Bønnepunkter for lenge etterlengtede velsignelser

1
57

I dag skal vi ta for oss bønnepunkter for lenge etterlengtede velsignelser.

Desember markerer slutten på året, mange av oss har ubesvarte bønnerforespørsel. Det er ikke for sent å spørre Gud og minne ham om hans lovede velsignelser for oss. Når bønn ikke ser ut til å gi svaret, blir spørsmålet: 'Hvordan kommer jeg meg gjennom dette?

Bibelen tar opp dette ved å fortelle oss: 'Vi gjør dette ved å holde blikket rettet mot Jesus, forkjemperen som innleder og perfeksjonerer vår tro. På grunn av gleden som ventet ham, holdt han ut korset, og ignorerte dets skam. Grunnen til at Jesus var i stand til å tåle sin lidelse, var fordi han fokuserte på gleden ved å behage Faderen, bygge kirken og nå verden.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Salmisten kong David kom seg gjennom de vanskelige tidene ved alltid å tro at Herren alltid er med ham. Jeg skal ikke rokkes, for han er rett ved siden av meg. Ikke rart mitt hjerte er glad, og jeg gleder meg. Kroppen min hviler i trygghet. Så i stedet for å fornekte virkeligheten, innse alltid at Herren er med deg og trekk fra ham den styrken du trenger.


Det er vanskelig å tåle motgang i de beste tider, men når du ikke forstår hvorfor det kan være frustrerende. Gud gir oss ikke lange forklaringer om hvordan han fungerer. Fortsett å søke svar i Hans Ord, eller gjennom bønn og andres råd og husk at Gud lover at han aldri vil forlate deg eller forlate deg.

Hebreerne 13: 5 Så bli oppmuntret; du kommer deg gjennom dette. Ikke gi opp ennå, for mange gode ting kan fortsatt skje før desember måned slutter. Hvis du tror, ​​akkurat som hvordan Job fikk en dobbel av all sin tapte herlighet i løpet av få dager, kan Gud komme gjennom med dine velsignelser og gjennombrudd før denne måneden er over. Mens du venter på Gud for dine velsignelser, kan du be med disse bønnepunktene nedenfor;

Bønnepoeng for lenge etterlengtet velsignelse

 1. Å Gud, forbered dødens redskaper mot mine fiender, i Jesu navn.
 2. Guds piler finner mine forfølgere og dreper dem, i Jesu navn.
 3. Hver grop som er gravd av fiendene for meg, blir en grav for fiendene, i Jesu navn.
 4. Dere fiender av familien min, grav hullet deres og grav det godt, fordi dere vil falle ned i det, i Jesu navn.
 5. Sure bønnesteiner, finn pannen til Goliaten til familien min, i Jesu navn.
 6. Å Herre, befri min sjel fra sverdet og min skjebne fra gravens krefter, i Jesu navn.
 7. Å Gud, stå opp ved tordenen fra Din kraft og frels meg fra alle mine problemer, i Jesu navn.
 8. Du kraft i dødsskyggens dal, slipp skjebnen min, i Jesu navn.
 9. Onde porter som blokkerer velsignelsene mine, bli løftet opp i Jesu navn.
 10. Min Far, hjelp meg, la meg ikke bli til skamme, i Jesu navn.
 11. Hver som drikker blod og etere av kjøtt som kommer mot meg, dør i Jesu navn.
 12. Slutten av året tragedie og ulykke organisert mot meg og min husstand, slår tilbake, i Jesu navn
 13. Jeg nekter å avslutte dette året i skam og sorg, i Jesu navn
 14. All organisert ondskap rettet mot meg og familien min, spre nå, i Jesu navn
 15. Alle mine hengende velsignelser i år, gis ut til meg nå, i Jesu navn
 16. Velsignelser på slutten av året, jeg er tilgjengelig, finn meg ved ild, i Jesu navn
 17. Hellige ånd, flytt meg til mitt neste nivå denne måneden, i Jesu navn
 18. Jeg skal avslutte dette året med en god tone, i Jesu navn
 19. Fader Herre, jeg kommer mot enhver forsinkelsesagent i veien for mine velsignelser i dag i Jesu Kristi navn. 
 20. Hver mørkets hersker som står som en buffer mellom meg og frigjøringen av mine velsignelser, faller i hjel i dag i Jesu Kristi navn. 
 21. Jeg taler den raske utgivelsen av mine velsignelser til manifestasjon i dag i Jesu Kristi navn. 
 22. Herre, du er Gud for alt kjød, og det er ingenting umulig for deg å gjøre. De gjenværende dagene i dette året er nok for deg til å svare meg, far ved din nåde, svar meg i dag i Jesu Kristi navn.
 23. Herre, dette året må ikke gå med mindre det frigir de tildelte velsignelsene for det. Alle gode ting som har vært forutbestemt til å bli min i år, frigjøres raskt i Jesu Kristi navn. 
 24. Herre, du har makt til å overraske en mann selv når det virket som alt håp er ute. Far, jeg ber om at du vil stå opp i dette øyeblikket og gjøre det som bare du kan gjøre i Jesu Kristi navn. 
 25. Hver forsinkelsesagent i min fars og mors hus faller i hjel i dag i Jesu Kristi navn. 
 26. Jeg kansellerer hver embargo av begrensning over livet mitt i dag i Jesu Kristi navn. 
 27. Hver agent for stagnasjon, Jeg slipper Den hellige ånds ild over deg i dette øyeblikk i Jesu Kristi navn. 
 28. Takk Gud for at du besvarte dine bønner. Amen.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønnepoeng for desember måned
Neste artikkelBønnepoeng for guddommelig seier over ufruktbarhet
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.