50 krigføringsbønnspunkter mot mørkets styrker. [2022 Oppdatert]

11
103537

La de ugudeliges ondskap falle på dem. I dag har jeg samlet 50 krigsførebønner mot mørkets krefter. Vi må ta den åndelige kampen til fiendens leir. Djevelen er ond og hans livs oppgave er å stjele, drepe og ødelegge, vi må ikke

la ham, vi må stå opp og motstå ham i krigsførebønner. Vi må frigjøre Guds ild for å konsumere alle aktivitetene til mørkets agenter i våre liv.

Når du ikke ber, blir du djevelens bytte. Denne krigføringsbønnen peker mot mørkets krefter vil gjøre slutt på hver endeløse sirkel av demoniske aktiviteter i livet ditt. Jeg oppfordrer deg til å forkynne en faste når du ber disse bønnene og be dem i tro for å oppnå maksimale resultater. Alle fiendene dine må bøye seg i dag i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ


 

50 Krigsførebønn Poeng mot mørkets styrker.

1). Jeg snakker lys over hvert demoniske mørke som svever i livet mitt i dag i Jesu navn.

2). Herre! Jeg beordrer enhver demonisk mørkemiddel som kjemper mot meg om å falle og dø i Jesu navn.

3). Herre, jeg skiller meg fra alt mørke eller mørke gjenstander jeg kan ha viklet meg inn i med viten eller ubevissthet i Jesu navn.

4). Hvert husholdningsidol som blir tilbedt av mine forfedre, og kjemper fremdeles med min skjebne, jeg befaler dem å bli fortært av den hellige spøkelsesbrannen i Jesu navn.

5). Jeg kommer imot alle demoniske guddommer som militerer mot meg og mitt hushold, bli fortært av Den Hellige Ånds ild i Jesu navn.

6) .Jeg ber alle åndelige konger i Egypt (åndelige slavemestere) om å miste det i mitt liv i dag med Jesu blod i Jesu navn.

7). Herre! Kjemp mot de som kjemper mot meg, stå opp, Herre, og slå mine plagere med forskjellige plager som mose- og faroens dager i Jesu navn.

8). Alle hekser, trollmenn og kjente spriter som opererer på mitt territorium, er lokalisert og ødelagt av Den Hellige Ånds ild i Jesu navn.

9). Alle kjempene i livet mitt, å trekke meg ned og sitte på min skjebne, skulle falle og dø i Jesu navn.

10). Hør Herrens ord alle livets giganter, fall aldri opp igjen i Jesu navn.

11). Herre, la de ugudeliges ondskap over mitt liv bli vendt mot dem nå i Jesu navn.

12). Jeg bestemmer det i Jesu navn at min husstand skal være for varm til at djevelen og hans demoniske agent kan bli i Jesu navn.

13. XNUMX). Jeg avlyser all satanisk dom over mitt liv og skjebne i Jesu navn.

14). Lord! Ved blodet fra den evige pakt Tavshed hver onde tunge av demoniske agenter av mørke som snakker om livet mitt i Jesus navn.

15). Hver vakt i mørkets rike som er satt mot mitt liv, løslater jeg ødeleggelsesengler for å spre dem i Jesu navn.

16). Herre, jeg løslater det hellige ånds ild for å konsumere og ødelegge alle aktiviteter i mørkets rike i mitt liv i Jesus navn.

17). Herre, la de som søker etter livet mitt bli ødelagt for min skyld i Jesu navn.

18). Alle onde plott over min skjebne skal gjøres ugyldige i Jesu navn.

19). Alle hekser og herskere over mørket skal besøkes av Den Hellige Ånds ild i Jesu navn.

20). Herre, la din guddommelige dom hvile på enhver ond mann eller kvinne som kjemper mot min skjebne i Jesu navn.

21). Jeg bestemmer at alle agentene som blir brukt av mørkets krefter mot meg, skal falle i den gropen de gravde etter meg, inkludert dem og der husstand i Jesus navn.

