7 viktige grunner til at vi trenger å be

0
67

I dag skal vi behandle 7 viktige grunner til at vi trenger å be.

Bønn er viktig. Det er en nøkkel for en jevn og enkel reise for en kristen med Kristus. Et liv uten bønn er slik uten oksygen. Jesus strøk og avsluttet med bønn. Hver eneste lille ting Jesus gjorde startet og endte med bønn. Bønn har reddet mange liv så langt vi kan huske. Det ble nevnt i det gamle testamentet at når folk ønsket å snakke med Gud, går de gjennom profetene, noe som betyr at bare de få utvalgte prestene og profetene hadde direkte forbindelse til å snakke med Gud på vegne av folket. Bare profeten hadde da adgang til å gå inn i det aller helligste som sagt i Hebreerne 9:3,5-7. Og etter det andre forhenget, tabernaklet som kalles det aller helligste; Og over den skygger herlighetens kjeruber nådestolen; som vi nå ikke kan snakke spesielt om. Men når disse ting ble forordnet på denne måten, gikk prestene alltid inn i det første tabernakel og fullførte tjenesten for Gud. Men inn i den andre gikk ypperstepresten alene en gang hvert år, ikke uten blod, som han ofret for seg selv og for folkets villfarelser.

Du ønsker kanskje å lese: 20 bibelvers om Den Hellige Ånd

Den siste delen av vers 7 forklarte at profeten måtte ofre seg for folkets villfarelser, men i det nye testamente kom Jesus og gjenopprettet loven Hebreerne 10:19, da han hadde frimodighet til å gå inn i det helligste, brødre. ved Jesu blod har vi nå fri tilgang til Gud. Jesus ble sendt til verden for å frelse mange både de troende og de vantro, etter hans død ble det sagt at forhenget i templet ble revet i to, noe som betyr at restriksjoner folk hadde er blitt ødelagt av Jesu blod og hans oppstandelse. Årsakene ovenfor viser at Hid vil at barna hans skal snakke med ham og kommunisere med ham til enhver tid. Når vi ber, er det ikke bare når vi trenger noe fra Gud, men vi bør også be om å referere til Gud og takke ham for hans pust som fortsatt gjør oss levende og en lykkelig sjel.

Bønn er en høytidelig forespørsel om hjelp eller uttrykk for takk rettet til Gud. Bønn er den stille tiden en kristen må meditere med skaperen sin. Å ha en rolig tid med Gud som en kristen er viktig for din kristne reise, da det hjelper deg å høre hva Gud har å si om livet ditt.

Viktige grunner til at vi må be;

Bønn velkommen den hellige ånds nærvær i ditt og din husstands liv; Etter at Jesus dro, lovet han å bli og bli hos oss som den hellige ånd som vil gi oss trøst og fred, og som også vil lære oss alle ting. Men for å ønske den hellige ånd velkommen i livet vårt, må vi be. I apostlenes gjerninger. Apg 2:1-4 Og da pinsedagen var kommet, var de alle samlet på ett sted. Og plutselig kom det en lyd fra himmelen som av en brusende sterk vind, og den fylte hele huset der de satt. Og det viste seg for dem kløvede tunger som av ild, og det satte seg på hver av dem. Og de var alle fylt med hellige Ånd,og begynte å tale i andre tunger, ettersom Ånden ga dem å tale. Dette kunne skje fordi disiplene ba og ventet på Jesu instruksjoner til dem. Dette er hva som skjer når vi har en rolig stund med Gud, Han besøker oss og gir oss et møte med Ham som vi hjelper oss på vår kristne reise.

Bønn bringer deg nærmere Gud og gjør Guds vilje til din vilje; Gud fortalte Jeremia at Han kjente Ham før han ble født, og Gud har en hensikt med ham om å gi ham en forventet slutt. Når vi vandrer med Gud, vil vi garantert få en lykkelig slutt. Vår vilje vil være i samsvar med Guds vilje fordi vi hører direkte fra Gud. Hensikten med bønn er å lytte til Gud angående livet ditt og hvordan Gud planlegger å hjelpe deg å nå dine mål mens du fortsatt er på jorden.

Bønn hjelper oss til å overvinne fristelser; når vi ber har vi åndelig styrke fra Gud til å unngå og overvinne djevelen. Å be bringer åndelig hjelp ovenfra som gjør vårt skjøre sinn raskere og hjelper oss å vinne over vårt kjødelige kjød. Bibelen sier at det å være kjødelig sinn er døden, men bønn styrker åndelig vårt svake sinn og dreper kjødet for oss som hjelper oss å ha styrke til å overvinne fristelser og vinne over synd. Bibelen sier i Matteus 26:41

[41]Våk og be, så dere ikke kommer i fristelse: Ånden er villig, men kjødet er svakt. Vi må be for å kunne overvinne fristelser.

Bønn hjelper deg å finne retninger i livet;

Isaiah 45:2 XNUMX Jeg vil gå foran deg og gjøre krokete steder rette; jeg vil knuse kobberporter og skjære i stykker jernstenger; Guds planer for oss er verdt å vente på, Gud er der for å lede oss og hjelp oss å finne veien, husk at Jesus er veien, sannheten og livet, ingen tjener Ham og går seg vill. Når vi ber til Gud, gir han oss veiledning og veiledning.

Bønn bringer tegn og under; mange mirakler skjer når vi ber. Husker vi historien om Paulus og Silas i Bibelen, de ble holdt fanget i fengselet, men kirken ba for dem og de (Paul og Silas) ba også til Gud, og deres mirakel kom. De ble løslatt og ble seirende. Et annet eksempel i Bibelen hvor bønn utløste mirakel var da de hebraiske brødrene (Shedrak, Mesach og Abednego) ble kastet i ildgraven, det rørte dem ikke engang eller skadet dem, i stedet ble det sagt at de så et utseende som så ut som Guds Sønn i deres midte. Når vi ber om at mirakler skjer, blir lenker, lenker brutt og ødelagt. Bønn bringer tegn og under og gjør djevelen maktesløs over livene våre.

Bønn hjelper oss til å se Guds vilje for våre liv; Det gir oss en følelse av retning fra Gud og gjennom dette er vi i stand til å følge den rette veien og ikke følge de ugudeliges råd.

Bønn hjelper oss å forløse dagen;

Efeserne 5: 16

Forløser tiden, fordi dagene er onde. Når vi ber, går Guds nærvær med oss ​​og hjelper oss å oppheve alt det onde som er i dag.

 

Forrige artikkelBønn peker mot fiasko og skuffelse
Neste artikkelViktigheten av å be med vann og førti bønnepunkter som kan bes med vann
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.