Bønnepoeng for noen som mistet moren sin

0
6190

I dag skal vi ta for oss bønnepunkter for en som mistet moren sin. Som kristne når vi sørger, har vi en tendens til å finne trøst i å be. Det er en fantastisk måte å bli trøstet av vår skaper på, da det hjelper oss å forstå Guds kjærlighet til menneskene vi mistet eller sørger over. Ens mor sies å være ens søyle, å miste henne kan gi oss stor og intens smerte. I situasjoner som dette er det tilrådelig å vende seg til Gud og be ham om hjelp og trøst.

Du kan også like å lese: 20 bibelvers med sympati for tapet av en mor

Sorg kan få en til å føle seg håpløs og trøstesløs, men å vende seg til bibelversene våre og be gir oss stor hjelp. Mens vi ber for de døde, er det også en måte å trøste de levende med at vi skal gå videre og heller ikke føle oss ensomme. Gud er med oss ​​og han vil alltid la sitt lys skinne over oss alltid og for alltid, og han vil aldri la oss være for oss selv.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Bønnepunktet er samlet inn for de som sørger over mødrene sine og har store smerter som får dem til å føle seg håpløse og trøsteløse. Sett din lit til Gud og han vil alltid være der for deg uansett hvor intens smerten din er. Be disse bønnene,;

Bønnepoeng

 1. Herre Jesus takker deg så mye for alt du gjorde for mamma da hun levde
 2. Takk for de strålende og fantastiske dagene hun tilbrakte med deg under sine dager på jorden
 3. Takk Jesus for at du viste henne at du er sannheten, livet og veien og for at du fikk henne til å tro på ordene dine
 4. Takk Far i himmelen for at du var hennes frelser mens hun levde og etter hennes død
 5. Herlige Jesus, vi kan ikke takke deg nok for at du har beseiret døden for oss og gitt oss evig liv med deg i Himmelen, takk for at du beseiret døden på vegne av vår mor som vi med sikkerhet vet hviler i ditt bryst.
 6. Herre, vi erkjenner våre synder og de tapte sjeler synder også, behage Jesus i din uendelige barmhjertighet, gi henne tilgivelse i din godhet og barmhjertighet.
 7. Herre Jesus, vi ber deg om å skinne ditt lys på de tapte sjelene når de reiser til ditt rike og renser deres sjeler.
 8. Trøst alle deres familiemedlemmer og venner som ble etterlatt som er i så mye smerte og smerte
 9. Hjelp de etterlatte kjære til å forstå at de ikke er alene, og du Gud vil gjøre deres veier velstående og veilede dem gjennom livets reise
 10. Gi sine kjære fred.
 11. Herre Jesus, ditt ord sier at du vil trøste de trøsteløse og de som sørger, vær så snill å helbrede denne smerten i deres hjerte og få dem til å finne fred og trøst i sine smerter i Jesu navn
 12. Herre Jesus, ditt ord sier: «Derfor skal Herrens forløste vende tilbake og komme med jubel til Sion. og evig glede skal være over deres hode; de ​​skal få glede og glede; og sorg og sorg skal flykte bort”, du har allerede lovet å få denne smerten til å forsvinne, Herre vær så snill og gjør i henhold til det du har lovet i Jesu navn.
 13. I ditt ord sa du igjen "Jeg har sett hans veier og vil helbrede ham: jeg vil også lede ham og gi ham og hans sørgende trøst igjen", Herre du sa også at vi skulle minne deg på ditt ord, det er det vi gjør nå, vennligst gjør i henhold til det du har sagt om våre liv.
 14. Vi ber for de tapte sjelene at du hjelper dem å finne veien til deg og hjelpe dem å vin og spise sammen med deg i ditt rike i Jesu navn.
 15. Vi ber for sjelene, familiemedlemmene, vennene som de tapte etterlot seg at du fortsetter å vokte dem, veilede dem, finne deres veier, hjelpe dem til å fortsette på den frelsesvandringen du har lagt for dem og ikke gå deg vill.
 16. I Jesaja 61 vs 3 sa du i ditt ord at «å gi dem som sørger i Sion, til å gi dem skjønnhet som aske, gledens olje til sorg, lovsangsklærne for tunghetens ånd; for at de skal kalles rettferdighets trær, Herrens planting, så han kan bli herliggjort». Vær så snill å velsigne vårt sørgende hjerte og helbrede våre intense smerter, etablere oss slik at vi kan kalles rettferdighets trær og bli velsignet med skjønnhet for vår aske, gledesolje for sorg og bæres med klær som lovprises for vår tristhet og sorg.
 17. Herre, og led ikke familiemedlemmene og vennene de tapte sjelene som er etterlatt i smerter, led dem ikke inn i fristelser, beordr deres fottrinn, åpne muligheter for dem, veiled dem til å vandre i de gudfryktiges råd.
 18. Herre Jesus, la ikke morgensjelene være alene, hjelp dem å leve gjennom deres smerter og se at du er med dem i hvert skritt de tar, ikke fører dem på villspor Herre Jesus.
 19. Vi ber om at plager ikke vil oppstå igjen i familien, og at ingen vil dø i familien for tidlig, men alle vil leve for å herliggjøre og erklære Herren Jesu navn i Jesu navn.
 20. Gud gi stor trøst til familien og hjelpe dem å glemme smertene og fylle hjertet med lykke, glede, oppfyllelse, gjennombrudd.
 21. Hjelp den etterlatte familien til å utføre sine daglige aktiviteter med lidelse og gråt igjen, hjelp dem å forstå at du elsker moren deres så høyt, og at du har tatt henne før de onde dagene foran deg for å vin og spise med deg og få dem til å se at du størkner bak dem og kjemper også for dem i Jesu navn
 22. Hjelp dem å se deg som deres ene og sanne trøster i Jesu navn
 23. Herre Jesus takker for svarene på bønnene, vi ærer ditt sanne navn og velsigner deg også for alltid å være tro mot ditt ord.
 24. Vi anerkjenner din tilstedeværelse med de ulykkelige menneskene, og velsigner deg for at du har gitt så mange løfter med dem, slik at de kan finne trøst i ditt navn og lykkelig gå videre med sine daglige aktiviteter i Jesu navn. Amen
 25. Takk Jesus for alt du er, vær opphøyet i Jesu navn. Amen
  Takk Jesus Kristus for besvarte bønner.

 


Forrige artikkelBønn peker på å bryte åket av slaveri og trelldom
Neste artikkelBønnepoeng for de som sørger
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.