Bønnepoeng for de som sørger

0
5890


I dag skal vi ta for oss bønnepunkter for de som sørge over. Sorg er en følelse eller et bevis på dyp sorg eller anger over noen som har dødd. Når vi mister en vi er glad i, er det trist og kan til og med gjøre noen deprimerte. Mange følelser går gjennom kroppen i løpet av sorgdagene, noen føler beklagelse for den tapte for det de kunne ha gjort riktig for personen, noen til og med banket seg selv for ikke å ta hensyn til sine kjære mens de fortsatt levde.

Du kan også like å lese: 20 trøstende vers å lese når du sørger

Å sørge for våre tapte kan være så vanskelig og kan til og med virke som om vi ikke kan overvinne følelsen som kan få noen til å tenke på å begå selvmord som de tror at hvis de begår selvmord vil det gjenforene dem med deres døde kjære. Ingen ber noen gang for å oppleve denne følelsen, men på et tidspunkt i livet vårt mister vi mennesker nær oss. Noen kan være naturlige dødsfall, noen kan være sykdom, ulykker og så videre. Vi ber om at vi alle lever lenge i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Vi kjenner kanskje folk rundt oss som sørger, og vi ønsker å gjøre alt i vår makt for å muntre dem opp og trøste dem, eller hvis vi er den som trenger trøstende ord for å hjelpe oss, kan vi lese noe av følgende bibel vers til dem for å gi dem trøst. Bare Jesus kan gjøre dem glade og helbrede deres triste sjel, lese følgende bibelvers for dem eller kan også leses for å trøste deg selv;


1. Jesaja 61 vs 3
Å gi dem som sørger i Sion, å gi dem skjønnhet som aske, gledesolje til sorg, lovsangsklær for tungens ånd; for at de kan kalles rettferdighets trær, Herrens planting, så han kan bli herliggjort.

2. Johannes 14:16
Og jeg vil be Faderen, og han skal gi dere en annen talsmann, så han kan bli hos dere til evig tid.

Bønnepoeng

 • Herre Jesus, vi velsigner deg for ikke å forlate oss alene i denne vanskelige tiden av våre liv, ære og tilbedelse tilhører deg Herre JesusHerre takk for at du ikke forlot oss alle alene, for det er ved din nåde vi fortsatt lever og puster i landet av de levende

 • Takk Herre Jesus for de tapte sjelene fordi vi vet at de har blitt kalt til Ære og du vil lede deres vei til deg og skinne ditt lys over deres liv i Jesu navn.

 • Takk Herre Jesus for at du brakte våre kjære til oss som bidro til vår vekst og reise med deg mens de var her på jorden vær opphøyet Herre Jesus.

 • Herre Jesus, vi ber om at plager ikke skal oppstå igjen i Jesu navn.

 • Herre Jesus, vi erkjenner våre synder og de dødes synder, vær så snill, Jesus i din uendelige barmhjertighet, gi alle av oss tilgivelse og velsigne våre sjeler i Jesu navn.

 • Herre trøste alle familiemedlemmer som fortsatt sørger over sine kjære i Jesu navn
  Ingen kropp rundt oss vil dø utidig død i Jesu dyrebare navn.

 • Vi skal ikke oppleve noe mer tap i Jesu navn.

 • Herre sa du i Matteus 5 vs 4
  Salige er de som sørger, for de skal trøstes. Vi ber deg trøste oss i Jesu navn.

 • Herre, vi bruker dette øyeblikket til å takke deg for at du beseiret døden på våre vegne, og vi ber om at du gir de avdøde sjelene familiemedlemmer evig liv med deg og frigjør vårt hjerte fra alle misgjerninger som vil hindre oss i å få tilgang til ditt rike.

 • I ditt ord sa du igjen "Jeg vil også lede ham og gi ham og hans sørgende trøst, Herre som du sa, vi skal minne deg på ditt ord, folk gjør i henhold til det du har lovet, slik at vår triste sjel kan bli trøstet og finne fred med deg slik at vi kan fortsette med våre daglige aktiviteter uten å føle oss deprimerte og håpløse.

 • Herre Jesus du er vår Far som verken sover eller slumrer, vi har nettopp mistet en kjær og vi vet ikke hvordan vi kan fortsette med livene våre, fordi fraværet av vår tapte har etterlatt en stor innvirkning i livene våre, vær så snill hjelp oss til å finne styrke i deg og ditt ord, ikke la oss være i fred da vi ikke vet hvordan vi skal gå videre med livene våre, vi ønsker din ledelse, din hjelp slik at vi kan bli trøstet og lykkelige igjen.

 • Trøst oss, Herre og forbarm deg over oss, Herre etter din kjærlige godhet, i henhold til din mangfoldige barmhjertighet, skjul ditt ansikt for våre misgjerninger og hjelp oss å finne trøst i ditt ord og send din hellige ånd til oss for å hjelpe oss Gå gjennom livets reise uten å fordømme vår tro og vandre i de ugudeliges råd.

 • Herre Jesus, led ikke familiemedlemmene, venner de tapte sjelene som er etterlatt inn i fristelser, ordne fotsporene deres, åpne muligheter for dem, ikke la dem være i fred og hjelp dem å leve gjennom deres smerter og se at du er med dem med hvert skritt de tar. Ikke led dem på villspor Herre Jesus.

 • Herre takk for de besvarte bønnene, vi velsigner ditt navn for du er hellig og for alltid er du Gud, vi anerkjenner dine måter å bringe fred og glede til de ulykkelige sjelene på, vi er så takknemlige for at du gjorde navnet ditt tilgjengelig for oss alle å tilkalle.

 • Takk Herre Høyeste for alt du er for oss Du er den utvilsomme Gud, vi kan ikke stille spørsmål ved dine veier Herre for så langt jorden er til himmelen er hvordan kan ikke forstå planene og hensiktene du har satt til side for våre liv, derfor håndterer vi alle våre livssaker til deg ta kontroll Herre Jesus. Velsignet være ditt hellige navn.

 


Forrige artikkelBønnepoeng for noen som mistet moren sin
Neste artikkel20 poeng for andre halvår
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.