Bønn peker på å bryte sykdommens åk

5
13457

I dag skal vi behandle bønnepunkter for å bryte sykdommens åk.

Noen troende ligger på sykesengene sine, mens mange ber om god helse og å bli fullstendig helbredet fra sykdommen og bli fri fra sykdommen de kjemper med. Vår Gud er den beste legen og en stor lege. Å motta overnaturlig helbredelse er å være fri fra sykdom, åndelig angrep, satanisk undertrykkelse, merkelig sykdom og sykdom.

Å være en kristen gjør ikke en person fri fra sykdom fordi vi er bundet til å bli syke av stresset i de daglige aktivitetene. Noen ganger kan det være matforgiftning, åndelig angrep og til og med en merkelig sykdom. Men vår store lege er klar til å helbrede oss fullstendig, akkurat som Han helbredet kvinnen med blodsmitte.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Du kan like å lese: 20 bibelvers for helbredelse fra sykdom

En sunn person er en lykkelig person. Å være syk kan stoppe oss fra å gjøre så mange ting, som vil gjøre oss triste eller deprimerte. Når vi er bundet til sykesengen, føler vi oss også ulykkelige. Uansett hvor liten sykdom eller sykdom er i kroppen; det vil påvirke personens produktivitet. En syk person kan ikke være lykkelig.

Legene kan ha kvalifisert situasjonen din som håpløs, umulig. Legen kan ha diagnostisert at du snart dør, men la oss tro at vår Gud, som kan håndtere enhver situasjon, vil helbrede oss fullstendig i dag i Jesu navn. La oss be sammen med tro.

Bønnepoeng

 • Herre Jesus, jeg velsigner ditt hellige navn for alt du har gjort for min familie og meg
 • Herre Jesus, velsignet være ditt navn for at du skal regjere for alltid. Takk for livets gave og gaven til din helbredelse som er i ferd med å falle ned over meg 
 • Herre, mine synder som kan tjene som hindringer for meg og mine bønner i dag, jeg ber og ber om at du tilgir meg og vasker bort mine synder fullstendig i Jesu navn.
 • Herre jeg ber mot enhver makt som er tildelt for å frustrere helsen min, jeg ødelegger dem i Jesu mektige dyrebare navn.
 • Enhver sykdom som vil bringe meg ned og gjøre meg ubrukelig, ødelegger jeg dem i Jesu navn
 • Enhver sykdom som ønsker å ta fra meg styrke og gjøre meg maktesløs som vil bringe separasjon mellom meg og Gud, jeg ødelegger dem i Jesu navn
 • Hver makt som ønsker å avslutte livet mitt, ødelegger jeg din makt ved Jesu blod
 • Jeg opphever alle langsiktige sykdommer og merkelige sykdommer i kroppen min i Jesu navn
 • Enhver kraft som vil at jeg skal dø utidig, ødelegger jeg dem ved kraften til den hellige ånd i Jesu navn
 • Jeg dekreterer og erklærer at jeg er helbredet for alle sykdommer i Jesu navn
 • Jeg sender tilbake til send hver pil av død, hjerneslag, sykdom og sykdom i Jesu navn
 • Jeg skyllet ut hver sykdomspil som har blitt skutt inn i blodet mitt i Jesu navn
 • Enhver makt som ønsker å gjøre meg maktesløs og syk, befaler jeg dem å dø i Jesu navn
 • Jeg avviser sykdom og det er manipulasjoner i livet mitt i Jesu navn
 • Enhver makt som ønsker å gjøre medisinene mine ubrukelige, befaler jeg dem å dø i Jesu navn
 • Jesu blod helbreder meg fullstendig i Jesu navn
 • Jeg er gjort hel av Guds striper i Jesu navn
 • Helsen min hør Herrens ord, bli gjenopprettet i Jesu navn
 • Utidig død er ikke min del i Jesu navn
 • Jeg kansellerer enhver negativ legerapport over livet mitt i Jesu navn. Gode ​​nyheter er mine heretter i navn
 • Enhver makt som er tildelt for å ødelegge helsen min, dør ved ild i Jesu navn
 • Enhver makt som er tildelt for å plage meg, frustrer meg over kroppen min, jeg gjør dere alle ubrukelige i Jesu navn.
 • Jeg avviser sykdom og sykdom. Jeg kommer mot dem ved Jesu blod i Jesu navn
 • Herre befri meg fra enhver arvelig sykdom og sykdom i Jesu navn
 • Jeg ber Herre Jesus om at du helbreder meg fra alle generasjons forbannelser som har brakt sykdom til livet mitt og gjort meg ulykkelig
 • Jeg kaster ut alle skrøpelighetens ånder som angriper kroppen min og gjør meg syk i Jesu navn
 • Jeg ødelegger enhver mørkeagent som forårsaker sykdommen min i Jesu navn
 • Hvert dødt organ i kroppen min mottar liv i Jesu navn
 • Herre Jesus, jeg mottar Jesu blod som vil vaske bort alt vondt blod i mitt organ og system i Jesu navn
 • Jeg bryter meg fri fra all slags sykdom som kanskje vil ødelegge meg i Jesu mektige dyrebare navn.
 • Jeg bryter meg løs fra høyt kolesterol som er forankret i sinne og fiendtlighet og befalte disse åndene å komme ut i Jesu navn.
 • Jeg mister meg selv fra et svekket immunsystem som er forankret i en knust ånd eller et knust hjerte, og jeg befaler disse åndene å komme ut i Jesu navn.
 • Jeg står på tidenes klippe og erklærer at ingen sykdom skal ha makt over meg heretter i Jesu navn.
 • Jeg dekreterer og erklærer at kroppen min er Guds tempel. Hver ond ånd som forårsaker sykdom og bor i kroppen min, har nettopp Jesus sendt ut kjøpere og selgere i sitt tempel, jeg sender dere alle ut av kroppen min ved Jesu kraft i Jesu navn.
 • Kroppen min har blitt renset av Jesu blod.
 • Mine plager skal ikke lenger oppstå i Jesu navn.
 • Jeg er gjort hel og god helse er gjenopprettet til meg i Jesu navn
 • Uansett hva sykdommen jeg har å gjøre med, befaler jeg dem å bli ødelagt og aldri høre om igjen i Jesu navn.
 • Jeg dekker meg med Jesu blod. Hver lidelses pil som sendes til livet mitt, blir ødelagt i Jesu navn.
 • Takk Herre Jesus for at du lyttet til mine bønner og gjenopprettet god helse tilbake til meg igjen.
 • Takk Jesus for at du alltid lytter til meg hele tiden.
 • Takk kongenes konge, gamle dager.
 • Takk herlige Gud for mine raske svar og bedring, all ære, ære og tilbedelse tilhører deg og deg alene.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønn peker på å helbrede hjertesykdom
Neste artikkelHvorfor sier vi amen på slutten av en bønn
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

