Bønnepoeng for guddommelig seier over ufruktbarhet

0
6

I dag skal vi behandle bønnepunkter for guddommelig seier over ufruktbarhet.

Dagens tema vil vi be for de som leter etter frukt av livmoren og også hver vår lenge ventet ære og velsignelser som ennå ikke har kommet til manifestasjoner som får verden til å se oss som ufruktbare.

18. Mosebok 9:14-XNUMX
9 Og de sa til ham: Hvor er din hustru Sara? Og han sa: Se, i teltet!
10 Og han sa: Jeg vil helt sikkert vende tilbake til deg i henhold til livets tid; og se, din kone Sarah skal få en sønn. Og Sarah hørte det i teltdøren som var bak ham.
11 Men Abraham og Sara var gamle og syke i alder; og det sluttet å være med Sara på samme måte som kvinner.
12 Derfor lo Sara ved seg selv og sa: Skal jeg ha glede når jeg er blitt gammel, da min herre også er gammel?
13 Og Herren sa til Abraham: Hvorfor lo Sara og sa: Skal jeg sikkert føde et barn som er gammelt?
14 Er noe for vanskelig for Herren? På den fastsatte tid vil jeg vende tilbake til deg, i samsvar med livets tid, og Sara skal få en sønn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

In 18. Mosebok 9:14-XNUMX, Gud fortalte Abraham at Sara skulle få en sønn innen et år, men hun lo og trodde det var umulig fordi hun var for gammel og hadde vært ufruktbar så lenge. Selv om løftet om fødsel virket helt umulig, bar Sarah babyen sin ni måneder senere.


Det spiller ingen rolle hvor lenge du har vært ufruktbar, du vil bære babyene dine denne gangen neste år i Jesu navn. Mange kvinner som tror Gud har født lenge etter overgangsalderen. Dette viser at ingenting er umulig med den Gud jeg tjener.

Djevelen vil at du skal føle at Gud kan være en løgner. Gud vil bevise seg selv for deg at han ikke lyver. I 1 Samuel 1:1-6 kaller Bibelen Peninna for en motstander; hun hånet konstant Hannah om hennes ufruktbarhet. Da den allmektige Gud flyttet inn, ble hun tauset.

BØNNepunkter

 1. Alle som allerede håner deg nå, vil snart komme og glede seg sammen med deg, i Jesu navn. Ufruktbarhet kan få en person til å miste ønsket om å holde seg i live. I 30. Mosebok 1:2-XNUMX sa Rakel til mannen sin: Gi meg en sønn ellers dør jeg.
 2. Den gode nyheten for deg er at fruktløshet av alle slag økonomisk, akademisk, fysisk og åndelig vil bli en ting fra fortiden i livet ditt, i Jesu navn.
 3. Jeg velsigner deg Jesus for muligheten til å være i ditt nærvær i dag og for at du har gitt meg frukten av livmoren.
 4. Fra nå av bestemmer jeg at mitt liv er velsignet med strålende, vidunderlig og fryktelig skapte barn.
 5. Fra nå av er min golde status endret for godt i Jesu navn begynner å dekretere gode ting inn i månedens livmor.
 6. Jeg behager Abrahams, Isaks og Jakobs Gud og bestemmer at jeg skal bli favorisert av Gud og mennesker, i Jesu navn og min golde status skal endres i Jesu navn.
 7. Jeg tar myndighet over mitt liv og erklærer at dette er den måneden Herren har laget. Jeg vil glede meg og glede meg over det, i Jesu navn.
 8. Jeg forplikter hver dag i dette året, måneden, dagen i Guds hender, og jeg tror sterkt på at han skal ha hans vei i livet mitt, i Jesu navn. Jeg skal være fruktbar heretter i Jesu navn
 9. Jeg dekker hver reise jeg skal legge ut på denne måneden med Jesu blod. Jeg dekker min graviditetsreise i dine hender i Jesu navn. Jeg skal ikke arbeide forgjeves
 10. Herre Jesus, jeg står på ditt ord i Jesaja 54:17 og erklærer at intet våpen som er laget mot meg og min familie denne måneden skal ha fremgang, i Jesu navn. Alle onde piler som forsinker fødselen min, ødelegger jeg dem akkurat nå i Jesu navn
 11. Jeg bestemmer at alle elementære krefter vil nekte å samarbeide med mine fiender denne måneden, i Jesu navn. Dette er min måned med fruktbarhet og en slutt på min ufruktbarhet i Jesu navn
 12. Herre Jesus, rykk opp onde ting fra livet mitt, i Jesu navn. Hver ond pil som stopper meg fra å få mine egne barn, ødelegger jeg dem akkurat nå i Jesu navn
 13. Herre, plant gode ting i livet mitt, i Jesu navn. Jeg skal kalles fruktbar kvinne og barnestemmer skal høres over hele hjemmene mine i Jesu navn
 14. Jeg kansellerer enhver bevisst og ubevisst negativ avtale som hindrer meg i å få mine egne barn i Jesu navn.
 15. La enhver åndelig svakhet i livet mitt få oppsigelse, i Jesu navn.
 16. La enhver økonomisk svikt i livet mitt få oppsigelse, i Jesu navn.
 17. La alle sykdommer i livet mitt få oppsigelse, i Jesu navn.
 18. La hver ufruktbarhet i min husstand få oppsigelse i Jesu navn
 19. La enhver arkitekt av problemer i livet mitt få oppsigelse, i Jesu navn.
 20. Jeg nekter å høste noen satanisk høst i denne måneden, i Jesu navn.
 21. Det som hindrer meg fra storhet og barnefødsel de siste månedene, begynner å gi etter akkurat nå, i Jesu navn.
 22. Alle mine fengslede velsignelser de siste årene, kommer frem nå, i Jesu navn.
 23. Hvert tre av sorg i livet mitt blir rykket opp av ild, i Jesu navn.
 24. I denne desember måned stanser jeg onde ytringer mot mitt liv og min familie, i Jesu navn. Alle onde ytringer som stopper meg fra å være fruktbar, stanser dem i Jesu navn
 25. De som kaller meg ufruktbar skal kalle meg nasjonenes mor akkurat som Saras status ble endret i Jesu navn.

 

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønnepunkter for lenge etterlengtede velsignelser
Neste artikkelBønn peker på å ødelegge den onde sataniske protokollen
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.