Befrielsesbønner mot åndelig maktesløshet

0
14592

I dag skal vi behandle utfrielsesbønner mot åndelig maktesløshet. Vi er ikke fysiske, vi er åndelige vesener. Det er ingenting fysisk ved oss. Før noe manifesterer seg i det fysiske, må det ha vært en kontakt i åndens rike. Før Jakob kunne eie sin eiendom og aktivere Guds pakt over livet hans, hadde han et åndelig møte. Det var rett etter møtet at livet hans begynte å ta form fysisk. Før Job ble påført og måtte lide forferdelig, var det en kontakt i åndeverdenen. Fienden og anklageren hadde anklaget ham for Gud, noe som førte til at Jobs tro ble satt på prøve.

Fordi alt om oss skjer fra åndens rike før det begynner å manifestere seg i det fysiske riket, det er derfor vi som troende må være åndelig mektige. En troende som er maktesløs åndelig sett vil bli kastet rundt av fienden og han/hun vil ikke være i stand til å løsrive seg fra fiendens grep. Åndelig maktesløshet vil gjøre en mann sårbar for angrep fra fienden. Du lurer kanskje på hvordan du kan vite om du opplever åndelig maktesløshet.

Noe av det første du vil oppleve er latskap i bønnens sted. I det øyeblikket du oppdager at du opplever svakhet når du ønsker å be, er det et tegn på åndelig maktesløshet. Når du blir bønneløs som kristen, blir du åpen for angrep. Av dette kan du bli angrepet fra søvnen bare fordi du har blitt åndelig maktesløs. Jeg bestemmer ved himmelens myndighet, styrke kommer til deg i dag i Jesu Kristi navn. Enhver form for åndelig maktesløshet som gjør deg sårbar for angrep fra fienden, jeg bestemmer at du Herre skal styrke deg i dag i Jesu Kristi navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Bønnepoeng:

 • Fader Herre, jeg takker deg for din nåde over livet mitt. Jeg takker deg for din barmhjertighet som har holdt meg så langt. For skriften sier at det er ved Herrens barmhjertighet at vi ikke blir fortært. Jeg takker deg for din nåde som varer evig over livet mitt. Jeg takker deg for din trofasthet over livet mitt, må ditt navn bli høyt opphøyet i Jesu Kristi navn. 
 • Fader Herre, jeg ber om syndens tilgivelse. Skriften sa at vi ikke kan fortsette å leve i synd og be om at nåden florerer. Jeg ber om at du ved din nåde vasker bort mine synder i dag i Jesu Kristi navn. Skriften sa at den som skjuler sin synd, vil ikke ha fremgang, men den som bekjenner dem og forlater dem, skal finne barmhjertighet. Herre, jeg skjuler ikke min synd for deg, jeg ber om at du vil være barmhjertig med meg i Jesu Kristi navn. 
 • Herre, hver synd i livet mitt som gjør meg maktesløs i åndens rike, jeg ber om at du tilgir meg i dag i Jesu Kristi navn. Herre, syndbyrden som fienden har holdt på meg for å tynge meg åndelig, Far, jeg ber om at du løfter den byrden av meg i dag i Jesu Kristi navn. 
 • Herre, jeg møter enhver form for åndelig maktesløshet i livet mitt. Jeg bestemmer at du utøser din ånd mektig over meg i dag i Jesu Kristi navn. For skriften sier at hvis kraften til ham som oppreiste Kristus fra de døde bor i deg, vil den levendegjøre ditt dødelige legeme. Herre, jeg ber om at du slipper din ånd over meg i dag i Jesu Kristi navn. 
 • Far, jeg priser at du gir ut kraft over meg i dag i Jesu Kristi navn. For det er skrevet: Dere skal få kraft når Den Hellige Ånd kommer over dere. Far, jeg ber om at du vil sende din hellige ånd ned i livet mitt. Ved den hellige ånds kraft mottar mitt åndelige liv styrke i Jesu Kristi navn. 
 • Far Herre, jeg motvirker fiendens angrep over livet mitt i Jesu Kristi navn. Jeg opphever fiendens agenda over livet mitt i dag. Jeg bestemmer av himmelens autoritet, at hvert av deres angrep går tilbake til dem i syv fold i Jesu Kristi navn. 
 • Men dette er hva Herren sier: «Ja, fanger skal bli tatt fra krigere og plyndring hentet fra de harde; Jeg vil stride med dem som strider med deg, og dine barn vil jeg frelse. Herre, du har lovet gjennom ditt ord at du vil ta fangene fra krigeren, plyndringen du skal hente fra de heftige. Du sa at du vil kjempe med dem som krangler med meg. Jeg bestemmer av himmelens autoritet, hvert angrep fra fienden mot livet mitt er kansellert i dag i Jesu Kristi navn. 
 • Herre, jeg ber om at den hellige ånds kraft vil være min veileder. Når jeg skal våkne fra søvnen og be om at den hellige ånd skal tenne meg, når jeg skal studere ordet, vil den hellige ånd holde meg våken. Fra i dag avviser jeg enhver form for åndelig slapphet i Jesu Kristi navn. 
 • Fader Herre, jeg bestemmer at mitt indre menneske skal motta Guds kraft. På alle områder hvor mitt indre menneske trenger styrke, bestemmer jeg ved himmelens autoritet at styrke blir gjort tilgjengelig for det i Jesu Kristi navn. 
 • Herre, jeg ber om en ny frigjøring av overnaturlig kraft for mitt åndelige vesen. Hver eneste gang fienden har gjort mitt åndelige vesen til slave, dekreterer jeg med himmelens autoritet at den mottar styrke i dag i Jesu Kristi navn. 
 • Fra i dag er jeg fri fra syndens makt. Fra i dag er jeg fri fra trelldommen til åndelig maktesløshet. Jeg bestemmer ved himmelens myndighet at enhver mørkets makt som har overstrålet meg før, mister sin makt over meg i Jesu Kristi navn. Takk Herre for at du svarer på bønner, takk fordi du er Gud, for i Jesu mest dyrebare navn har jeg bedt. Amen. 

 

 

 


Forrige artikkelBønnepoeng mot slaveri av hardt arbeid
Neste artikkelBønn peker mot sjansesløsere og skjebneødeleggere
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.