5 KOMMENTARER

 1. Jesus vær så snill Gud velsigne pastor I. Vær så snill jeg vil vite på hvilken måte jeg kan forlate med Jesus hva som er alt det onde staver og alle negative ting kjære Jesus Jeg vil vite mer om det alle hvorfor bare på meg. Hvorfor jeg er i denne dårlige situasjonen du vet kjære Jesus min kjærlighet er alltid din, men hvorfor du bringer meg i denne situasjonen dårlig Situasjon i livet mitt Jeg er ikke lykkelig i det hele tatt kjære Jesus grunn av dette eller hint medlemmene eller tidligere eller alt det dårlige ting hvorfor med meg kjære Jesus vær så snill, problemet mitt er måten å stoppe livet mitt på for det er ingen grunn for meg fordi grunnen er... Jesus dette er den virkelige grunnen og for at alle andre må lide i det hele tatt er at rett kjære Jesus vær så snill kjære Jesus hjelp meg ut av alt og fortell meg hvordan skal jeg be for den kjære Jesus vær så snill hvorfor dette eller hint skjedde kjære Jesus vær så snill jeg vil vite mer om livet mitt kjære Jesus en gang jeg vil være lykkelig kan jeg vær glad kjære Jesus eller hva du sier i det hele tatt Jeg vil forlate lenge her og vil dra i en kirke senere jeg vil studere Guds ord som dette, men når alle medlemmene stopper meg forresten for sykdom for alle problemene hvordan jeg kan komme. Til deg, kjære Jesus, vær så snill å protrc meg og gi meg og min. Mamma. Lang tid. For å dra, vennligst kjære. Jesus vær så snill kjære Jesus vær så snill å hjelp meg ut av alt kjære Jesus vær så snill jeg trenger medium vær så snill som bringer meg opp ikke ned og vær så snill en gang. Vær glad i det hele tatt kjære Jesus, vær så snill en gang. Jeg skulle ønske jeg var det. Fornøyd med alle sammen. Min Jesus vær så snill og gi meg. Alle. Svarte i det hele tatt. Vær så snill, kjære Jesus ønsker jeg. Jeg er. Glad bindingsboks. Du gjør meg. De glade. Binding vær så snill kjære Jesus for. Alle kjære Jesus vær så snill jeg skulle ønske du kan gjøre meg glad for alle vær så snill kjære Jesus vær så snill Jesus vær så snill fortell meg. Mer om alt og hva jeg kan gjøre. Hvordan må min. Bønn er for alle. Om det kjære Jesus, vær så snill å hjelpe meg. Av alt kjære Jesus kan du gjøre en lykke bindende i stedet for alt. Denne dårlige bindingen dårlige trollformler som denne ondskapen til familien. Som dette en lykke bi ding for. Alle. De 60 årene kan du. Du lager. Den. Hvordan skal jeg be for. At kjære Jesus vær så snill, jeg elsker deg Jesus

