånd slik at jeg kan ha en kraft iver etter å si nei til synd og kjempe mot mitt kjød når det vil at jeg skal synde
 • Hjelp meg å sette deg som min standard og mitt forbilde
 • Hjelp meg med mitt kristne rase og la meg vinne kampen
 • Vær med meg inntil enden Herre Jesus
 • Takk Jesus for besvarte bønner. Amen.

 

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkel20 Bønneemner for bønnemøter
Neste artikkelSalmer for nåde og gunst
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.