Befrielsesbønner fra kraften til miljøpakten

0
16660

I dag skal vi ta for oss befrielsesbønner fra kraften til miljøpakten. Environmental coven er caucus for hekser i et bestemt miljø som har ansvaret for å terrorisere livene til mennesker rundt det området. Hvordan at en mann vil flytte inn i et samfunn på ny og plutselig vil ting endre seg fra godt til dårlig for ham på kort tid. Dette er kraften i miljøpakten. De er mørkets herskere i ethvert område eller samfunn, og de bestemmer hvem som triumferer og hvem som vil bli beseiret.

Som troende sa Skriften at vi er verdens lys, en by som ligger på åser som ikke kan skjules. Og skriften sier også at lyset skinner i mørket og mørket fatter det ikke. Vi burde være en terror for alle miljøer heksepakten. De skulle skjelve ved synet av oss fordi Gud har gitt oss kraften til ikke bare å påføre dem frykt, men også å trampe på dem.

I mellomtiden kan vi kanskje ikke bli en terror for miljøpakten før vi innser hvem vi er. Inntil vi kommer til forståelsen av vår natur og fullt ut aktualiserer mandatet om herredømme gitt oss av Gud. Når vi fullt ut aktualiserer dette, blir vi en terror for fiendens makt. For like mange mennesker hvis liv har vært en luftspeiling på grunn av kraften i miljøpakten, dekreterer jeg at Guds kraft frigjør deg i dag i Jesu Kristi navn. Hver heks og trollmann som bor i samfunnet ditt for å terrorisere deg, jeg bestemmer at Guds vrede skal komme over dem i dag i Jesu Kristi navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Bønnepoeng

 • Fader Herre, jeg takker deg for din nåde, jeg ærer deg for din nåde over livet mitt. Jeg takker deg fordi du har vært mitt skjold og skjold, jeg ærer deg fordi du har vært mitt livs beskytter, må navnet ditt bli høyt opphøyet i Jesu Kristi navn. 
 • Herre Jesus, jeg ber om din tilgivelse. På alle måter jeg har syndet og mangler din herlighet, ber jeg om at du tilgir meg i dag i Jesu Kristi navn. Skriften sa jeg vil forbarme meg over hvem jeg vil ha barmhjertighet og medlidenhet med hvem jeg vil ha det med. Herre, jeg ber, blant dem du vil vise barmhjertighet, regn meg verdig i Jesu Kristi navn. 
 • Herre, jeg stopper driften av enhver miljøpakt som jobber mot min fremgang i livet i Jesu Kristi navn. Skriften sa, lyset skinner og mørket fatter det ikke. Far, jeg ber om at du vil få mitt lys til å skinne frem at mørkets pakt i samfunnet mitt ikke vil være over for å forstå det i Jesu Kristi navn.
 • Herre Jesus, det er skrevet, vi har fått et navn som er over alle andre navn at ved omtale av navnet Jesus skal hvert kne bøye seg og hver tunge skal bekjenne at han er Gud. Jeg bestemmer i Jesu Kristi navn, hver pakt av hekser og trollmenn som jobber mot meg, bøyer meg for meg i dag i Jesu Kristi navn
 • Fader Herre, jeg dekreterer at Guds vrede hevn vil komme over enhver makt til fienden som arbeider mot mitt liv og fremgang i dag. Hver miljøpakt som forårsaker begrensning og stagnasjon i livet mitt, bestemmer jeg av himmelens autoritet, mister kreftene dine i dag i Jesu Kristi navn
 • Far, jeg er imot enhver form for tidlig død i samfunnet mitt i Jesu Kristi navn. Skriften sa at jeg ikke skal dø, men leve for å forkynne Herrens gjerninger i de levendes land. Hvert dødsangrep over livet mitt utført av heksers miljøpakt, dekreterer jeg at slike angrep blir ugyldig i dag i Jesu Kristi navn
 • Fader Herre, du har gitt oss makten til å dominere og underlegge jorden. Jeg tar makten fra hver miljøpakt av hekser i dag i Jesu Kristi navn. Jeg bestemmer at de ikke skal ha herredømme over meg lenger i Jesu Kristi navn
 • Hver demoniske gigant i samfunnet mitt som fienden bruker for å underlegge livene til mennesker i samfunnet mitt, dekreterer jeg at Guds vrede kommer over en slik kjempe i dag i Jesu Kristi navn. Å, du sterke mann, som står ved byens port for å hindre gode ting fra å komme inn i byen, jeg bestemmer at du faller i dag i Jesu Kristi navn
 • Fader Herre, jeg ber om at kraften til de hellige ånd vil komme mektig ned i samfunnet mitt og mette enhver mørkets makt. Det er skrevet: Det treet som min far ikke har plantet, skal rives opp med rot. Hver rot av mørke i mitt miljø som er plantet for å utarme livene til mennesker rundt samfunnet mitt, dekreterer jeg at Guds kraft vil ødelegge slike røtter i dag i Jesu Kristi navn
 • For det er skrevet, forkynn en ting, og den skal bli stadfestet. Jeg bestemmer ved himmelens myndighet, hver mørkets makt som arbeider mot evangeliets fremgang i samfunnet mitt, jeg bestemmer at du tar fyr i dag i Jesu Kristi navn
 • Hver forfedres makt som kjemper med Kristi evangelium i mitt samfunn. Hver demonagent som jobber mot fremskrittet til Guds rike i mitt samfunn, la Guds hevn komme over dere alle i dag i Jesu Kristi navn
 • Jeg taler til mitt fellesskaps land, hør Herrens ord, du vil ikke lenger huse mennesker i mørket i Jesu Kristi navn. For skriften sier at jorden tilhører Gud og dens fylde, verden og alt som bor i den. Jeg snakker til bakken i samfunnet mitt, fra i dag vil du være ukomfortabel for enhver mørkeagent å bo i Jesu Kristi navn.

 

 


Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.