20 Bønneemner for bønnemøter

0
7

I dag skal vi behandle 20 bønneemner for bønnemøter.

Bønn er en måte å kommunisere med Gud på. Det skjer mye når vi ber, og det er derfor vi alltid rådes til å be alltid. Bibelen sier be uten opphør. Bibelen sier at vi ikke skal forlate samlingen av brødre Å ha et balansert bønneliv er avgjørende for alle kristne.

I Bibelen lærte Jesus disiplene sine hvordan de skal be og viser hvor viktig bønn er i livet til hver enkelt. Bønn er en viktig del av enhver kristen. Hva du ber til Gud om betyr mye, du forventer ikke at Gud svarer på en bønn om at du ønsker å ødelegge dine medmennesker eller kvinner fordi de har det bedre enn deg, motivene dine betyr mye. Bibelen sier at vi ikke vet hva vi skal be eller be om, bortsett fra at den hellige ånd lærer oss og forteller oss hva vi skal si. Bønn er nøkkelen. Du kan ikke gjøre unna bønner

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Fordeler med bønn

Noen fordeler med bønner er;


 • Når vi ber om at lenker brytes,
 • Mirakler skjer.
 • Barrierer er ødelagt.
 • Bønner blir besvart.
 • Vi føler oss nye og bedre.
 • Vi føler oss håpefulle fordi vi får forsikring om at Jesus er vårt håp om herlighet.
 • Bønn gjør at du får mer intimitet med Gud.
 • Bønn gjør at du får dypere relasjoner og kommunikasjon med Gud.
 • Den Hellige Ånd kommuniserer med oss ​​og så videre.

Noen tilfeller i Bibelen hvor bønner ble besvart

Daniel 3 mot 1-28

Sadrak, Mesjak og Abed-Nego svarte kongen: «Nebukadnesar, vi trenger ikke å forsvare oss for deg i denne saken. Hvis vi blir kastet inn i den brennende ovnen, kan den Gud vi tjener redde oss fra den, og han vil redde oss fra din hånd, konge. Men selv om han ikke gjør det, vil vi at du skal vite, konge, at vi ikke vil tjene dine guder eller tilbe gullbildet du har satt opp.» Da ble Nebukadnesar rasende på Sadrak, Mesjak og Abed-Nego, og hans holdning til dem endret seg. Han bestilte ovnen oppvarmet syv ganger varmere enn vanlig. og befalte noen av de sterkeste soldatene i hæren hans å binde Sadrak, Mesjak og Abed-Nego og kaste dem i den brennende ovnen. Så disse mennene, iført sine kapper, bukser, turbaner og andre klær, ble bundet og kastet inn i den brennende ovnen. Kongens befaling var så påtrengende og ovnen så varm at flammene fra ilden drepte soldatene som tok opp Sadrak, Mesjak og Abed-Nego, og disse tre mennene, fast bundet, falt ned i den flammende ovnen. Da sprang kong Nebukadnesar opp av forundring og spurte sine rådgivere: «Var det ikke tre menn som vi bandt og kastet på ilden?» De svarte: "Visst, konge." Han sa: «Se! Jeg ser fire menn gå rundt i ilden, ubundne og uskadde, og den fjerde ser ut som en gudesønn.» Nebukadnesar nærmet seg så åpningen av den brennende ovnen og ropte: «Sjadrak, Mesjak og Abed-Nego, Den Høyeste Guds tjenere, kom ut! Kom hit!" Så kom Sadrak, Mesjak og Abed-Nego ut av ilden, og satrapene, prefektene, guvernørene og kongelige rådgivere stimlet rundt dem. De så at ilden ikke hadde skadet kroppene deres, og heller ikke et hår på hodene deres var slynget; kappene deres var ikke svidd, og det luktet ikke ild på dem. Da sa Nebukadnesar: «Lovet være Sadraks, Mesaks og Abed-Negos Gud, som har sendt sin engel og reddet sine tjenere! De stolte på ham og trosset kongens befaling og var villige til å gi opp livet i stedet for å tjene eller tilbe noen gud unntatt sin egen Gud.

Apg 16: 25
Og ved midnatt bad Paulus og Silas og sang lovsang til Gud, og fangene hørte dem. Og med ett kom det et stort jordskjelv, så fengselets grunnvoller rystet, og straks ble alle dører åpnet, og hver enkelt bånd løsnet.

14. Mosebok 15 vs 22 – XNUMX

15 Og Herren sa til Moses: «Hvorfor roper du til meg? Be Israels barn gå frem. 16 Men løft opp staven din og strekk ut hånden din over havet og del den. Og Israels barn skal gå på det tørre midt i havet. 17 Og jeg vil sannelig forherde egypternes hjerter, og de skal følge dem. Så jeg vil vinne ære over Farao og over hele hans hær, hans vogner og hans ryttere. 18 Da skal egypterne kjenne at jeg er Herren, når jeg har vunnet meg ære over Farao, hans vogner og hans ryttere.» 19 Og Guds engel, som gikk foran Israels leir, rykket opp og gikk bak dem. og skystøtten gikk foran dem og stilte seg bak dem. 20 Så kom det mellom egypternes leir og Israels leir. Slik ble det en sky og mørke for den ene, og den lyste den andre om natten, så den ene ikke kom nær den andre hele den natten. 21 Da rakte Moses ut hånden over havet; og Herren lot havet vende tilbake ved en sterk østenvind hele den natten, og han gjorde havet til tørt land, og vannet ble delt. 22 Så gikk Israels barn midt i havet på det tørre, og vannet var en mur for dem på deres høyre og på deres venstre side.

Du kan også samle noen kristne for å be sammen ettersom de rettferdiges inderlige bønner har stor nytte. Vi vil gi 20 bønneemner å be med når du er i et bønnemøte eller en gruppe;

Takkebønn og bønn om barmhjertighet og tilgivelse Bønn om åndelig vekst og modenhet.

 1. Bønn om nåde og gunst.
 2. Bønn om nåde og din kjærlighet.
 3. godhet som er Guds kjærlige godhet.
 4. Bønnepunkter for barmhjertighet og velsignelser.
 5. Bønnepunkter for god helse.
 6. Be poeng for å overvinne fristelser.
 7. Bønnepunkter for forberedelse av ekteskap.
 8. Bønnepunkter for å overvinne kjødet.
 9. Bønnepunkter for god helse.
 10. Bønn peker på å be når du har vonde drømmer.
 11. Bønn peker på å be mot ond profeti.
 12. Bønn peker på å overvinne kjødet.
 13. Bønnepunkter for åndelig modenhet.
 14. Bønn peker på å be for sine kjære.
 15. Bønn peker på å be for nygifte.
 16. Bønn peker på å be for Business.
 17. investering og kontraktsignering.
 18. Bønn Poeng å be når du mister kjære.
 19. Bønnepunkter for å skjelne den hellige ånd.
 20. Bønnepunkter for de karrige. 

 

 

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelProfetisk og erklæringsbønn for 2023
Neste artikkelBønnepunkter for barmhjertighet og tilgivelse
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.