Bønnepoeng for desember måned

0
26

I dag skal vi behandle bønnepoeng for desember måned.

Vil du vokse i livet? Liker du å lykkes? Så sett deg ned og gjør det som trengs! Drep den dovenskapens ånd; vis kapasiteten din! Fortsett med det! Fortsett å presse, for det er pressen din som bestemmer din besittelse.

Ta vare på drømmene dine, oppdag lidenskapen din, omfavn visjonene dine, finn ut potensialet ditt og vekk giganten i deg! Gi slipp; frykt mindre; ta sjanser; Gjør noe; drøm mer; være trygg; ikke vær redd og tro på deg selv.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Salme 90:12. Så lær oss å telle våre dager, så vi kan bruke vårt hjerte til visdom. 13. Vend tilbake, Herre, hvor lenge? og la det omvende deg fra dine tjenere. 14. O mett oss tidlig med din miskunnhet; så vi kan glede oss og glede oss alle våre dager. 15. Gled oss ​​etter de dager da du plage oss, og de årene vi har sett det onde. 16. La din gjerning vise seg for dine tjenere og din ære for deres barn. 17. Og la Herren vår Guds skjønnhet være over oss! ja, våre henders verk grunnfester det.


In Joshua 10: 1-14, noen konger angrep Josva og Israels folk. Gud sendte tunge steiner fra himmelen for å bryte hodene deres, og senere stoppet solen fra å gå ned slik at israelittene kunne gjøre dem ferdig. I Genesis 19: 24, Gud sendte svovel og ild fra himmelen for å ødelegge Sodoma og Gomorra. Gud vil ødelegge fienden med hell på land og hav; Han vil også bringe total ødeleggelse for dem i luften. Jeg vil si til Herren: Han er min tilflukt og min festning, min Gud; på ham vil jeg stole på. Sannelig, han skal redde deg fra den støtende pesten. Han skal dekke deg med sine fjær, og under hans vinger skal du stole på: hans sannhet skal være ditt skjold og spenne.

Så lenge du er et Guds barn, kan du være trygg på at du vil nyte guddommelig seier til enhver tid og på alle steder, fordi din himmelske Fader er Mesteren over havet, landet og luften. Gud vil utfri deg dette siste måned i året og gi ører til alle dine ubesvarte bønner.

Bønnepoeng for desember måned

 1. Takk Gud for den nye måneden,
 2. Denne måneden er min måned med gunst og barmhjertighet, i Jesu navn
 3. Jeg dedikerer denne måneden til Gud, i Jesu navn
 4. I denne måneden skal det gå bra med meg og familien min, i Jesu navn.
 5. Jeg tar myndighet over denne måneden og erklærer at dette er den måneden Herren har laget, jeg vil glede meg og glede meg over den, i Jesu navn.
 6. Jeg overgir hver dag i denne måneden i Guds mektige hånd, i Jesu navn
 7. Min Far, ha din vei i livet mitt denne måneden, i Jesu navn
 8. Jeg dekker hver reise jeg skal legge ut på denne måneden med Jesu blod, i Jesu navn
 9. Ingen våpen dannet mot meg og familien min denne måneden skal blomstre, i Jesu navn.
 10. Du denne måneden hører Herrens røst, du vil ikke jobbe mot min suksess, i Jesu navn.
 11. Du denne måneden hører Guds ord, spyr opp mine gjennombrudd, i Jesu navn.
 12. Evige fiender av min skjebne, jeg utfordrer deg med ild, dø, i Jesu navn.
 13. Ved Guds ord vil mange sorger være for mine fiender denne måneden, i Jesu navn.
 14. Guds dom, fall over alle mine undertrykkere denne måneden, i Jesu navn.
 15. Dom og skam, forfølge mine gjenstridige forfølgere og fei bort kreftene deres, i Jesu navn.
 16. Hvert våpen til mine fiender slår tilbake syv ganger på dem, i Jesu navn.
 17. Dere fiender av familien min, hør Guds ord, dere setter en felle for dere selv, i Jesu navn.
 18. Hver ondskap til de ugudelige i mitt liv og min familie, kommer til en slutt, i Jesu navn.
 19. Herre, la din vrede koke mot mine onde fiender hver dag, i Jesu navn.
 20. Min Far, kjempe mot dem som kjemper mot meg, i Jesu navn.
 21. Min far, ta tak i skjold og spenne og stå opp for min hjelp, i Jesu navn.

 

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønnepunkter for guddommelig hjelp ovenfor
Neste artikkelBønnepunkter for lenge etterlengtede velsignelser
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.