Bønnepunkter mot krefter som forlenger sykdom

0
11952

I dag skal vi behandle bønnepunkter mot krefter som forlenger skrøpelighet. Skriften sier i boken til Jesaja 60:22 Den minste familien vil bli til tusen mennesker, og den minste gruppen vil bli en mektig nasjon. Til rett tid vil jeg, Herren, la det skje." Selv om vi kanskje vil at mirakelet vårt skal komme umiddelbart, har Gud sine planer kartlagt. Han er tidens og årstidens Gud, og Han ville ikke gjøre noe med mindre det er tid. Til tross for dette er det noen demoner hvis oppgave er å sikre at manifestasjonen av Guds bevegelse ikke blir aktualisert i livene våre.

Når vi ber til Gud om å ta bort vår skrøpelighet, vil noen mørkets krefter ønske å forlenge det Sykdom. De gjør dette ved å sørge for at våre bønner ikke får svar eller ved å hindre våre besvarte bønner. Daniel opplevde noe lignende. Etter at han hadde bedt til Gud dag og natt og det endelig var på tide at bønnene hans ble besvart. Se, mørkets hersker, prinsen av Persia, hadde dratt for å hindre Herrens engel i å bringe Daniels besvarte bønner. Disse kreftene prøvde også å forlenge svakheten i livet til den blinde Batholomew. Da han ble fortalt at Jesus gikk forbi, ropte han ut Herre og kalte Davids sønn om å forbarme seg over meg.

Maktene som vil at hans skrøpelighet skal forlenges, talte gjennom mengden av mennesker som ba ham tie. De gjør dette bare for at Kristus ikke skal høre ham, men den blinde holdt på. Kvinnen med blodsukker kjempet også med og beseiret den samme demonen. De prøvde å forlenge levetiden til problemet hennes ved å sikre at hun ikke får oppmerksomheten til Jesus. Men denne kvinnen holdt ut ved tro. Selv om hun ikke kunne komme nær nok til å tiltrekke seg Jesu oppmerksomhet, er hun så sikker på at bare ved å berøre tuppen av Kristi kappe, vil hennes skrøpelighet bli tatt bort.

I dag må vi holde ut, i dag må vi bygge vår tro for å bli sterkere og bedre. I dag må vi beseire de demonene som begrenser og hindrer våre besvarte bønner. Jeg bestemmer ved kraften i Jesu Kristi navn, hver makt som prøver å forlenge levetiden til problemet ditt, jeg bestemmer at de faller i dag i Jesu Kristi navn. Herren skal sette deg fri fra disse kreftene i dag. La oss be.

Bønnepoeng

 • Far, jeg opphøyer ditt hellige navn. Jeg takker deg fordi du er Gud. Jeg ærer deg for din kjærlighet og beskyttelse over mitt liv og min familie. Jeg takker deg for din nåde som varer evig over livet mitt. For skriften sier at det er ved Herrens barmhjertighet at vi ikke blir fortært. Jeg takker deg for din nåde over mitt liv og min familie, må ditt navn bli opphøyet i Jesu Kristi navn.
 • Fader Herre, jeg ber om syndens tilgivelse. På alle måter jeg har syndet og mangler din herlighet, ber jeg om at du tilgir meg i dag i Jesu Kristi navn. Hver synd i livet mitt som gjør at fienden får mer makt over meg for å forlenge problemet mitt, ber jeg om at du ved din nåde vil tilgi mine synder i Jesu Kristi navn.
 • Fader Herre, hver prins av Persia som arbeider som en hindring mot min besvarte bønn, jeg bestemmer ved himmelens myndighet, faller i hjel i dag i Jesu Kristi navn.
 • Hver makt som ønsker å forlenge min skrøpelighet ved å sikre at min bønn ikke blir besvart, bestemmer jeg av himmelens autoritet, la ild komme fra himmelen og fortære slike krefter i Jesu Kristi navn.
 • Fader Herre, jeg ber om at det i dag kommer en slutt på mine skrøpeligheter i Jesu Kristi navn. Jeg bestemmer ved himmelens autoritet, hvert problem i livet mitt, alle problemer i livet mitt, skal slutte komme til deg i dag i Jesu Kristi navn.
 • For det er skrevet: Han sendte bud etter sitt ord, og det helbredet deres sykdommer. Jeg erklærer at hver sykdom i kroppen min mottar Guds helbredelse i dette øyeblikket i Jesu Kristi navn.
 • Far Herre, hver skrøpelighet i livet mitt, jeg bestemmer at de skal tas bort i Jesu Kristi navn. Herre, ufruktbarheten, jeg bestemmer at den skal tas bort i dag i Jesu Kristi navn. Enhver kraft som ønsker å hindre denne bønnen for å utvide denne skrøpeligheten, dekreterer jeg at Guds vrede kommer over den kraften i dag i Jesu Kristi navn.
 • Fader Herre, hver sviktende sykdom, jeg bestemmer ved kraften i Jesu Kristi navn, de blir tatt ut i dag. Hver skrøpelighet av begrensninger, kom deg ut av livet mitt i dag i Jesu Kristi navn. Jeg mottar hastighetens og retningens nåde i Jesu Kristi navn.
 • Fader Herre, jeg kommer mot enhver begrensning av stagnasjon over livet mitt i dag i Jesu Kristi navn. Jeg mottar nåden til å akselerere i livet i Jesu Kristi navn. Skriften sa at havet så det og flyktet, Jordan trakk seg tilbake. Jeg bestemmer ved kraften i Jesu Kristi navn, hver kraft som hindrer meg i å gå videre i livet, bøy deg for meg i Jesu Kristi navn.
 • Far, hver skrøpelighet som hindrer meg i å finne en ektefelle, jeg irettesetter det i dag i Jesu Kristi navn. Jeg bestemmer ved kraften i Jesu Kristi navn, en guddommelig forbindelse kommer mellom meg og min Guds ordinerte ektefelle i Jesu Kristi navn. Jeg vil finne at min Gud er ordinert til bedre halvdel i år i Jesu Kristi navn.
 • Du svakhet av fattigdom i livet mitt, dø i dag i Jesu Kristi navn. For det er skrevet: Gud skal dekke alle mine behov etter sin rikdom i herlighet ved Kristus Jesus. Jeg bestemmer at alle mine behov blir dekket i dag i Jesu Kristi navn.
 • Herre, hver makt som ønsker å hindre mine bønner fra å nå nådens trone, jeg dekreterer at slike makter blir ødelagt i dag i Jesu Kristi navn.

 

Forrige artikkelBefrielsesbønner fra skrøpelighetens trældom
Neste artikkelBønnepoeng mot slaveri av hardt arbeid
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.