22). Herre! Plage alle de som plager livet mitt fra i dag i Jesus navn.

23). Alle ugudelige mennesker som ligger lite i bakhold for meg, skal bli knust av herrens engel i Jesu navn.

24). Herre, bryt den sterke armen til enhver sterk mann i livet mitt i dag, gjør dem lam i Jesu navn.

25). Hver ond mann eller kvinne som har lagt en bot eller forbannelse på meg, skal bli forbannet av Min Gud i dag, og som min Gud forbanner ingen mennesker kan velsigne i Jesu navn.

26). Herre, hver grop som er blitt gravd for meg av hekser og mørkeagenter, erklærer jeg at alle av dem skal falle i den i Jesus navn.

27). Jeg bestemmer i dag at jeg er helt fri fra mørkets kraft. Jeg forkynner at det er et tabu for dem å dele og konsumere mitt kjøtt i Jesu navn.

28). Herre, jeg profeterte at alle de som løper til hekseleger eller falske profeter for min skyld, skal få sine problemer multiplisert i Jesus navn.

29). Jeg uttaler frimodig at jeg er i lyset, mørket har ikke lenger noen del i meg, derfor er jeg uberørt av mørkets rike i Jesu navn.

30). Herre Gud, vertskapet, undersøk meg grundig og identifiser alt mørket som skjuler seg i livet mitt. Utsett dem og ødelegg dem i Jesu navn.

31). Herre, befri meg fra onde menn og urimelig i Jesu navn.

32). Jeg erklærer at enhver heksepakt der navnene mine er tatt, skal forbruke ild i Jesu navn.

33). All voldelig mann eller kvinne som undertrykker meg, skal bli fullstendig fortæret av Guds ild i Jesu navn.

34). Herre, hvert ondt helligdom som arbeider mot mitt liv og skjebne, skal fortæres av ild i Jesus.

35). Alle som har sagt, så lenge jeg lever, skal jeg ikke trives, vil fortsette å leve i evig skam når jeg blomstrer før det ser på Jesu navn.

36). Herre, jeg befaler øynene til hver kjent ånd som overvåker min skjebne å være blind i Jesu navn.

37). Å, Herre, konsumér med brann alle trolldom i livet mitt i Jesus navn.

38). Alle åndelige piler som blir sendt til meg av mørkets rike, skal gå tilbake til avsenderen i Jesu navn.

39). Herre, kom og regjere i mitt liv fremover, så mørkets kraft ikke vil dominere meg igjen i Jesu navn.

40). Herre, gi meg styrke i dag, slik at jeg kan stå imot kraften i mørket som kjemper mot meg i Jesus navn.

41). Herre, trekk meg ut av nettet med mørkets makt i Jesu navn.

42). Herre, la ditt lys komme opp og skinne i livet mitt, og fortær hvert fiende mørke i mitt liv i Jesus navn.

43). Herre, la den onde mannen eller kvinnen i mitt liv plutselig gå til graven i Jesus navn.

44). Alle råd og planer fra nasjoner (mørkets rike) om livet mitt skal komme til intet i Jesu navn.

45). Herre, hver onde rådgiver som gir onde råd mot livet mitt, skal bli ødelagt i Jesu navn.

46). Herre, utnevn med meg dine engler som er forferdelig for mørkets kraft i Jesu navn.

47). Herre, sett himmelens hær mot de som kjemper mot meg i Jesu navn.

48). Alle de som hevder å være mektige som venter på meg, skal plutselig bli bakhold og ødelagt av himmelens hær i Jesu navn.

49). Jeg erklærer i dag at alle mennesker som utgjør seg som Gud i mitt liv skal bli slått av herrens engel i Jesu navn.

