Bønnepunkter for å beskytte mental helse i tøffe tider

0
10062

I dag skal vi ta for oss bønnepunkter for å beskytte mental helse i tøffe tider. Det er helt sikkert i livet, vi vil alle oppleve en eller annen tøff tid. Vår evne til å håndtere situasjonen til Gud dukker opp for å hjelpe oss å bestemme hvor langt vi har nådd i troen. I de fleste tilfeller handler det ikke om å få en rask løsning på problemet vårt, det handler om å beskytte vår mentale helse i denne tøffe tiden. Hvordan legger du hodet rundt å miste jobben i det øyeblikket du trengte den mest? hva sier du til en mor som nettopp har mistet barnet sitt til en viss sykdom? Eller hva sier du til foreldre som har barnet sitt på sykehuset med alvorlige komplikasjoner, men det ikke er penger til å dekke behandlingen hans? Alt dette kan få en til å miste sin mentale helse hvis man ikke tar hensyn.

Job må være en veldig sterk person fordi å miste alt du har jobbet utrettelig for er ikke en spøk. Så godt som alt Job hadde skaffet seg gikk til grunne rett før ham. Hans virksomheter, hans barn og hans eiendommer. Som om det ikke var ille nok, ble han plaget av en forferdelig sykdom som trosset enhver rask medisinsk behandling som ble gitt den. Hvis det har skjedd noen av oss, kan historien ha vært annerledes. Det er til og med mulig at før Gud dukket opp for å få hjelp, ville mange av oss ha blitt en skygge av vårt tidligere gode liv. Ting vil aldri bli det samme lenger.

I det øyeblikket vi mister vår mentale helse på grunn av vårt problem, vil ikke selv løsningen Gud vil bringe i sin tid være et middel mot vår tapte mentale helse. Det er så mange troende hvis liv har blitt kastet av fryktelig frykt på grunn av sykdom. Når tøffe tider blir forvirrende, spiser det gradvis opp vår mentale helse, og dette påvirker alle, selv de mest omfattende i Skriften og ildstemplede troende er ikke unntatt. Jeg ber ved Herrens barmhjertighet, at vi ikke vil bli prøvd utover vår tro på Jesu Kristi navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Bønnepoeng:

 • Fader Herre, jeg setter pris på deg for din velsignelse. Jeg takker deg for at du sørger for mitt liv og min familie, må ditt navn bli høyt opphøyet i Jesu Kristi navn.
 • Herre, jeg takker deg for livets gave du har gitt meg for å se en annen dag som du har laget. Jeg takker deg fordi det er ved din nåde at jeg ikke blir fortært. Måtte ditt navn bli høyt opphøyet i Jesu Kristi navn.
 • Far, jeg ber om tilgivelse for synd uansett at jeg har syndet og falt til kort din herlighet, jeg ber om at du tilgir meg i Jesu Kristi navn. Dine ord sa at du vil forbarme deg over hvem du vil ha barmhjertighet med og medfølelse med hvem du vil ha medlidenhet med. Jeg ber om at blant dem du vil være barmhjertig med, vær så snill å regn meg verdig i Jesu Kristi navn.
 • Fader Herre, jeg ber om styrke til å holde meg sammen i denne vanskelige tiden. Jeg ber om at du gir meg styrken som vil støtte meg og holde meg stabil til du dukker opp for å få hjelp i Jesu Kristi navn.
 • Fader Herre, jeg ber for min mentale helse. Jeg ber om at du vil hjelpe meg med å veilede det i denne tøffe tiden. Jeg nekter å miste meg selv til denne utfordrende tiden. Jeg ber om at du vil gi meg styrke til å fortsette å tro på Jesu Kristi navn.
 • Fader Herre, akkurat som Herrens engel tjente Jesus etter at han ble prøvd av fienden, ber jeg deg sende ned din hellige ånd og kraft til å tjene min sjel i Jesu Kristi navn. Jeg ber om at det er en påfylling av styrke og håp i mitt sinn i Jesu Kristi navn.
 • Far Herre, jeg ber om at du hjelper til med å ta bort denne mørke skyen over livet mitt i Jesu Kristi navn. Jeg ber om at du gir meg seier over enhver utfordrende situasjon i livet mitt i dag i Jesu Kristi navn.
 • Herre, jeg vil ikke at min tro skal bli beseiret som et resultat av denne sykdommen, jeg ber om at du ved din høyre hånds styrke helbreder meg fullstendig i dag i Jesu Kristi navn. Skriften sa at du har båret på deg selv alle våre skrøpeligheter og du har helbredet alle våre sykdommer. Far, jeg ber om at denne konstante sykdommen blir helbredet fullstendig i Jesu Kristi navn.
 • Fader Herre, jeg kommer mot denne svakheten som har fortsatt å gjøre meg ubrukelig. Jeg bestemmer ved himmelens myndighet, la denne sykdommen bli tatt bort i dag i Jesu Kristi navn. Det er skrevet, ved hans stripe er vi helbredet. Du har blitt slått for min skyld, du har blitt hånet for meg, jeg ber om en fullstendig helbredelse i dag i Jesu Kristi navn.
 • Fader Herre, jeg ber om en fremgang ut av denne utfordrende situasjonen. Ditt ord sagt i livet, vi vil møte trengsler, men vi bør være i god tro fordi du har seiret. Far, jeg soler meg i euforien over min seier over dette problemet i dag i Jesu Kristi navn. Jeg snakker om min seier til en realitet i dag i Jesu Kristi navn.
 • Far Herre, mens jeg reiser gjennom denne tykke skyen, ber jeg om at din ånd må være med meg. Skriften sa: Selv om jeg går gjennom dødsskyggens dal, frykter jeg ikke noe ondt fordi du er med meg. Din stang og stav de trøster meg. Far, jeg ber om at du må trøste meg i Jesu Kristi navn.
 • Herre, jeg kommer mot hvert angrep på min mentale helse i dag i Jesu Kristi navn. Min mentale helse er sikret i Jesu Kristi navn. Alle problemer og utfordringer som jeg går gjennom nå skal ikke påvirke min mentale helse i Jesu Kristi navn.

 


 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønnepunkter for bedre forhold mellom mor og datter
Neste artikkelKraftig bønnepoeng mot fattigdom aktivator 
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.