Bønnepunkter med bibelvers

0
301

I dag skal vi ta for oss BØNNEPUNKTER MED BIBELVERS.

Jeg vil påkalle Herrens navn, og han vil svare meg og utfri meg.

Jesaja 59 vs 1; Sannelig, Herrens arm er ikke for kort til å frelse, og hans øre er ikke for sløvt til å høre.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Salme 18:3. Jeg vil påkalle Herren, som er verdig til å bli lovprist, så skal jeg bli frelst fra mine fiender. 4. Dødens sorger omringet meg, og flom av ugudelige mennesker gjorde meg redd. 5. Helvetes sorger omringet meg: dødens snarer hindret meg. 6. I min nød påkalte jeg Herren og ropte til min Gud; han hørte min røst fra sitt tempel, og mitt rop kom foran ham, inntil hans ører. 7. Da skalv og skalv jorden; Også grunnvollene til haugene rykket og ble rystet, fordi han var vred. 8. En røk steg opp av hans nesebor, og ild fortæret av hans munn; kull ble tent av den. 9. Han bøyde også himmelen og steg ned, og mørke var under hans føtter. 10. Og han red på en kjerub og fløy, ja, han fløy på vindens vinger. 11. Han gjorde mørket til sitt gjemmested; hans paviljong rundt ham var mørke vann og tykke skyer på himmelen. 12. Ved glansen som var foran ham gikk hans tykke skyer, haglsteiner og ildkull. 13. Og Herren tordnet i himmelen, og den Høyeste ga sin røst; haglstein og ildkull. 14. Ja, han sendte ut sine piler og spredte dem; og han skjøt ut lyn og gjorde dem forvirret. 15. Da ble vannkanalene sett, og verdens grunnvoller ble oppdaget ved din irettesettelse, Herre, ved støtet av dine nesebor. 16. Han sendte ovenfra, han tok meg, han dro meg opp av mange vann. 17. Han reddet meg fra min sterke fiende og fra dem som hatet meg, for de var for sterke for meg. 18. De hindret meg på min ulykkes dag, men Herren var mitt opphold. 19. Han førte meg også ut på et stort sted; han utfridde meg, fordi han hadde behag i meg. 20. Herren lønnet meg etter min rettferdighet; etter mine henders renhet har han gjengjeldt meg. 21. For jeg har tatt vare på Herrens veier og ikke veket ugudelig fra min Gud. 22. For alle hans dommer var foran meg, og jeg tok ikke hans forskrifter bort fra meg. 23. Jeg var også rettskaffen for ham, og jeg holdt meg fra min misgjerning. 24. Derfor har Herren gjengjeldt mig efter min rettferdighet, efter mine henders rene øyne for hans øyne. 25. Med den barmhjertige vil du vise deg barmhjertig; med en rettskaffen mann viser du deg rettskaffen; 26. Med de rene vil du vise deg ren; og med den falske vil du vise deg feil. 27. For du vil frelse det plagede folk; men vil bringe ned høye utseende. 28. For du vil tenne mitt lys: Herren min Gud skal opplyse mitt mørke. 29. For ved deg har jeg løpt gjennom en flokk; og ved min Gud har jeg hoppet over en mur.


Salme 145:18. Herren er nær alle dem som påkaller ham, alle som påkaller ham i sannhet. 19. Han vil oppfylle ønsket av dem som frykter ham, og han skal høre deres rop og frelse dem.

Salme 34:6. Denne fattige mannen ropte, og Herren hørte ham og reddet ham ut av alle hans trengsler.

Salme 50:15. Og påkall meg på trengselens dag: Jeg vil utfri deg, og du skal ære meg.

BØNNepunkter

 1. Jesu blod befri meg og familien min ved ild, i Jesu navn
 2. O Elias Gud, svar i din barmhjertighet mine bønner med ild, i Jesu navn
 3. Enhver makt mot mine bønner og vitnesbyrd, dø i Jesu navn
 4. Hvert onde familiemønster i livet mitt, dø ved ild, i Jesu navn
 5. Enhver kraft som vil at jeg skal lide det foreldrene mine lider, dør i Jesu navn
 6. Enhver forbannelse som virker mot meg og familien min, brytes av brann, i Jesu navn
 7. Noen ond pakt som virker mot meg og min familie, bryte av ild, i Jesu navn
 8. Hekser og trollmann som plager meg og familien min, dør ved døden, i Jesu navn
 9. Satanisk høyborg i mitt liv og min familie, bli ødelagt av ild nå, i Jesu navn
 10. Ethvert ondt plagg i livet mitt, ta fyr nå, i Jesu navn
 11. Ond Sterk mann og sterk kvinne i familien min, dø i Jesu navn
 12. Enhver avgud som plager meg og familien min, dør av ild i Jesu navn
 13. Enhver makt som fremmer fangenskap, fiasko, stagnasjon og skuffelse i mitt liv og min familie, dør i Jesu navn
 14. O Elias Gud, stå opp og reparer livet mitt ved ild, i Jesu navn
 15. Hver rot av bitterhet i mitt liv og min familie, bli rykket opp av ild, i Jesu navn
 16. Grunnleggende kamper i livet mitt, dø, i Jesu navn
 17. Enhver kamp knyttet til navnet mitt og etternavnet mitt, dø nå ved ild, i Jesu navn
 18. Husholdningens fiender og ondskap i mitt liv og min familie, dør i Jesu navn.
 19. Enhver marin makt som jobber mot meg og familien min, dør i Jesu navn
 20. Alle slange- eller slangekrefter som jobber mot meg og familien min, dør i Jesu navn
 21. Ethvert ondt ekteskap i livet mitt, spredt i ild, i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkel30 bønner for åpne dører med bibelvers for å holde løfter
Neste artikkelBønn peker for å overvinne motløshet og skuffelse
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.