Bønn peker på å helbrede nyresvikt

0
13363

I dag skal vi behandle bønnepunkter for å helbrede nyresvikt. Nyresvikt er også kjent som nyresvikt. Det er en situasjon der nyrene mister sin evne til å fungere hensiktsmessig. Nyren er ansvarlig for å filtrere blodet og fjerne smuss fra blodet. Når nyrene ikke er i stand til å fungere godt, vil avfall lagres i blodet, og det kan være veldig farlig. Millioner av mennesker lever med denne tilstanden globalt.

Du kan også like å lese: 20 bibelvers for helbredelse fra sykdom

Mens noen personer blir dømt til nyretransplantasjoner, er andre ikke så heldige å overleve sykdommen. For at du bedre skal forstå hvorfor du bør be inderlig mot denne sykdommen, la oss raskt fremheve noen av symptomene.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Tidlige symptomer på nyresvikt

 • Reduksjon i mengden urin
 • kortpustethet
 • blod i urinen
 • Skumaktig urin
 • Smerter i brystet
 • Konstant kvalme
 • Hevelse i ankelen
 • Pustete øyne
 • Døsighet og tretthet

Hvis du har noen av disse symptomene, bør du oppsøke helsepersonell. For å vite hvordan du unngår denne sykdommen bør du også kjenne til faktorene som kan føre til nyresvikt.

Årsaker til nyresvikt

 • Alvorlig dehydrering
 • Urinveisobstruksjon
 • Autoimmune nyresykdommer
 • Enkelte medisiner

Det er viktig å vite at nyresvikt ikke skjer på en dag. Det er en kombinasjon av sykdommer som begrenser funksjonen til nyrene. Når disse sykdommene forblir ubehandlet, kan de fullstendig skade nyrene som fører til nyresvikt.

I mellomtiden er ikke dette Guds plan for våre liv. Hvert organ i kroppen vår er skapt av Gud. Selv om vi gjør vårt for å sikre at vi ikke utsetter oss selv for ting som kan skade nyrene våre, trenger vi fortsatt Guds beskyttelse og kraft. Det er aldri Guds plan å se deg lide forferdelig av nyresvikt.

Gud er skaperen av oss alle. Han har makt til å gjøre overmåte langt utover det vi kan fatte. Guds kraft er fortsatt eminent. Jeg har sett mennesker helbredet fra nyresykdom og nyresvikt. Saken din vil ikke være vanskelig. Herren vil gå til roten til denne nyresvikten og kurere den.

Ved kraften i Jesu navn blir hver rot av nyresvikt tatt bort. Demonen som har påført deg nyresvikt vil dø i dag i Jesu Kristi navn. Jeg bestemmer ved kraft i Jesu navn, at hver død nyre mottar liv i dag i Jesu Kristi navn. La oss be.

Bønnepoeng

 • Far, jeg takker deg for din nåde. Jeg takker for privilegiet å snuble på denne bloggen. Jeg opphøyer deg i påvente av de gode tingene du vil gjøre gjennom denne bønneartikkelen, måtte ditt navn bli opphøyet i Jesu Kristi navn.
 • Fader Herre, jeg kommer foran deg i dag på grunn av min helseutfordring. Jeg lider av nyresvikt og legene har dømt meg til dialyse resten av livet eller registrere meg for en transplantasjon. I følge dem vil jeg ikke overleve det uten dette. Jeg er knust av denne rapporten, jeg er knust. Men jeg har funnet styrke i deg. Jeg tror sterkt på det du ville gjort fordi jeg vet at du er en god healer.
 • I dag kaster jeg alle rapporter jeg har fått fra legene som sier at sykdommen min ikke kan behandles. Fordi jeg har en god healer. Den hvis helbredende balsam er kraftig nok til å helbrede enhver form for sykdom som verden aldri har sett. Far, jeg ber om at du ved din kraft reiser deg i dette øyeblikk og gjør det som bare du kan gjøre i Jesu Kristi navn.
 • Far, helbred meg, Herre, og jeg vil bli helbredet; frels meg, og jeg skal bli frelst, for du er den jeg priser." Du er den eneste som kan helbrede meg. Det er bare du som kan gjenopprette min sviktende nyre. Jeg ber om at du ved din nåde reiser deg og gjenoppretter liv i min sviktende nyre i Jesu Kristi navn. For det er skrevet: Jeg vil forbarme meg over hvem jeg vil forbarme meg over, og barmhjertighet med hvem jeg vil forbarme meg over. Herre, jeg ber deg om barmhjertighet med meg i dag og helbrede meg fra denne sykdommen i Jesu Kristi navn.
 • Far, du er Gud for alt kjød, og det er ingenting umulig for deg å gjøre. Herre, jeg ber om at du står opp og gjør det miraklet i livet mitt. La min situasjon bli et vitnesbyrd i Jesu Kristi navn. Hvis du kan gjenopprette liv til et dødt bein, kan du sikkert gjenopprette styrke til en sviktende nyre. Herre, jeg ber om at du ved din nåde gjenoppretter liv og styrke i min sviktende nyre i Jesu Kristi navn. Herre, la mine to nyrer få liv i dette øyeblikket i Jesu Kristi navn.
 • Fader Herre, det er skrevet: Sannelig tok han opp vår smerte og bar vår lidelse, men vi anså ham for straffet av Gud, slått av ham og plaget. Men han ble gjennomboret for våre overtredelser, han ble knust for våre misgjerninger; straffen som ga oss fred, var på ham, og ved hans sår er vi helbredet. Skriften sa ved hans sår jeg er helbredet. Du er blitt gjennomboret for min skyld, du er blitt såret på grunn av meg. På grunn av såret ditt, dekreterer jeg min helbredelse i dag i Jesu Kristi navn.
 • Skriften sa at Han sendte ut sitt ord og det helbredet deres sykdommer. Fader Herre, jeg ber deg sende ditt ord i dette øyeblikk, ditt helbredelsesord. Ditt maktord. La det gå til roten til min sykdom og få helbredelse til å skje i Jesu Kristi navn. I motsetning til den medisinske rapporten jeg mottok, tror jeg sterkt på hva du vil gjøre Herre Jesus. Far stå opp i din barmhjertighet, la din kraft bli drevet av din medfølelse for å helbrede meg. Send ditt ord om kraft og helbredelse og helbred meg i dag i Jesu Kristi navn.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelVeiledende bønner for par som skal gifte seg
Neste artikkelHva er forbønn? 
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.