Hva er åndelig krigføringsbønn?

1
2525

I dag skal vi ta for oss det som er åndelig krigføring bønn?

Bibelen sier i Matteus 11:12 at:

«Og fra døperen Johannes' dager til nå lider himmelriket for vold, og voldsmenn tar det med makt. Helt fra det øyeblikket synden kom inn i verden, har mennesker kjempet mot djevelen og takket Gud ved hjelp av Jesus som kom til verden og ga alle tilgang til å be for seg selv og be Gud om hjelp gjennom hans død og oppstandelse. Som kristne har vi lært at bønn er en viktig del av vår kristne reise, og når vi trenger å be med vold og vinne mot djevelen, det er da vi sier at vi er i åndelig krigføring.

Hva betyr åndelig krigføring?

Som sagt i Efeserne 6:12″For vi kjemper ikke mot kjøtt og blod, men mot fyrstedømmer, mot makter, mot herskere i denne verdens mørke, mot åndelig ondskap på himmelen», vi kjemper ikke bare mot kjøtt og blod , ting som er fysiske for øynene, men krefter som er utenfor vår makt og kontroll bare ved Jesu kraft og hjelp av Den Hellige Ånd er vi i stand til å overvinne disse onde kreftene. Åndelig krigføring er kampen mot djevelen og hans agenter

Du kan også like å lese: Bibelvers for åndelig krigføring

Hva betyr åndelig krigføringsbønn?

Det betyr at når vi bringer våre kamper til Gud for å kjempe for oss og hjelpe oss å overvinne djevelens og hans agenters list. Vår kamp som kristne er mot åndelige krefter av ondskap som ønsker å vende mennesket bort fra Gud og hindre mennesket i å gjøre Guds vilje, ikke rart at Gud ba oss "våke og be".

Åndelig krigføringsbønn hjelper oss å vinne kampen mot djevelen. For Christian er kampen allerede vunnet, og vi er kalt mer enn seierherrer for dem som er i Kristus Jesus. For alle kristne og husholdninger er kampen allerede vunnet, og vi har vunnet ved blodet fra lammet som ble utøst for oss. Derfor er det viktig å vite at åndelig krigføringsbønn er effektiv hvis vi blir født på ny og går i samsvar med Guds hensikt og vilje. Vår tro må bygges sterkt i Kristus, for først da kan vi bruke kraften Gud har gitt oss, Rom 1:17

For der er Guds rettferdighet åpenbart fra tro til tro: som skrevet er: Den rettferdige skal leve av tro. Vår tro er det som vil redde oss på slutten av dagen.

Viktigheten av bønn i åndelig krigføring

Erkjenne at det er krig og at du har en Gud som kan kjempe og vinne kampen for deg. Bibelen sier og jeg siterer "folk går til grunne på grunn av mangel på kunnskap", det er viktig å vite at det er noen du slåss med, noe som betyr at du vet at djevelen er i kamp med deg, akkurat som Jesus visste at djevelen prøvde å friste ham og Jesus var i stand til frimodig å sende djevelen bort fra ham og irettesette djevelen. Du må erkjenne at djevelen er etter deg når du snakker til Gud i bønn, på denne måten forteller du Gud at krefter fra høye steder, fyrstedømmer er etter deg, og du kan ikke vinne dem helt alene uten at Gud hjelper deg. Når du erkjenner dette, da oppstår Guds hjelp for deg, og du er i stand til å be ved hjelp av den hellige ånd og den hellige ånds veiledning (Rom 8:26 Likeledes hjelper Ånden våre skrøpeligheter: for vi vet ikke hva vi bør be for som vi bør, men Ånden selv går i forbønn for oss med støn som ikke kan uttales).

To bibelvers er nevnt nedenfor for å vise oss at vi også er i åndelige kamper og ikke bare fysiske kamper med våre naboer eller venner;

1 Peter 5: 8

Be edru, vær årvåken; For din motstander, djevelen, går omkring som en brølende løve og søker hvem han kan sluke.

Efeserne 6: 12

For vi har ikke kamp mot kjøtt og blod, men mot maktene, mot myndighetene, mot verdens herskere i dette mørke verden, mot ondskapens åndehær i steder.

De to bibelversene ble nevnt for oss for å vite at det er åndelige krefter som er ute etter våre liv som kristne, og deres mål er å få oss til å komme til kort fra Guds herlighet og trekke oss bort fra Gud, men vi vil ikke tillate dem når vi ha et stort, mektig og mektig navn som ingen i himmelen og på jorden kan kjempe og vinne mot. Åndelig krigføringsbønn er så viktig og hjelper oss å vinne mot alle djevelens planer og aktiviteter. Det er tilrådelig som kristne at når vi ber eller deltar i åndelig krigføring, bør vi oppmuntres og gå inn i nådens trone med all frimodighet og mot fordi våre bønner kan bidra til å forhindre dårlige ting fra å skje og få til gode ting i livene våre som vil være evige .

En annen viktighet av bønn i åndelig krigføring er at når vi ber vet vi at vi har Jesus som den største kommandør, han har makt over jorden og også makt i himmelen. Jesus elsker deg, han har utvalgt deg og har frelst deg, han bor i oss som den hellige ånd. Når vi ber viser Jesus seg for djevelen og seier over djevelen, slik at vi kan vite at han har gitt oss mer makt til å overvinne det onde og at han som den største hærføreren ikke vil la ondskapen seire over livet vårt. Vi vet med sikkerhet at Jesus er den største kommandøren og også en bønnekriger. Siden vi er hans barn, bør vi arve denne vakre egenskapen til en bønnekriger.

Bibelversene nedenfor kan leses når vi er i åndelig krigføringsbønn;

  1. Salme 91
  2. Johannes 10 mot 10
  3. 1 Johannes 5 mot 4
  4. 1 Kor 15 mot 57

Det er viktig å merke seg at når du ber, bør du erkjenne din seier med tro. Vær modig og glem aldri at Gud står bak deg og Jesus Kristus etterlater deg som den hellige ånd. Efeserne 6:11 "Ta på deg Guds fulle rustning, så dere kan stå imot djevelens list".

Det er ikke lett å forstå og kjempe med ting som ikke er sett og synlige for øynene, uansett hvor de eksisterer, det er derfor Gud vil at vi skal ta på oss troens hele rustning ( Les ​​Efeserne 6). Vi ber om at når vi leser og ber gjennom disse versene i dagens tema, vil Gud kjempe våre åndelige kamper for oss og erklære oss vinnere i Jesu navn. Amen

 

Forrige artikkelHva sier Bibelen om faste og bønn
Neste artikkelBønnepunkter for å fjerne uflaks
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.