Midnatts profetiske bønnepunkter og erklæring for 2023

0
5

I dag skal vi behandle midnatts profetiske bønnepunkter og erklæring for 2023.

FOKUS; KRIG MOT FARTBRYTERE OG FAMILIEBEGRENSNINGER

Vi har gått inn i nytt år allerede, og jeg er sikker på at det er mange av oss som fortsatt har bønnepoeng de har overført til 2023 fra 2022. Vi oppfordrer oss til ikke å miste håpet, da Bibelen sier at her er tid for alt, tid til å plante og tid til å høste.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Vi vil se vår tid med bønner som tid til å plante, og når tiden for å høste nærmer seg, er vi sikre på at det vil være i overflod. Guds veier er annerledes enn våre veier. Vi vil kjempe med fartsbrytere som har bestemt seg for å begrense eller utsette våre velsignelser i år 2023, og vi vil trenge vår tro for å kjempe mot dem. Mange har blitt bundet av åndelige krefter i foreldrenes hus, mennesker rundt dem som ikke vil at de skal lykkes, familieproblemer.


For å bli satt fri er alt vi trenger å gjøre å be med tro og passe på hvordan Gud vil bryte og ødelegge alle familiebegrensninger som forsinker oss fra å få våre velsignelser og gjennombrudd. Vi oppmuntrer og gir råd til bønnepunktene nedenfor med tro og et troende hjerte.

BØNNepunkter

 1. Herre min Gud, jeg forplikter dette året 2023 i dine hender, gi meg fart for dobbel innvirkning, i Jesu navn
 2. Hver kraft som er tildelt for å forårsake sakte film i livet mitt, lammer jeg deg i Jesu navnMin far min far, et hvilket som helst fjell som er reist for å redusere hastigheten min når jeg går inn i det nye året 2023, spre seg nå med torden, i Jesu navn

  Herre min Gud, jeg krever guddommelig hastighet, i min økonomiske skjebne, ekteskapelig oppgjør, akademisk jakt, min tjeneste og bærer, i Jesu navn

 3. O Herre, salvelsen som løftet Mordekai, fra porten, til å bli statsminister på en natt, i øynene til hans fartsbrytere, faller på meg nå, i Jesu navn
 4. Herre min Gud, bær meg og hopp hver protokoll som senker hastigheten min og kunngjør min trone når jeg går inn i år 2023, i Jesu navn
 5. Min far min far, akselerer hastigheten min, så det som tar andre ti år å oppnå, ved guddommelig akselerasjon, vil jeg oppnå det før dette året slutter, i Jesu navn
 6. Herre min Gud, gi meg fart mens du ga Elia å løpe foran kong Akab som rir på en rask hest, far nåde meg med overtakerens salvelse, i Jesu navn
 7. Hellig ånd min hjelper, fjern alle hastighetsbrytere på vei til hensikt og oppfyllelse i Jesu navn
 8. Min far min far, favoriser meg som du favoriserte David, som var en gjetergutt og gi meg fart, i Jesu navn
 9. Ved guddommelig autoritet kommer hver dyd og godhet i livet mitt som er forsinket hvor som helst ut med makt, i Jesu navn
 10. Hellige Ånd, befri meg fra ethvert hemmelig sted hvor skjebnen min blir holdt nede raskt i Jesus Enhver kraft som bremser min fremgang i livet mislykkes nå, i Jesu navn
 11. Min far, min far, alt i og rundt meg som samarbeider med forsinkelsens kraft for å bremse meg, spre i Jesu navnAlle demoniske lenker på bena mine, hendene mine begrenser hastigheten min, brytes av ild nå, i Jesu navn
 12. Herre min Gud, slipp guddommelig kraft for fart over meg i kveld, i Jesu navn
 13. Jeg tyster hver mørkets stemme over min skjebne i Jesu navn. Alle usynlige krefter som påvirker meg negativt og går imot fremgangen min, dør av ild i Jesu navn
 14. Du mørkets agent som har fått i oppdrag å utsette min behørige forfremmelse og feiring, bli arrestert av ild nå, i Jesu navn
 15. Fra nå av nektet jeg å bli forsinket i å gå videre, jeg mottar guddommelig hastighet for bedrifter, i Jesu navn
 16. Hver synlig og uovervinnelig kraft, som forsinket min manifestasjon, og som ikke tillot meg å manifestere og gi god frukt i år 2022, bli ødelagt av ild nå, i Jesu navn. Mitt 2023 er bedre, mer velsignet og ingen våpen dannet mot meg skal blomstre i Jesu navn
 17. Min far og min Gud, kall frem min forsinkede herlighet til å skinne fra nå, i Jesu navn
 18. O Herre min Gud, jeg bryter av fra enhver usynlig familieslekt som er ansvarlig for forsinket ekteskap, akademikere, fremgang, karriere, tjeneste, forretningsgjennombrudd, fruktbarhet, etc; i Jesu mektige navn
 19. Far gi meg uvanlig fart og suksess for å nå mine mål i siste øyeblikk før denne januar slutter, i Jesu navn. La meg få vitnesbyrd i år og svare på min bønn i Jesu navn
 20. Min far min far, på min reise gjennom dette året 2023, la ingenting på noen måte forsinke meg, la meg være rask som en hjort, i Jesu navn
 21. Ved ild med torden beveger jeg meg mot hver hastighetsbryter og eldgamle familiebegrensningsbegrensninger rundt livet mitt, i Jesu navn
 22. Du krefter fra min stiftelse som venter ved målstreken for å knuse seieren min tar fyr, i Jesu navn
 23. Herre Gud, gi meg utmerket fart hele veien rundt, i Jesu navn
 24. O Herre, hør mitt rop og fjern fra livet mitt - Hastighetsbrytere av inkonsekvens i tiende, førstegrøde, avdelingsengasjement, gudstjenester, feil venner og alle dårlige vaner i Jesu navn
 25. Herlighetens konge, jeg befaler ditt ord å manifestere seg i mine bønner når jeg irettesetter enhver form for saktegang på vei opp, i Jesu mektige navn
 26. O Herre, når 2023 har startet, må livet mitt bli fornyet hele veien i Jesu mektige navn
 27. Måtte nye muligheter, velsignelser, karrieregjennombrudd finne meg i år i Jesu navn
 28. Takk Jesus for besvarte bønner.

 

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønnepunkter for tilgivelse og barmhjertighet med bibelvers
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.