Bønn peker på å søke GUD

0
112

I dag skal vi behandle bønnepunkter for å søke GUD

«For at jeg kan kjenne ham og kraften i hans oppstandelse, Filipperne 3:10. Mange mennesker er stolte av det de vet. Faktisk er statusen deres avledet fra det de vet. De omtales som eksperter i noen sirkler, enten det er innen mikrofinans, medisin, romvitenskap eller et hvilket som helst annet felt. Men det er én kunnskap som overgår alle disse – kunnskapen om Herren Jesus Kristus. Det største å ha, etter frelse, er kunnskapen om Gud. Det overgår alle andre ting. I følge Jeremia 9:23,24 erklærer Herren: "La ikke de vise rose seg av sin visdom eller den sterke skryte av sin styrke eller de rike av sin rikdom, men la den som skryter rose seg av dette: at de ... Kjenn meg.

Du kan også like å lese: 20 bibelvers å be for Guds vilje og hensikt 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

For den troende er det å kjenne Gud den virkelige avtalen. Det burde være hans dypeste ønske. Det betinger vår tenkning og hjelper oss å se ting fra deres rette perspektiver og foreta gode vurderinger. Det gir oss styrke, tro og frimodighet både å leve gudfryktig og gjøre ekstraordinære ting. Men dessverre er Guds hus fylt med mennesker som bare bryr seg om hva Gud kan gi dem og som ikke har noen interesse av å kjenne ham. Dette er grunnen til at kirker er fulle av svake kristne._ Kjære, fremfor alt annet bør vi søke å kjenne Gud.


BØNNepunkter

 1. Far Gud, hjelp meg til å dyrke et ønske om å kjenne deg slik at jeg kan vokse i min kunnskap om deg og ditt ord, i Jesu navn.
 2. Far, mitt hjerte lengter etter å gå fra synd til rettferdighet. Jeg vet at jeg er rettferdiggjort av Jesus, men jeg vet også at i økonomien til Ditt rike vil jeg høste det jeg sår – følelsesmessig og åndelig. Vær så snill og hjelp meg å så gode ting sjenerøst. Bruk meg til å så det som behager Den Hellige Ånd og ikke meg selv.
 3. Måtte min kirke bli kjent i samfunnet som en sjenerøs kropp av troende som bryr seg lidenskapelig om andre, og som demonstrerer Kristi liv med våre ord og våre handlinger.
 4. Å Herre, jeg befaler at hvert onde sete til den usynlige fienden angriper mitt liv, skjebne, familie, karriere, akademikere, forretninger, ekteskap og tjeneste for å bli fortært av ild i Jesu navn.
 5. Min Far, jeg befaler hver gjeng av enhver usynlig fiende mot min åndelige rikdom å bli spredt med ild i Jesu navn.
 6. Å Herre, hver usynlig kraft og fiende som arbeider mot min åndelige rikdom, dør nå ved ild i Jesu navn.
 7. Min Far, i dag, ved din makt, befaler jeg hver overvåkingspil av den usynlige fienden som brukes til å overvåke min åndelige rikdom for å ta fyr og bli knust i stykker i Jesu navn.
 8. Å Herre, gjør meg usynlig og urørlig for enhver usynlig fiende og pil i Jesu navn.
 9. Herre, i dag setter jeg fyr på alle onde piler til den usynlige fienden og brenner dem til aske i Jesu navn.
 10. Min Far, med din ild og kraft slå og ødelegge hver usynlig pil som er sendt for å ødelegge mitt åndelige liv med uflaks i Jesu navn.
 11. Min Far, still hver ond og usynlig tunge som uttaler negative ting i livet mitt i Jesu navn.
 12. Å Herre, jeg befaler i dag at hver gjenstridige og ikke angrende fiende av mitt liv, skjebne, karriere, akademikere, forretninger, familie, ekteskap og tjeneste skal fortæres av din fortærende ild i Jesu navn.
 13. Avslør min skjulte synd o Herre i ditt nærvær
 14. Jeg omvender meg fra alle mine misgjerninger. Vask meg, tilgi meg og rense meg i ditt nærvær, min Gud.
 15. La meg finne glede, kjærlighetsfred, hvile, retning, gunst og styrke i ditt nærvær.
 16. Vis meg livets vei o Herre i Jesu navn
 17. Jeg blir i det hemmelige stedet for ditt nærvær, og jeg vil bli beskyttet mot mine fienders plan.
 18. Skjul meg i hemmelighet i en paviljong for menneskers tunger
 19. Kast meg ikke bort fra ditt nærvær, o Herre, jeg ber deg; og ta ikke din Ånd fra meg
 20. Jeg vil komme foran ditt nærvær i sang. Jeg vil være stille for deg min Gud
 21. La hvert fjell i mitt liv, familie, kirke, arbeidssted osv bryte ned i stykker i ditt nærvær.
 22. La de onde som forfølger, omgir, står mot eller til og med reise seg mot meg snuble og falle i ditt nærvær i Jesu navn
 23. Måtte ditt nærvær gjøre meg hel, Herre min Gud. Måtte din Ånd forvandle meg fra en herlighet til en annen i Jesu navn. Må jeg leve, bære frukt og alltid tjene deg i ditt nærvær.
 24. Tegn og forvandle dine tjenere i ditt nærvær i Jesu navn
 25. Far, jeg ber om at du vil besøke oss og gjøre din tilstedeværelse kjent i mitt liv og i min by.
 26. Gi meg tro til å tro at du kan forandre byen min gjennom bønn og gjennom handlinger av kjærlighet og medfølelse.
 27. La ditt rike komme til jorden slik det er i himmelen.
 28. Hjelp meg å dyrke din tilstedeværelse i livet mitt.
 29. Jeg velger å samarbeide med deg for transformasjon i byen min.
 30. Hjelp meg å kjempe for byen min i bønn sammen med andre.
 31. Fjern distraksjonene i livet mitt som holder meg fra ditt nærvær [Omvend deg fra eventuelle distraksjoner i livet ditt].
 32. Jeg angrer på all stolthet eller personlige idoler som har tatt meg bort fra å ha deg på første plass og være helt din (Nevn dem én etter én – dvs. fjernsynsmateriell, mat, sport, arbeid, etc.].
 33. Ta bort all lunkenhet i hjertet mitt og sett fyr på meg for deg.
 34. Jeg vil kjenne deg mer og leve mitt liv i henhold til din vilje
 35. Gi meg kraft til å bygge og befolke ditt rike med rikets generaler som vil være til nytte for deg
 36. Gi meg åndens frukt og gave som vil hjelpe meg å spre og undervise ditt ord
 37. Forbarm deg over meg, Gud etter din kjærlige godhet og etter din milde barmhjertighet. Utslett min overtredelse og hold synden borte fra meg, så jeg kan være nyttig for deg Herre Jesus.
 38. Takk Jesus for besvarte bønner

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønnepunkter for salvelse for guddommelige åpne dører
Neste artikkel40 bønnepunkter for å be GUD om hjelp til å bekjempe dine onde motstandere
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.