Bønnepunkter mot kjente ånder

4
17768

I dag skal vi behandle bønnepunkter mot kjente ånder. Kjente ånder er onde demoner som jobber som undercover-agenter for fienden. Noen ganger kan fienden få kontroll over livet til et familiemedlem, en venn eller en nær medarbeider for å påføre en annen person smerte og utallige lidelser. Og fordi det er en kjent ånd, vil det ta tid å oppdage hvem de virkelig er.

Du kan også like å lese: 20 bibelvers om å tjene andre

For eksempel er det nesten umulig å tro at blodbroren eller -søsteren din kan være tilgangspunktet for fienden inn i livet ditt. Du vil ikke se dem som trusler før de har påført forferdelig smerte og katastrofe. Sannheten er at mange av oss er under påvirkning av disse åndene.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Fienden forstår at det er bedre å bruke kjente fjes mot oss. Ansikter til mennesker vi stoler på og elsker så mye. Så når de begynner å manifestere seg, ville vi fortsatt ikke tro at de er i stand til å skade oss. Og de kan vokse seg sterkere og større under oss rett og slett fordi vi stoler på ansiktene deres.

I dag vil Herren ødelegge enhver kjent ånd som plager livet ditt. Det er ufruktbare par hvis problem er forårsaket av kjente ånder. Men du ville ikke vite det med mindre det blir åpenbart for deg. Det er flere menn og kvinner hvis liv ikke er annet enn kaos og smerte, takket være berøringen av kjente ånder.

Herren har lovet å utfri dere alle i dag. Det har han lovet bryte åket av kjente ånder i livet ditt. Han har lovet å befri deg fra demonens fangenskap og gjenopprette alt som er tatt fra deg.

Bønnepoeng

 • Herre Jesus, jeg ærer deg for livets gave du har gitt meg for å se nok en vakker dag som du har laget. Jeg takker deg for at du er mitt skjold og skjold. Skriften sa at det er av din nåde at jeg ikke blir fortært. Jeg takker deg for din nåde som er tilstrekkelig over mitt liv, måtte ditt navn bli høyt opphøyet i Jesu Kristi navn.
 • Fader Herre, jeg ber om syndens tilgivelse. På alle måter jeg har syndet og mangler din herlighet, ber jeg om at du tilgir meg i dag i Jesu Kristi navn. For det er skrevet: Hvis min synd er rød som skarlagen, skal den gjøres hvitere enn snø. Hvis min synd er rød som rød, skal den gjøres hvitere enn ull. På grunn av blodet som ble utgytt på korset på Golgata, ber jeg om at du vasker bort mine synder fullstendig i Jesu Kristi navn.
 • Fader Herre, jeg kommer mot enhver kjent ånd. Hver mann og kvinne som har blitt et verktøy i fiendens hender for å jakte på livet mitt, jeg ber om at du skal ødelegge dem i dag i Jesu Kristi navn.
 • Far, skriften sier i Joels bok 2:25 Og jeg vil gi deg tilbake årene som gresshoppen har spist, gresshoppen og larven og palmeormen, min store hær som jeg sendte blant dere. Herre, jeg ber om gjenoppretting av alt jeg har mistet til kjente ånder i Jesu Kristi navn.
 • Far Herre, hvert åk av kjent ånd som virker mot livet mitt, jeg bryter deg i dag i Jesu Kristi navn. For det er skrevet: Ved salvelsen skal hvert åk bli ødelagt. Hvert åk av kjente ånder i mitt liv, ødelegger jeg deg i dag ved himmelens autoritet.
 • Far, jeg ødelegger kraften til enhver kjent ånd som jobber mot livet mitt i dag i navnet i Jesu Kristi navn. Jeg bestemmer ved kraften i Jesu Kristi navn, deres krefter blir ubrukelige over meg i Jesu Kristi navn.
 • For det er skrevet: De fremmede skal visne bort og frykte fra sine nære steder. Hver fremmed i livet, kom ut i dag i Jesu Kristi navn. Hver demonisk fremmed som forårsaker meg smerte og lidelse, jeg bestemmer at du forlater livet mitt i dag i Jesu Kristi navn.
 • Jeg bryter kraften til den kjente ånden over ekteskapet mitt i dag. Hensikten med ekteskapet er lykke og forplantning. På noen måte som demonen hindrer livmoren min i å bli gravid, dekreterer jeg at Guds kraft gjør demonen til skamme i dag i Jesu Kristi navn.
 • Skriften sa forkynn en ting, og den skal bli stadfestet. Jeg erklærer ved himmelens myndighet at mitt liv er åpnet for å bli gravid i Jesu Kristi navn. Jeg frigjør livmoren fra fiendens fangenskap i Jesu Kristi navn.
 • Far, jeg frigjør jobben min fra demoniske undertrykkere. Jeg bestemmer med himmelens autoritet, at enhver makt til fienden ødelegger jobben min, dør i dag i Jesu Kristi navn.
 • For det er skrevet: Den som sønnen har satt fri, er i sannhet fri. Herre, jeg bestemmer at jeg er fri fra kjente ånder i Jesu Kristi navn. Familien min er fri fra kjente ånder i Jesu Kristi navn.
 • Far, jeg ber om at familien min og vennene mine som er besatt av fienden må jobbe mot meg, jeg ber om at du ved din nåde frigjør dem i dag i Jesu Kristi navn. Jeg dekreterer at Den Hellige Ånds kraft vil lyse opp deres liv og ødelegge fiendens verk i dem i Jesu Kristi navn.
 • Herre, alle nedarvede problemer i livet mitt, jeg legger dem til hvile i dag i Jesu Kristi navn. Hvert generasjonsproblem som har plaget menneskene foran meg, ber jeg om at du gjør dem maktesløse i Jesu Kristi navn.
 • Hver generasjonsdemon som er tildelt å plage min avstamning, bestemmer jeg av himmelens autoritet, mister kreftene dine i dag i Jesu Kristi navn.
 • Takk, Herre fordi du har besvart mine bønner. Takk for din nåde. Takk for din nåde. I Jesu navn har jeg bedt. Amen.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønner om sterk beskyttelse mot ondskap
Neste artikkelBønn peker på lindring av stress
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

4 KOMMENTARER

 1. Jeg har akkurat kommet over skrivingene dine jeg er så takknemlig og rører også jeg ber om at det hjelper og jeg tror også på Gud

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.