Bønnepunkter for Gud bør bruke meg

0
4

I dag skal vi forholde oss til BØNNEPUNKT FOR GUD SKAL BRUKE MEG.

Guds måter å håndtere ting på er annerledes. Jesaja 55:8-9 – «For mine tanker er ikke dine tanker, og dine veier er ikke mine veier,» sier Herren. For likesom himmelen er høyere enn jorden, slik er mine veier høyere enn dine veier, og mine tanker enn dine tanker.' Hans veier er ikke våre veier. Hvis vi ønsker å følge ham, må du først kjenne ham.

1 Korinterbrev 1:25 - "For Guds dårskap er visere enn menneskets visdom, og Guds svakhet er sterkere enn menneskets styrke." Du kan ikke være klokere enn Gud.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

De som må følge ham, må gjøre det sannhet og i ånd. Jesus kom til verden for å betale for våre synder og overvinne døden for oss, så fortalte han oss at vi skulle følge ham ettersom han er den levende kilden og enhver som forbinder seg med ham vil ikke tørke ut, men drikke fra kilden til evigheten.


Hvis du vil at Gud skal bruke deg, må du vise at du er klar og tilgjengelig for bruk. Kristus er vårt lys og retninger. Vi så at disiplene gjorde mange store ting etter at Jesus dro, og det er fordi de ble velsignet av mesteren "JESUS", de gjorde større ting i henhold til Jesu løfter. Hvis du har tatt beslutninger om å tjene Gud for resten av livet, er dagens artikkel for deg.

In Johannes 15:4-9
Bli i Meg, og Jeg i deg. Som grenen ikke kan bære frukt av seg selv, uten at den blir i vintreet, kan du heller ikke, uten at du blir i Meg. «Jeg er vintreet, dere er grenene. Den som blir i Meg og jeg i ham, bærer mye frukt; for uten Meg kan du ikke gjøre noe. Hvis noen ikke blir i Meg, blir han kastet ut som en gren og visnet; og de samler dem og kaster dem på ilden, og de blir brent. Hvis du blir i Meg, og Mine ord blir i deg, skal du be om hva du ønsker, og det skal skje for deg. Ved dette er min Far herliggjort, at dere bærer mye frukt; så dere vil være mine disipler. «Som Faderen elsket meg, har også jeg elsket dere; bli i Min kjærlighet.

BØNNEPUNK MED BIBELVERS

Filipperne 3 bs 9 til 12 og bli funnet i ham, ikke med min egen rettferdighet som kommer fra loven, men den som kommer ved troen på Kristus, rettferdigheten fra Gud som er avhengig av troen, 10 for at jeg kan kjenne ham og hans oppstandelses kraft, og kan dele hans lidelser og bli ham lik i hans død, 11 for at jeg på alle mulige måter kan oppnå oppstandelsen fra de døde.12 Ikke at jeg allerede har oppnådd dette eller allerede er fullkommen, men jeg prøver å gjøre det til mitt eget, fordi Kristus Jesus har gjort meg til sin egen.

Bønnepoeng

 1. Herre Jesus, jeg vil kjenne deg mer, jeg vil leve etter ditt ord, jeg elsker deg Jesus, jeg elsker deg så høyt at jeg vil tjene deg og leve etter dine ord resten av livet. Bruk meg akkurat som du brukte dine disipler, du ga dem styrke, kraft, vilje, iver, du har dem visdom, kunnskap og forståelse. Hjelp meg til å jobbe for deg og gå ulastelig med deg.
 2. Hjelp meg å bli funnet i deg og ha min tro som er av Kristi rettferdighet, men ikke etter loven. Hjelp meg å bli i deg, Herre Jesus, slik at jeg kan ansees verdig som dine disipler. Red meg guddommelig fra syndens lenker, slik at jeg kan være så fullkommen som du vil
 3. Romerne 12 vs 1
  Derfor oppfordrer jeg dere, brødre og søstre, med tanke på Guds barmhjertighet, til å ofre deres kropper som levende offer, hellige og velbehagelige for Gud - dette er deres sanne og rette tilbedelse» (12:1) Hjelp meg Herre Jesus, for å ofre mitt legeme som et levende offer til deg som er min rimelige tjeneste, hjelp meg å ikke holde noe tilbake fra deg.
 4. Hjelp meg å underkaste meg deg fullstendig slik at jeg kan oppleve fred og din kjærlighet. Hjelp meg til ikke å rette meg etter verdens mønster, slik at jeg kan bli nyttig og ulastelig i ditt nærvær. Jeg elsker deg virkelig Herre og jeg vil ha deg som min standard.
 5. Hjelp meg Jesus til å tjene deg med gavene og talentene du ga meg.
 6. Styrk meg. Styrk meg så jeg ikke faller ved siden av . Verden venter på min manifestasjon.
 7. Hjelp meg Herre Jesus til å overvinne frykten for å snakke med mennesker akkurat som du gjorde Peter frimodig og du kalte ham din klippe, du gjorde Peter så mektig at han vant mange sjeler, styrk meg til slik at jeg kan stå frimodig foran mennesker og fortell det for å akseptere deg og akseptere deg som du er veien, sannheten og livet.
 8. Gir meg ressursene som trengs på denne reisen for å tjene deg. Du sa at du utøste all din ånd over alle mennesker, til noen drømmer, til noen tolkninger, til noen helbredelse, til noen profetier og mange flere, styrk meg også slik at jeg kan spre ditt evangelium akkurat som du befalte i.
 9. Matteus 28 bs 18 til 20 I Matteus 28:18-20 sier Jesus til sine etterfølgere: «Meg er gitt all makt i himmelen og på jorden. Gå derfor og gjør alle folkeslag til disipler, og døp dem til Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn, og lær dem å holde alt det jeg har befalt dere.» Gi meg kraft med den hellige ånds frukter og gaver for å kunne oppfylle din vilje
 10. Hjelp meg å vinne flere sjeler for deg i år 2023.
 11. Led og rett mine skritt slik at jeg ikke faller ut av din nåde.
 12. Vær min guide og hjelper.
 13. Hjelp meg å vokse åndelig.
 14. Hjelp meg og instruer meg om hvordan du kan eie flere sjeler for deg og befolke himmelriket.
 15. Ta med bønneforespørselen din som ikke er her.
 16. Takk Gud for besvarte bønner. Amen

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkel2 minutters bønn for pengevelsignelser med bibelvers
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.