Profetiske bønnepunkter for velsignelser og velstand i år 2023

0
3

I dag skal vi behandle profetiske bønnepunkter for velsignelser og velstand i år 2023.

VELSIGNELSE OG VELSTANDSBØNNER.

Bibelen sier bare Guds velsignelser kan gjøre at vi ikke kjenner sorg. Hvis Guds velsignelser er over hva vi enn gjør, vil vi være som et tre plantet ved elvesiden, det vil vokse godt, vi vil bli kalt velsignet blant nasjoner. Akkurat som Mordekai ble begunstiget, vil vi også være det.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Dette året 2023 vil bli et fantastisk år for oss fullt av Guds velsignelser og velstand. Vi skal ikke mangle eller tigge om mat. Dagens artikkel handler om å komme med profetiske erklæringer om hvordan vi vil at 2023 skal se ut, vær så snill og bli med oss ​​med tro og be disse bønnepunktene helhjertet og tvil ikke engang på Guds mirakuløse kraft
Herre, befal dine velsignelser over livet mitt i dag i Jesu navn.


BØNNepunkter

 1. Jeg bruker Gud som min kilde og forsørger, går over til ham, ber om umiddelbar frigjøring av forsyninger og økonomi, ber Den Hellige Ånd om å gi meg full åpenbaring angående forsyningen og økonomien, og befaler det hele å manifestere øyeblikkelig i jordriket , UHINDRET, i Jesu navn.
 2. Jeg bestemmer at Gud daglig laster meg med fordeler, i Jesu navn. (Salme 68:19).
 3. Jeg beordrer full, øyeblikkelig frigjøring og manifestasjon av alle ufrigitte kilder til forsyning og inntekt som Gud har ordinert for meg, i Jesu navn.
 4. Jeg bestemmer at utallige inntektsstrømmer nå strømmer inn i livet mitt uhindret, i Jesu navn.
 5. Herre, du tar vare på jorden og sender regn for å hjelpe jorden til å dyrke alle slags avlinger i Jesu navn.
 6. Dine elver blir aldri tørre, og du forbereder jorden til å produsere mye korn. Du vanner alle jordene og jevner ut den klumpete bakken. Du sender regnbyger for å myke opp jorda og hjelpe plantene til å spire. Hvor enn fotsporene dine berører jorden, samles en rik avling. Ørkenbeite blomstrer, og fjell feirer i Jesu navn (Salme 65:9-12 CEV)
 7. Herre, vær så snill å kron mitt år med din godhet og la dine stier slippe fett i livet mitt i Jesu navn
  (Salme 65:11 KJV)
 8. Jeg skal være rikelig mett med fedme i Guds hus, og han skal få meg til å drikke av elven av sine gleder i Jesu navn.
  (Salme 36: 8)
 9. Gud viser meg livets vei: i hans nærhet er fylde av glede, ved hans høyre hånd er det gleder for evig i Jesu navn
  (Salme 16:11).
 10. Herren vil alltid veilede meg og sørge for gode ting å spise når jeg er i ørkenen. Han vil gjøre meg frisk. Jeg skal være som en hage som har mye vann eller som en bekk som aldri blir tørr i Jesu navn
  (Jesaja 58:11 CEV)
 11. Herren er min hyrde. Jeg vil ikke ha. Jeg vil aldri bli fattig i overflodens hage i Jesu navn
  (Salme 23: 1)
 12. Jeg mottar mitt daglige brød og forsyninger og bestemmer at det inkluderer frigjøring og manifestasjon av økonomi, ressurser og ufortjent gunst, i Jesu navn. (Matteus 6:11).
 13. Jeg bestemmer at flere inntektsstrømmer strømmer inn i livet mitt som ordinert av Gud i Jesu navn.
 14. Takk Jesus for at du svarte på mine bønner. Jeg ber heretter om at når det er en nedkastning, vil jeg bli løftet opp i Jesu navn. Jeg skal ikke oppleve fiasko.
 15. Jeg skal ha fremgang i Jesu mektige navn.
 16. Bibelen sier dekret en ting og det skal bli stadfestet, jeg profeterer inn i mitt liv denne morgenen at på det stedet du har bøyd deg, veldig lavt for Kristi skyld eller ditt ekteskaps skyld, må Herren belønne deg med en ettertrykkelig seier denne uken i Jesu navn.
 17. Måtte din ydmykhet provosere frem en rettferdiggjørelse og løfte som ville bli anerkjent langt og nært i Jesu navn.
 18. Hvor som helst hvor stolthet har ødelagt vesentlig eller har påvirket og forsinket din velsignelse, må du lære veien til ydmykhet denne uken og øyeblikkelig lykkes i Jesu mektige navn. Jeg ber Amen.
 19. Takk Herren for besvarte bønner og inkluder også bønnepunktene dine.

 

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønnepunkter for guddommelig inngripen og barmhjertighet
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.