20 poeng for andre halvår

4
7356

I dag skal vi ha å gjøre med 20 poeng for andre halvår.

Det er andre halvdel av året allerede. Halleluja!. Det føltes ikke så lenge da vi var så glade for starten på det nye året, nå er det andre halvdel av året og Gud har holdt oss i live og glade og friske. Vi ønsker oss velkommen til andre halvdel av året, vi velsigner Gud vår allmektige frelser og hjelper for å holde oss trygge og friske og overlykkelige. Reisen har ikke vært lett, vi har opplevd de glade dagene, triste dagene og de fruktbare dagene og de uproduktive dagene det siste første halvåret, og vi er så glade for å ønske oss velkommen og gratulere oss for å ha overvunnet alle utfordringene så langt. Hvis vi leser dette nå betyr det at vi lever og at vi velsigner Gud på våre vegne.

Du kan også like å lese: 20 bibelvers for hver måned i året 2022

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Gud har trofast bevart og bevart oss til andre halvdel av året, vi har alle grunner til å være takknemlige og takknemlige. Det har vært mange dårlige nyheter siden året startet, kidnapping, ulykker, rituelle ofre, sykdom, onde piler og alle måter djevelen har forsøkt å beseire oss Guds barn, men Guds gunst holdt oss og Hans standhaftige kjærlighet til oss har aldri vaklet. Bibelen sier at dagene er onde, men vi forløser dagen med bønner og hjelp fra den hellige ånd. Vi har samlet noen bønnepunkter i dagens tema som vi kan be med og be Gud fortsette å vise oss sin barmhjertighet og godhet til slutten av året.

Jeg ber om at den hellige ånd vil veilede oss og fylle munnen vår med den hellige ånds veiledning og hjelp i Jesu navn. Amen

Bønnepoeng

 • Takk Herre Jesus for hvor langt du har kommet med oss ​​og hvor fantastisk du har gjort livet for oss helt siden begynnelsen av dette året og hvor langt du har vært der med oss. Tusen takk Jesus
 • Din standhaftige kjærlighet til oss har aldri opphørt, din tilstedeværelse har alltid vært tydelig i våre liv, vi velsigner deg Herre for alt du har gjort så langt bli opphøyet i Jesu navn
 • Herre, vi ber om tilgivelse for synder, på en hvilken som helst måte vi har syndet så langt som må ha fungert som hindringer for våre bønner som ennå ikke skal besvares, ber vi om at du tilgir oss i din uendelige barmhjertighet og gir ører til våre bønner i Jesus Navn
 • Herre Jesus tilgi oss og skjul ditt ansikt for våre misgjerninger, så vi kan bli tilgitt og begunstiget i Jesu navn
 • Herre, vi ber om at du tilgir oss våre overtredelser og leder oss på rett vei i Jesu navn
 • Herre, vi ber om at du gir oss alle våre hjerteønsker som ennå ikke er oppfylt for det siste første halvåret av året og som fortsatt venter, vi ber deg oppfylle dem i Jesu navn
 • Herre, vi ber om at du bestiller våre fotspor, beskytter oss mot ondskap i Jesu navn.
 • Enhver skade som måtte skje med oss ​​ber vi om at du beskytter oss i Jesu navn
 • Vi kommer mot alle onde piler som kan bli kastet mot oss for å forårsake at skade blir gjort ubrukelige og maktesløse i Jesu navn
 • Herre vi ønsker å fortsette å vandre med deg og for alltid følge dine retningslinjer og bud slik at våre dager vil bli fylt med din lykke og kjærlighet
 • Herre beskytt oss fra uforutsette omstendigheter som kan få ondskap til å ramme oss og gjøre oss ubrukelige for deg og mennesker rundt oss i Jesu navn
 • Herre, la oss ikke bli syke i Jesu navn
 • Min Far, enhver sykdom som kan ta livet av meg, Herre, jeg kansellerer den ved Jesu blod
 • Jeg ber Jesu blod på hver av mine daglige aktiviteter i Jesu navn
 • Herre Jesus du er den som ser mine tårer i det skjulte , du sa i ditt ord at jeg skulle påkalle ditt navn og du vil svare meg , Herre Jesus vennligst svar på alle mine hemmelige bønner og gi meg mitt vitnesbyrd for de resterende månedene årets
 • Hver av mine ubesvarte bønner, Gud, jeg vet at du kan gjøre alle ting og ingenting er for vanskelig for deg Jesus å gjøre, så svar mine bønner Herre og få meg til å ha alle grunner til å forherlige deg når dette året tar slutt i Jesus Navn
 • Å Herre, jeg irettesetter alle onde forbannelser og ord som går imot mine bønner om å bli besvart i Jesu navn
 • Jeg dekker familien min, vennene mine, meg selv, slektningene mine, barna mine og alle rundt meg med Jesu blod. Ingen av oss skal dø for tidlig i år og vil bli begunstiget av Gud slik at vi vil ha full grunn til å være takknemlige og lykkelige ved slutten av dette året i Jesu navn 
 • Jeg befaler at alle generasjonsforbannelser som har nektet å forlate, skal brennes og ødelegges av den hellige ånds ild i Jesu navn. Herre Jesus fri meg fra generasjonsforbannelser som ikke lar folk i familien min gå videre i Jesu navn
 • Herre for denne andre halvdelen av året er mine velsignelser sikre og bekreftet av Hans i Jesu navn
 • Navnet mitt er endret fra forbannelser til velsignelser, fra løsere til erobrer, fra null til helt, fra bakover til forover 
 • Jeg skal vin og fine med konger og høyt begunstigede mennesker i Jesu navn
 • Fra nå av har djevelen ingenting på meg i Jesu navn, for jeg er et Guds barn og har blitt kalt og kalt SEIERENDE i Jesu mektige dyrebare navn
 • Herre høyeste takk for de besvarte bønnene og for løftene som du vil se meg gjennom resten av året med mine forberedte vitnesbyrd
 • Takk Herre Jesus for at ingen våpen laget mot meg eller min familie skal blomstre i Jesu navn
 • Velsigne deg Herre Jesus og skaperen av himmel og jord at jeg og min husstand ikke skal dø, men leve for å forkynne Guds herlighet og under på slutten av dette året i Jesu mest dyrebare navn vi har bedt om. Amen

 


Forrige artikkelBønnepoeng for de som sørger
Neste artikkelHva sier Bibelen om forbønn
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

4 KOMMENTARER

 1. Jeg takker deg for bønner som har forandret livet mitt. Jeg takker dine ansatte for å støtte deg. Jeg tror på Guds ord, og jeg takker ham for hans barmhjertighet og nåde og for din kanal.

 2. Vennligst be for familien min. For helbredelse og utfrielse fra alle onde krefter som blokkerer vår fremgang. For restaurering av helseforhold og økonomi og beskyttelse mot alle onde menn og kvinner.

 3. Herre jeg takker for at Gud rørte pastor Chinedums hjerte og ledet av Den Hellige Ånd, Herre gi ham hans hjerte ❤️ ønsker og hold ham dekket av Jesu Kristi dyrebare Blod, Vi ber om at hans blir i Den Allmektige Guds vilje og vei, Vi takk vår himmelske Fader for at han er en velsignelse for oss og berører alles hjerter med ditt Hellige Ord over hele verden, vi takker deg 🙏🏾 og prise deg Gud, jeg erklærer en åpen himmel over denne tjenesten, meg, min familie og alle som ber disse ber og alle som berører og er enige med meg i bønn, jeg ber dere om å velsigne dem alle hundre ganger i Jesu Kristi navn Amen 🙏🏾 Pris Gud

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.