Bønnepunkter for å ødelegge den onde pakt

0
14

I dag skal vi ta for oss bønnepunkter for å ødelegge den onde pakt.

BESTEM MED TRO AT JEG SKAL HEVE OVER MINE FIENDER. INGEN VÅPEN SOM ER DANNET MOT MEG VIL FREMSTÅ. PLEIER SKAL IKKE STÅ IGJEN I HUSET MIN.

Pakt er en avtale mellom to eller flere personer. Guds pakt for oss er av det gode og ikke av det onde, men de onde har kapret våre lovede velsignelser og storhet fordi de ikke vil at vi skal manifestere oss som Guds barn og vil stoppe oss fra å oppfylle hensikten.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

I dagens emne ved Jesu blod vil vi ødelegge denne onde pakten og avtalen som stopper oss fra å manifestere oss som Guds sønner og døtre. Husk at Skriften sa at de alvorlige forventningene til skapningen venter på manifestasjonen av Guds sønner. Verden venter på våre manifestasjoner som Guds arvinger, men de onde bruker den onde pakt for å stoppe oss fra å gjøre dette. Jesus vil frigjøre oss fra alt ond pakt i Jesu navn. Les bibelversene nedenfor;


28. Mosebok 12:XNUMX. Herren skal åpne for deg sin gode skatt, himmelen for å gi regn til ditt land i rette tid og til å velsigne alt din hånds verk; og du skal låne ut til mange folkeslag, og du skal ikke låne. 13. Og Herren skal gjøre deg til hodet og ikke halen; og du skal bare være oppe, og du skal ikke være under; hvis du hører på Herrens din Guds bud, som jeg byr deg i dag, for å holde og gjøre dem.

Jeg taler som et Guds orakel, hver ond pakt som virker mot din manifestasjon, jeg ødelegger dem i dag i Jesu Kristi navn. På grunn av blodet som ble utgytt på korset, kansellerer jeg enhver ond pakt som virker mot livet ditt i dag i Jesu navn.

BØNNepunkter

 1. Enhver sykdom eller sykdommer som er overført til livet mitt av foreldrene mine, dør av ild, i navnet
 2. Enhver makt som sender kamper til meg, Å Gud stå opp, send kampene tilbake til dem, i Jesu navn
 3. Hver kamp som er tildelt for å få meg til å mislykkes, slå tilbake, i Jesu navn
 4. Anti-gunstkamper, jeg er ikke din kandidat, slå tilbake, i Jesu navn
 5. Alle gode ting i livet mitt svelget av slanger, spys nå, i Jesu navn
 6. Maskerader av mørke som forfølger meg med sykdom i drømmen min, dør i Jesu navn
 7. Onde hender som forbereder kiste mot meg, tørk opp, i Jesu navn
 8. Krafter tildelt for å forgifte meg, forgift deg selv nå, i Jesu navn
 9. Krafter tildelt til å bruke meg som offer, bli gal og dø, i Jesu navn
 10. Oppstandelsens kraft (3ce), fall over mitt liv og skjebne, i Jesu navn
 11. Kraft til å heve seg over de som hater meg, fall på meg nå, i Jesu navn
 12. Krafter som dreper dyr for å drepe meg, dø i mitt sted, i Jesu navn
 13. Hver trolldomsrotte i familien min dør i Jesu navn
 14. Onde krefter som kjemper mot mine mirakler, dør i Jesu navn
 15. Krigsengler, avslutte skrytet av mine fiender, i Jesu navn
 16. Å Gud stå opp og vend alle mine kampskapere til slavene mine, i Jesu navn
 17. Enhver forbannelse over hendene mine, bryt, i Jesu navn
 18. Krafter tildelt for å kaste bort arbeidet mitt og svetten min, du er en løgner, dø, i Jesu navn
 19. Satanisk sky over livet mitt, spredt av ild, i Jesu navn
 20. Sataniske spindelvev tildelt for å få meg til å lide, dø, i Jesu navn
 21. Mine guddommelige drømmer skal ikke tie, i Jesu navn
 22. Husholdningens fiender på oppdrag om å holde kjeft for meg, du er en løgner, spre og dø, i Jesu navn
 23. Min vitnesbyrd skal være høy, i Jesu navn
 24. Krafter tildelt for å kaste bort mine guddommelige muligheter, dø i Jesu navn
 25. Hver ond endring som avleder mine velsignelser og muligheter, dør i Jesu navn
 26. Jeg gjenvinner ti ganger alle mine bortkastede muligheter, i Jesu navn
 27. Hver pakt om utidig død som raser i min blodlinje, utløper i Jesu navn
 28. Herren Jesu Kristi oppstandelseskraft, drep all sykdom i kroppen min, i Jesu navn
 29. Antallet år jeg skal leve, jeg skal se Herrens godhet i de levendes land, i Jesu navn
 30. Krafter tildelt for å bringe meg tilbake til start, dø, i Jesu navn
 31. Krafter som provoserer hemmelige tårer i livet mitt, din tid er ute, dø, i Jesu navn
 32. Krafter som gjør mitt herlighetssete til kampens sete, hva venter du på, dø, i Jesu navn
 33. Pakt med onde eldste som stjal min ære, bryter, i Jesu navn
 34. Krafter som blir til slanger for å forgifte livet mitt, ta fyr, i Jesu navn
 35. Å Gud stå opp ved tordenen fra din makt, skam min skam, i Jesu navn
 36. Ved ditt navn 'JAH', min måte: åpen, i Jesu navn
 37. Krafter som har solgt meg før jeg ble født, dør i Jesu navn
 38. Stemmer i grunnlaget mitt som angriper mitt neste nivå, dør, i Jesu navn
 39. Hodet mitt, hodet mitt, hodet mitt. Hør Herrens ord, stå opp og skinn i Jesu navn
 40. Mitt blod, mitt blod, mitt blod, motta Jesu blod, drep enhver skrøpelighet, i Jesu navn
 41. Takk Gud for at du besvarte dine bønner

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønn peker på å ødelegge den onde sataniske protokollen
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.