 2. Jesus vær så snill Gud velsigne pastor I. Vær så snill jeg vil vite på hvilken måte jeg kan forlate med Jesus hva som er alt det onde staver og alle negative ting kjære Jesus Jeg vil vite mer om det alle hvorfor bare på meg. Hvorfor jeg er i denne dårlige situasjonen du vet kjære Jesus min kjærlighet er alltid din, men hvorfor du bringer meg i denne situasjonen dårlig Situasjon i livet mitt Jeg er ikke lykkelig i det hele tatt kjære Jesus grunn av dette eller hint medlemmene eller tidligere eller alt det dårlige ting hvorfor med meg kjære Jesus vær så snill, problemet mitt er måten å stoppe livet mitt på for det er ingen grunn for meg fordi grunnen er... Jesus dette er den virkelige grunnen og for at alle andre må lide i det hele tatt er at rett kjære Jesus vær så snill kjære Jesus hjelp meg ut av alt og fortell meg hvordan skal jeg be for den kjære Jesus vær så snill hvorfor dette eller hint skjedde kjære Jesus vær så snill jeg vil vite mer om livet mitt kjære Jesus en gang jeg vil være lykkelig kan jeg vær glad kjære Jesus eller hva du sier i det hele tatt Jeg vil forlate lenge her og vil dra i en kirke senere jeg vil studere Guds ord som dette, men når alle medlemmene stopper meg forresten for sykdom for alle problemene hvordan jeg kan komme. Til deg, kjære Jesus, vær så snill å protrc meg og gi meg og min. Mamma. Lang tid. For å dra, vennligst kjære. Jesus vær så snill kjære Jesus vær så snill å hjelp meg ut av alt kjære Jesus vær så snill jeg trenger medium vær så snill som bringer meg opp ikke ned og vær så snill en gang. Vær glad i det hele tatt kjære Jesus, vær så snill en gang. Jeg skulle ønske jeg var det. Fornøyd med alle sammen. Min Jesus vær så snill og gi meg. Alle. Svarte i det hele tatt. Vær så snill, kjære Jesus ønsker jeg. Jeg er. Glad bindingsboks. Du gjør meg. De glade. Binding vær så snill kjære Jesus for. Alle kjære Jesus vær så snill jeg skulle ønske du kan gjøre meg glad for alle vær så snill kjære Jesus vær så snill Jesus vær så snill fortell meg. Mer om alt og hva jeg kan gjøre. Hvordan må min. Bønn er for alle. Om det kjære Jesus, vær så snill å hjelpe meg. Av alt kjære Jesus kan du gjøre en lykke bindende i stedet for alt. Denne dårlige bindingen dårlige trollformler som denne ondskapen til familien. Som dette en lykke bi ding for. Alle. De 60 årene kan du. Du lager. Den. Hvordan skal jeg be for. At kjære Jesus vær så snill jeg elsker deg Jesus Gud velsigne deg pastor I. Vi elsker Jesus vi elsker deg for alle vær helse og glad for alle

 3. jesus som hjelper meg en middels bønn eller noe vær så snill rask effektiv effekt uten lidelse vær så snill jeg skylder ham alt og godt jeg beskriver på denne personen vær så snill hjelp meg med profesjonell hjelp vær så snill Jesus

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.