28 Forpliktelsesbønn peker på Gud

0
6

I dag skal vi behandle 28 forpliktelsesbønnepunkter til Gud.

Kong Josia har et godt vitnesbyrd. Judas konger før og etter ham levde ikke opp til Guds forventninger. De var ikke nøye med å opprettholde gode gjerninger (Titus 3:8), og følgelig var de ikke fruktbare for Gud (v 14). Med andre ord, de var et minus og ikke et pluss i Guds virksomhet og i deres private liv også. De var ikke ærlige mot Gud; de solgte sine hjerter bort til den onde og frustrerte Guds agenda for sitt folk ved å ta deres hjerter bort fra sin Gud gjennom å etablere og oppmuntre avgudsdyrkelse og alle former for sanselighet og verdslighet. Men Josiah var annerledes. Han vandret trofast foran Gud og oppfylte Guds krav og hensikt i stillingen han inntok som leder av Juda.

Guds fremste befaling til Abraham var: «Jeg er Gud den allmektige; Gå foran meg og vær ulastelig" (17 Mos 1:XNUMX). Josiah gikk inn i dette budet og var ulastelig for Gud.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Dette budet er viktig for vårt forhold til Gud. Det er den avgjørende faktoren. I Guds ordning avviser han vanligvis mennesker som ikke innretter seg for å gjøre hans vilje (1. Sam. 16:1). Det er viktig at vi erkjenner at i vårt daglige liv vil Gud at vi skal være uten sidestykke i karakter eller oppførsel. Han vil at vi skal være best. Dette er hans forventning til oss.


Vi skal kanalisere våre hjerter mot ham og være eksepsjonelle i vår oppførsel. La oss alltid huske at vi ikke ville forbli hans barn hvis vi beveger oss bort fra å leve et liv i integritet, rettskaffenhet, gudsfrykt, oppriktighet, nestekjærlighet, vennlighet, ydmykhet, åpenhet i hjerte og sinn overfor Gud og andre mennesker; og alt dette er oppsummert i ydmyk lydighet mot Guds ord. Dette var det Josiah gjorde og utmerket seg.

Forpliktelse til Gud er svært viktig. Våre hjerter, vår sjel, vår makt og hele vårt vesen bør brukes i vår tjeneste for Gud og i vårt forhold til andre. Vi bør også engasjere disse tingene i våre private liv hvis vi ønsker å oppnå de største høyder i suksess. De ville gjøre oss i stand til å holde fokus; og vil styrke flid og disiplin, som er nødvendige verktøy som vil veilede oss i våre beslutninger og de tingene vi gjør. Josias holdt fast ved dem og brukte dem i det han gjorde, spesielt på den måten han regjerte som Judas konge.

La oss fjerne alle ting som mønstrer til ugudelighet fra våre hjerter og liv. Hvis vi gjør det, ville vi forbli rene og rene i Guds øyne. Resultatet ville være et godt vitnesbyrd for oss, som det var for Josiah. Gud vil vitne for oss at vi behager ham. Han vil si: "Du er min elskede sønn [datter], som jeg har velbehag i" (Mark. 1:11).

Salme 90:14. O mett oss tidlig med din barmhjertighet; så vi kan glede oss og glede oss alle våre dager. 15. Gled oss ​​etter de dager da du plage oss, og de årene vi har sett det onde. 16. La ditt verk vise seg for dine tjenere og din ære for deres barn. 17. Og la Herren vår Guds skjønnhet være over oss! ja, våre henders verk grunnfester det.

Vi har samlet 28 forpliktelsesbønnepunkter til Gud.

BØNNepunkter

 1. Denne måneden uvanlige gjennombrudd skal finne meg, i Jesu navn
 2. Denne måneden skal jeg synge seierssanger, i Jesu navn
 3. Mine vitnesbyrd denne måneden skal være som en drøm, i Jesu navn
 4. Denne måneden, Herre, gi meg et mirakel som vil få meg til å si med selvtillit; min gud er god! I Jesu navn
 5. Denne måneden, Herre, gi meg en guddommelig vending i min virksomhet og karriere, i Jesu navn
 6. Denne måneden O Gud, skille meg ut for guddommelig velstand, i Jesu navn
 7. Denne måneden, selv midt i hungersnød, vil jeg ha fremgang, i Jesu navn
 8. Denne måneden går jeg langt utover mine drømmer og innsats, i Jesu navn
 9. Denne måneden, o Gud, stå opp og gjør meg til stjernen i familien min og regnbuen i miljøet mitt, i Jesu navn
 10. Denne måneden, Å Gud stå opp og velsigne meg overmål, i Jesu navn
 11. Alt som er tildelt min suksess denne måneden, dø i Jesu navn
 12. Denne måneden skal jeg ha fremgang foran alle øyne, min virksomhet skal oppstå og skinne, i Jesu navn
 13. Ingen våpen som er dannet mot mine arbeider, forretninger, karrierer denne måneden vil blomstre, i Jesu navn
 14. Alle onde råd mot min virksomhet, karriere denne måneden, skal bli gjort til intet, i Jesu navn.
 15. Denne måneden skal jeg være en erobrer, i Jesu navn
 16. Denne måneden skal Herrens Ånd hvile over meg for større bedrifter, i Jesu navn
 17. Denne måneden skal hendene mine gjøre større ting, i Jesu navn
 18. Denne måneden skal jeg reise meg ut av fangehullet, og jeg vil sitte sammen med konger og dronninger, i Jesu navn
 19. Denne måneden skal jeg regjere som en konge / dronning, i Jesu navn
 20. Piler med tilbakeslag og stagnasjon vil ikke blomstre i livet mitt denne måneden, i Jesu navn
 21. Denne måneden skal menn og kvinner høre om mine gjennombrudd og velstand, og de skal prise min Gud, i Jesu navn
 22. Hvert tørre bein i livet mitt skal reise seg igjen denne måneden, i Jesu navn
 23. Denne måneden skal jeg være som et tre plantet ved elvebredden, og bære fruktene mine i min tid, i Jesu navn
 24. Denne måneden Alt jeg gjør skal ha fremgang, i Jesu navn
 25. Denne måneden skal frøene mine gi seg i hundrevis, i Jesu navn
 26. Denne måneden skal jeg fortsette å bli veldig stor, i Jesu navn
 27. Guds velsignelser skal være over meg gjennom denne måneden, i Jesu navn
 28. Å Gud stå opp og gjør meg til et mystisk under for min generasjon, i Jesu navn.

 

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelMidnatts profetiske bønnepunkter og erklæring for 2023
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.