Bønn peker for å overvinne motløshet og skuffelse

0
324

I dag skal vi ta for oss BØNNEPUNKTER FOR Å OVERVINNE MOTØTELSE OG SKUFFELSE.

«Vær ordets gjørere, og ikke bare tilhørere. For å identifisere kilden til motløsheten din, er det nyttig å snakke med noen som kan gi deg innsikt og veiledning. Men vær forsiktig, du kan snakke dine problemer ihjel og ikke komme noen vei. Det er derfor Bibelen sier: 'Vær ordets gjørere, og ikke bare tilhørere, bedrar dere selv.' Så,

(1) Gjør alltid det som er riktig. Få ting øker motløsheten som anger eller dårlig samvittighet. Det er vanskelig å be om unnskyldning, innrømme feilene dine, tilgi, holde humøret tilbake, bære en fortjent skyld eller begynne på nytt. Men det lønner seg alltid å bestemme seg for å gjøre disse tingene når de passer. Vær villig til å se livet ditt realistisk, se deg selv som du er, og akseptere det som er sant.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

(2) Husk at timing er viktig. Ofte ser vi etter lettelse i dalen i stedet for å vente på klarheten som kommer av å stå på fjelltoppen. Det er fordi det krever mye innsats for å komme til toppen av fjellet! Når vi opplever mørket i dalen, er det fristende å gjøre endringer vi håper vil lindre ubehaget vårt. Men som Dr Robert Schuller sa: 'Når du er på toppen av det velkjente fjellet ... er tiden for å ta avgjørelser. Her er grunnen: Du ... ser situasjonen din klarere. Du flytter til noe, ikke bare fra noe. Du bestemmer deg for å bruke positive data, ikke negative. Det er mer sannsynlig at du beveger deg fra topp til topp i stedet for dal til dal.'


På den annen side, hvis du fortsetter å holde ut mens du er i dalen, vil du ikke bare komme deg til høyere terreng hvor du kan ta klokere avgjørelser, men du vil ha utviklet karakter, som vil tjene deg godt gjennom hele livet. : Esekiel 40:10–42:20 Markus 14:1–11 Sl 24
Bønner gir oss også selvtillit og trøst. Vi bør be når vi er i tvil eller motløse. Hvis du har utsatt å dra på et retrett hvor du kan være alene med Gud for å diskutere et negativt generasjonsmønster du har lagt merke til i familien din, kan det komme en tid da det ville være for sent, og barna dine måtte kjempe mot det samme problemet .

Når du har fått nok, vil du gå til et ensomt sted og virkelig rope til den allmektige Gud i desperasjon og si: "Herre, jeg vil ikke la deg gå med mindre du endrer dette onde mønsteret for godt. Bønnen om nok er nok er en som du gjør hele natten privat der du kan ta hvilken som helst posisjon du vil uten å plage hvem som ser på deg.

BØNNepunkter

 1. Takk Jesus for at du er vår Gud og vår garantist
 2. Takk Jesus for alt du er, velsigne være Herrens navn
 3. Herre tilgi meg alle mine misgjerninger og overtredelser
 4. Fjern hver snublestein foran meg og mine bønner akkurat nå i Jesu navn
 5. Ånd av motløshet og skuffelse forsvinn fra livet mitt akkurat nå i Jesu navn
 6. Herre Jesus trøste meg i alle konsekvenser av livet mitt i Jesu navn
 7. Velsign min mas herre Jesus og gjør alle krokete veier rette for meg i Jesu navn
 8. Ethvert ondt ekteskap i livet mitt, spredt i ild, i Jesu navn
 9. Satanic Power krever eierskap til mitt liv og min familie, dø i Jesu navn
 10. Enhver ond plantasje i mitt liv og min familie, bli rykket opp av ild nå, i Jesu navn
 11. Hver ond drøm om meg og min familie, dø i Jesu navn
 12. Vanskelige problemer i mitt liv og min familie, utløper ved brann, i Jesu navn
 13. Fiender av min skjebne, din tid er ute, dø, i Jesu navn
 14. Enhver kraft som blokkerer fremgangen min, dø i Jesu navn
 15. Enhver god mulighet jeg har mistet i livet, enhver god ting jeg har mistet på dagen, natten, i drømmen, gis tilbake til meg nå ved ild, i Jesu navn
 16. Jesu blod, Guds ild kjemper for meg og familien min, i Jesu navn
 17. Fiender av herlighet, din tid er ute, dø, i Jesu navn
 18. Fiender av mitt skinnende, din tid er ute, dø, i Jesu navn
 19. Satanisk sky som dekker stjernen min fra å skinne, fjernes av ild, i Jesu navn
 20. Alt mørke rundt meg og familien min, ved Guds lys, ryddes bort nå, i Jesu navn
 21. Hver fiende som utgir seg for å være min venn/familiemedlem, vær avslørt og vær skam, i Jesu navn
 22. O Gud MIN FAR, svar meg med ild, i Jesu navn
 23. Langsiktige kamper i mitt liv og min familie, motta guddommelig løsning nå, i Jesu navn
 24. O Gud min FAR, jeg trenger din guddommelige inngripen i mine situasjoner, i Jesu navn
 25. Guds nærvær, gi plass for meg der det ikke er noen vei, i Jesu navn
 26. Ved guddommelig inngripen, la gode ting begynne å komme ut av mitt liv og min familie, i Jesu navn
 27. Ved guddommelig inngripen, la mitt liv og min familie begynne å manifestere Guds herlighet, i Jesu navn
 28. Forbered et bord for mine fiender og salv hodet mitt med olje av glede, skjønnhet, lykke, suksess, trøst og gjenopprett tårene mine med glede og oppfylle skjebne i Jesu navn
 29. Gi meg gode nyheter Herre Jesus på alle områder jeg har opplevd skuffelser og motløshet
 30. Takk Gud for din seier.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønnepunkter med bibelvers
Neste artikkelBønn punkter for å opprettholde avholdenhet
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.