Bønn poeng mot fiende av forfremmelse og avansement

0
20574

I dag skal vi ta for oss bønnepunkter mot fienden til forfremmelse og avansement. Fiender av forfremmelse og avansement er synonymt med stagnasjonsdemon som holder folk på et sted uten å ha noen betydelig fremgang. For at du skal vite at du jobber under plage av denne demonen, vil du legge merke til at du har vært på et sted for lenge og fremgang kommer ikke. Det kan være på arbeidsplassen din. Du kan bli ansatt som nybegynner på jobb. Etter hvert som tiden går forventes det at du går videre i karrieren. Men når du jobber i en offisiell setting, men ingen anbefaler deg for forfremmelse, bør du vite at noe er galt.

Denne fienden vil stoppe deg fra å avansere. Det vil forsinke og hindre manifestasjonen av Guds herlighet i livet ditt. Denne demonen kan også sammenlignes med å være en tidskaster, fordi den vil forårsake stagnasjon. Og når en mann er stillestående, kan reisen på ett år ta ti år å fullføre. Hvordan får du hodet viklet rundt det faktum at du skal ha kommet lenger i livet, men at du så vidt har begynt? Det er en tid og årstid for alt i livet. Hvis du ikke går videre når du skal, krever det Guds nåde før du fullt ut kan realisere drømmene dine og låse opp potensialene dine.

I dag vil vi starte et angrep mot fienden til opprykk og avansement. Herren har lovet å fri oss fra fienden til forfremmelse og avansement. Alle som lider av denne demonen skal bli frigjort i Jesu Kristi navn. Hver kraft som forsinker din fremgang i livet, dekreterer jeg at slike krefter tar fyr i dag i Jesu Kristi navn. La oss be

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Bønnepoeng:

 • Far, jeg takker deg for din nåde. Jeg takker deg for hendene til beskyttelse over mitt liv og min familie. Jeg takker deg for din nåde. Det er ved din nåde at jeg ikke blir fortært. Jeg ærer deg for din gunst over livet mitt, må ditt navn bli høyt opphøyet i Jesu Kristi navn.
 • Far, jeg takker for at du har holdt meg så langt. Takk for at du er mitt skjold og skjold, takk for at du er beskytteren av livet mitt, må ditt navn bli høyt opphøyet i Jesu Kristi navn.
 • Fader Herre, jeg søker etter syndens forlatelse, på alle måter jeg har syndet og manglet din herlighet, ber jeg om at du tilgir meg i dag i Jesu Kristi navn. Far, jeg ber om at du vasker meg grundig med ditt blod og jeg vil være ren, vask meg Herre og jeg vil bli hvitere enn snø, i Jesu Kristi navn.
 • Far, jeg kommer mot driften av en fiende av forfremmelse i livet mitt i dag i Jesu Kristi navn. Jeg bestemmer av himmelens autoritet, hver fiende av min fremgang i livet, jeg stopper dine operasjoner i dag i Jesu Kristi navn.
 • Fader Herre, jeg kommer mot stagnasjonsdemonen som fienden bruker for å holde meg nede på et sted. Jeg bestemmer med himmelens autoritet fra i dag at jeg er ustoppelig, jeg bestemmer at fra i dag vil ingenting kunne hindre min fremgang i livet i Jesu Kristi navn.
 • Fader Herre, jeg ber om en guddommelig forbindelse med skjebnehjelpere. Menn og kvinner som vil hjelpe meg å bli stor i livet, menn og kvinner som du har forberedt til å holde meg i hendene til stjernestatus, jeg ber om at du guddommelig forbinder oss i dag i Jesu Kristi navn.
 • Fader Herre, jeg ber om guddommelig hjelp når det er tid for min høst. Far, hjelpen som vil øke min kapasitet til å håndtere avlingen min, jeg ber om at du sender hjelpen min vei i dag i Jesu Kristi navn.
 • For det er skrevet, menneskets og kongers hjerte er i Herrens hender, og han leder dem som vannstrømmen. Herre, jeg ber om at du betjener hjertet til menn og kvinner som er ment å hjelpe meg med fremgang i livet, og før de hjelper meg, ikke la dem få hvile i Jesu Kristi navn.
 • Jeg kommer mot enhver begrensende kraft i min avstamning og jobber mot min fremgang og fremgang i livet i Jesu Kristi navn. Jeg bestemmer at makten til begrensningene i min avstamning ikke lenger vil ha makt over meg i Jesu Kristi navn.
 • Far, jeg ber om at du gir meg nåden av hastighet, retning og veiledning. Jeg nekter å gå glipp av det i min søken etter fremgang i livet. Far, jeg ber deg veilede meg på den delen jeg skal gå, folk å møte og ting å gjøre for å komme videre i livet i Jesu Kristi navn.
 • Fader Herre, skriften sier forkynn en ting og den skal bli etablert. Jeg taler min forfremmelse til virkeligheten i livet i Jesu Kristi navn. Min forfremmelse skal ikke hindres i Jesu Kristi navn. Jeg kommer mot enhver mørkets makt som jobber mot min fremgang på arbeidsplassen i Jesu Kristi navn.
 • Far Herre, jeg ber om at du tar meg til neste nivå i Jesu Kristi navn. Hver prins av Persia som jobber mot min fremgang i livet, bestemmer jeg med himmelens autoritet, en slik prins av Persia faller for meg i dag i Jesu Kristi navn. Mens dragen faller flatt foran arken, dekreterer jeg at fremskrittsfiende over livet mitt faller for meg i dag i Jesu Kristi navn.
 • Far, jeg ber om en guddommelig adskillelse mellom meg og enhver makt til begrensning. Alle demoniske venner og bekjente som fienden bruker for å holde meg bundet til et sted, ber jeg om at Gud skiller oss i dag i Jesu Kristi navn. Jeg ber om at du får hver mann og kvinne som jobber som stagnasjonsagent til å forlate livet mitt i dag i Jesu Kristi navn.

 


 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBefrielsesbønner fra kraften til miljøpakten
Neste artikkel10 bønnepunkter for april 2022
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.