50). Far la mine fienders ønsker om meg være der en del 7 ganger i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

11 KOMMENTARER

 1. Mathew 24 mot 10
  På den tiden mange
  vil vende seg bort fra troen og vil forråde og hate hverandre, og mange falske profeter vil.

  mine brødre. og søstre lar oss være forsiktige med disse demonene av korona-virus

 2. Takk for disse bønnene. Jeg lurte på om noen kunne be for moren min og jeg. Vi bor i et samfunn, og jeg føler at disse menneskene retter seg mot enslige. Jeg har bodd hos moren min i en uke da jeg er redd for å forlate henne, ettersom disse menneskene gjør magi og er redd de gjør noe mot henne, kan noen be for meg. Tusen takk.

 3. Gi meg beskjed når du er klar til å gjøre en 3-dagers faste og bønn rundt 3 om morgenen, en kraftig bønn som vi alle trenger faste og bønn for å komme mot mørkets krefter. Jeg heter Jeanette

 4. Kjære pastor, vær så snill!
  Kjære herr Slam i Jesu Kristi hellige navn!
  Bønneforespørsel om åndelig velsignelse og helbredelse og alt som er nevnt i denne søknaden og til og med som ikke er nevnt.
  Vær så snill, det er en så ydmyk forespørsel til deg som ber for alle mine forespørsler og søknader når du ber mitt navn Simon. Husk meg i alle dine vanlige bønner.
  Det er en så ydmyk forespørsel til deg at du ber for meg at Herre Jesus Kristus snart skal helbrede meg fra alle mine kroppssykdommer i hans hellige navn, og at Jesus Kristus fjerner alle mine feil og feil som tar meg så langt fra Herren, den allmektige.
  Herre bruk meg for sitt arbeid som han gjorde da han var i denne verden for å forkynne, med mirakler og helbredelse og frigjøre menneskene som var bånd/fengsel i onde ånder og han frigjorde dem og forandrer livet deres og gjør meg slik han vil at jeg skal være . Vennligst be om at Herren Jesus Kristus gir meg åndelig velsignelse. Jeg ønsker å gjøre arbeid for Herre Jesus Kristus, vær så snill, be for meg at Herre Jesus Kristus velsignet meg da han velsignet sine tjenere, profeter og disipler med dine hellige åndsgaver og fyll meg med din hellige ånd og gi meg sine autoriteter slik han ga sine disipler som peter, Paulus og Moses og Elia og Elisa og mange andre og åpne mine hjerteøyne mens han åpnet øynene og munnen til eselet. Så jeg kan bruke disse autoritetene og hellige åndsgavene til å forandre menneskenes liv og hjelpe dem i hans hellige navn Jesu. Vær så snill og be om at Herre Jesus Kristus gir meg autoritet til å kjempe og vinne mot Satan som falt fra himmelen mens han ha. Gud gi også alle gaver av den hellige ånd som er nevnt i Bibelen og ikke nevner i Bibelen, det er en så ydmyk forespørsel, og dessuten be om at Herren Jesus Kristus gir meg kallets velsignelse som Samuel og tiden kom så snart når tiden kom Jesus vekk meg som han vekker Samuel og hans disipler ikke bare vekke, men denne gangen Herre gi meg autoritet og alt som er nevnt i Bibelen og ikke nevnt, og be om at Jesus gir meg sitt åndssverd som han gir til Elia og Samson, vær så snill det er en så ydmyk forespørsel til deg, og til slutt vil jeg se Herren Jesus Kristus som Daniel, og Esekiel og Isiah ser på ham og Peter, Jakub og Johannes ser på ham i herlighet med åpne øyne på fjellet, vær så snill, be jeg vil også se Jesus Kristus det er mitt ønske og hensikt med livet mitt å se på Jesus som Zakies ser på Jesus, vær så snill bønn om at Jesus viser meg seg selv i herlighet med åpne øyne mens hans disipler ser på fjellet og Herren Jesus Kristus også gi som er bedt om og spurt av min lærer haroon og eldste lærer Younas og andre, og gi alle de hellige åndsgaver som er nevnt eller ikke nevnt i Bibelen hans og gi meg øynene og velsignelsen at jeg kan se Bibelen på gylden skifer med åpen og lukket øyne hver gang overalt er det min ydmyke forespørsel i hans hellige Jesu navn. Amen Sum Amen.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.