Bønnepunkter for velstand for det nye året

0
29

I dag skal vi ta for oss Bønnepunkter for velstand for det nye året.

Gud har lovet oss at ting skal bli bedre. Kjære, jeg ønsker fremfor alt at du må ha framgang og være ved helse, likesom din sjel har det godt. 3 Johannes 1:2

18 Mosebok 9:14-XNUMX
9. Og de sa til ham: Hvor er din hustru Sara? Og han sa: Se, i teltet!
10. Og han sa: Jeg vil sannelig vende tilbake til deg etter livets tid; og se, din hustru Sara skal få en sønn. Og Sara hørte det i teltdøren som var bak ham.
11. Nå var Abraham og Sara gamle og rike i alder; og det sluttet å være med Sara på samme måte som kvinner.
12. Derfor lo Sara ved seg selv og sa: Skal jeg ha velbehag når jeg er blitt gammel, da min herre også er gammel?
13. Og Herren sa til Abraham: Hvorfor lo Sara og sa: Skal jeg med sikkerhet føde et barn som er gammelt?
14. Er noe for vanskelig for Herren? På den fastsatte tid vil jeg vende tilbake til deg, i samsvar med livets tid, og Sara skal få en sønn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

"Mine kjære, jeg ønsker fremfor alt at du må ha framgang og være ved helse, slik som din sjel har det godt." Jeg vil at du skal legge merke til at uttalelsen i bibelverset ovenfor ble inspirert av Gud for å vise sine barn at han virkelig ønsker fremfor alt at de skal ha fremgang. Dette bør forsikre deg fullstendig om at du vil trives. Han satte imidlertid et vilkår til det. Betingelsen er at sjelen din også må ha fremgang. Hvordan vil din sjel trives? Jeg har svart på det spørsmålet med bibellesningen for i dag. Du kan lese den igjen, denne gangen og ta notater av tingene du bør gjøre for at sjelen din skal ha fremgang. Tro meg ærlig talt, hvis du lever livet ditt i tråd med Guds ord, vil du virkelig oppleve all velstand.» Og alle disse velsignelsene skal komme over deg og innhente deg hvis du lytter til Herren din Guds røst. Jesus Kristus kalles historieforveksleren av en grunn, og bare ham kan forandre historien vår for godt og få oss til å blomstre.


Herren har åpenbart at det vil være velstand i nytt år. Det er overlatt for oss å posisjonere oss i rett posisjon med Gud for å få tilgang til velstanden. Jeg bestemmer av autoritet, velstandens himmel åpne for deg i det nye året i Jesu Kristi navn. Hver fiendens makt som arbeider mot din velstand i forretninger, ekteskap og karriere, jeg knuser dem av himmelens autoritet.

Bønnepunkter for velstand i det nye året

 1. Kraft til lidelse over livet mitt, dø, i Jesu navn.
 2. O Jabes Gud, stå opp og la historien min forandre seg til ære, i Jesu navn
 3. Mitt liv, avvis invitasjon til fattigdom, i Jesu navn.
 4. Hver sorg i livet mitt er tiden din ute, utløper, i Jesu navn.
 5. Hver kraft som forakter meg, sesongen din er over, forsvinn, i Jesu navn.
 6. Sataniske piler som holder skjebnen min i lidelse, gå tilbake til avsenderen din, i Jesu navn
 7. Maskerade på oppdrag å drepe meg, gå tilbake til avsenderen din, i Jesu navn.
 8. Sorgens dal, spy meg til gledens fjell, i Jesu navn
 9. Idoler fra min fars hus, tar fyr, i Jesu navn
 10. Feiring av fattigdom rundt min skjebne, spredt av ild, i Jesu navn
 11. Kraften til min fars hus ved å bruke forfedres feil for å få meg til å lide, dø, i Jesu navn.
 12. Bilde av skam og skam som dekker min skjebne, ryddet bort med ild, i Jesu navn
 13. Mine gjennombrudd hopper ut av satanisk bur, i Jesu navn.
 14. Guds engel ruller bort onde steiner som blokkerer mine gjennombrudd, i Jesu navn.
 15. Min Far i dag, utvid kysten min, i Jesu navn
 16. Kraft til å søke og finne, fall på meg nå, i Jesu navn.
 17. Kraft til å gå inn i åpne dører av guddommelige muligheter; hvile på livet mitt, i Jesu navn.
 18. Kraft til å spørre og motta, fall på meg nå, i Jesu navn.
 19. Min far, gjør en ny ting i livet mitt som vil få fiendene mine til å henge seg, i Jesu navn
 20. Ved Den Hellige Ånds salvelse skal jeg bli stor i Jesu navn.
 21. Min far, stå opp og gi meg et mirakel av hvordan det skjedde, i Jesu navn
 22. Storhetsdører lukket mot meg, åpnet av ild, i Jesu navn
 23. Piler av onde eldste skjøt mot min skjebne, bakslag, i Jesu navn
 24. Kjede av stagnasjon over livet mitt, bryte av ild, i Jesu navn
 25. Alt som representerer meg på ethvert ondt alter, ta fyr og brenn til aske, i Jesu navn
 26. Enhver ond makt eller personligheter i landsbyen min som sponser lidelse i livet mitt, dør i Jesu navn
 27. Alt som må dø før mine gjennombrudd vil manifestere seg, dø, i Jesu navn
 28. Hver forbannelse med lange ben som følger meg rundt, dør, i Jesu navn
 29. Åk av sataniske forsinkelser på livet mitt, bryter og sprer seg, i Jesu navn
 30. Enhver mann eller kvinne som må dø før jeg kan klare det i livet, hva venter du fortsatt på? Dø, i Jesu navn
 31. Mine bortkastede muligheter, jeg gjenvinner deg ved ild, i Jesu navn
 32. Min Far, stå opp og deponer guddommelig hastighet på alle områder av livet mitt, i Jesu navn
 33. Jeg ble født til å være stor, og jeg må være stor, i Jesu navn
 34. Hvert onde ben som noen gang har jobbet inn i livet mitt, tren ved ild, i Jesu navn
 35. Makter, personligheter som bruker mine feil for å straffe meg, er du min Gud? Nei, du er ikke min Gud, derfor dø i Jesu navn
 36. Krafter, personligheter som bruker fortiden min for å binde meg, du er ikke min Gud, derfor dø, i Jesu navn
 37. All ondskap rettet mot meg, slå tilbake, i Jesu navn
 38. Jeg beveger meg fra minimum til maksimum, i Jesu navn
 39. Jeg beveger meg fra mangel til overflod, i Jesu navn
 40. Takk Gud for at du besvarte dine bønner.

 

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkel40 bønnepunkter mot negative ord og befrielse fra onde ytringer
Neste artikkelKraftige midnattsbønner for desember med bibelvers
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.