Bønnepunkter for åpen himmel i mars

1
8760

I dag skal vi behandle bønnepunkter for åpen himmel i mars. Åpen himmel betyr et svar på bønn. Når himmelen er åpen, holder den ingenting tilbake. Alle gode ting kommer fra himmelen, og når himmelen åpner seg nyter folk alt godt. Det er katastrofalt for enhver mann å oppleve en lukket himmel. En slik person vil arbeide, men han vil ha lite eller ingenting å vise til sin svette. Har du noen gang opplevd en sesong med tørke? når det blir veldig lite vann. Det vil være tørrhet, den atmosfæriske tilstanden vil være utålelig varm og for å gjøre saken verre, vil det være hungersnød fordi planter ikke vil vokse der det ikke er vann.

Denne analysen ovenfor forklarer bedre situasjonen som skjer når en mann lever under en lukket himmel. Ingenting vil fungere. Det vil være hardhet i livet til et slikt individ. Han vil leve livet sitt i dyp fattigdom. En slik person vil be, men hans bønner kommer ikke til himmelen fordi han ber under en lukket himmel. En av tingene djevelen vil gjøre en mann som lever under denne tilstanden, er å ikke la ham innse. Den dagen en mann innså at han har operert under en lukket himmel, vil han vite hvordan han skal be bedre for at himmelen skal åpne seg.

Herren ønsker å åpne himmelen for like mange mennesker som lever under en lukket himmel. Han ønsker å øse ut velsignelsene sine så mye at det blir overløp. Jeg ber for så mange mennesker som opererer under en lukket himmel, jeg bestemmer at deres himmel åpnes i dag i Jesu Kristi navn. At Prins av Persia som fungerer som en buffer mellom deg og din besvarte bønn, jeg ber om at Herrens engel slår ham død i dag i Jesu Kristi navn. La oss be sammen, hvis du merker at ting ikke fungerer for deg, la oss be sammen.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Bønnepoeng

 • Fader Herre, jeg takker deg for denne vakre dagen du har laget. Jeg takker deg for din barmhjertighet, jeg takker deg for beskyttelse, jeg takker deg for din forsørgelse over mitt liv og min familie, må ditt navn bli høyt opphøyet i Jesu Kristi navn. 
 • Far, jeg søker syndens forlatelse, på alle måter som jeg har syndet og manglet din herlighet, ber jeg om at du tilgir meg i Jesu Kristi navn. 
 • Far, hver synd i livet mitt som legger ned under en lukket himmel, far, jeg ber om at du tilgir meg i Jesu Kristi navn. Skriften sa at hvis min synd er så rød som skarlagen, skal den gjøres hvitere enn snø, hvis synden min er rød som rød, skal den gjøres hvitere enn ull. Herre, jeg ber om at du vil rense meg med ditt dyrebare blod så jeg blir ren. 
 • Far, jeg bestemmer ved din nåde at du åpner hver lukkede himmel over livet mitt i dag i Jesu Kristi navn. Herre, jeg vil ikke jobbe som en elefant og spise som maur, jeg vil ikke at mitt harde arbeid skal fortsette å gå til spille, far, jeg ber om at du ved din nåde åpner hver lukket himmel over livet mitt i dag i Jesu Kristi navn. 
 • Fader Herre, mulighetenes himmel som lukket seg mot meg, jeg bestemmer at den åpnes i dag i Jesu Kristi navn. For det er skrevet, vi har fått et navn som er over alle andre navn at ved omtale av navnet må hvert kne bøye seg og hver tunge skal bekjenne at Han er Gud. Ditt ord fikk meg også til å innse at alt jeg binder på jorden, skal bindes i himmelen, og alt jeg løser her på jorden, skal være løst i himmelen. Jesu Kristi navn. 
 • Herre, jeg bestemmer å åpne min himmel for gjennombrudd. Jeg erklærer gjennombrudd på alle mine måter i denne måneden i Jesu Kristi navn. Hver demon som distraherer mennesker på grensen til gjennombrudd, jeg kommer mot deg i dag i Jesu Kristi navn. 
 • Far, jeg kommer mot enhver prins av Persia som hindrer mine bønner i å komme til himmelens trone. Jeg bestemmer at Herrens kraft vil fortære den prinsen av Persia i dag i Jesu Kristi navn. 
 • Far, jeg bestemmer manifestasjonen av velsignelse og besvarte bønner i dag i Jesu Kristi navn. Som aldri før vil jeg ikke bli forsinket i måneden i Jesu Kristi navn. Hver demon av forsinkelse og stagnasjon, jeg fortærer deg ved Den hellige ånds ild i Jesu Kristi navn. 
 • Far, jeg mottar nåden av hastighet og retning denne måneden i Jesu Kristi navn. Jeg vil ikke bli stoppet i denne måneden. I denne måneden skal jeg marsjere inn i manifestasjonen av min velsignelse. Jeg bestemmer ved himmelens myndighet, jeg skal marsjere inn i storhet. Det er ingen kraft fra fienden som vil kunne stoppe meg denne måneden i Jesu Kristi navn. Jeg bestemmer ved kraft i Jesu Kristi navn, jeg skal ikke gjøre noen feil i denne måneden i Jesu Kristi navn. 
 • Far, jeg kommer mot mangelens demon over livet mitt, jeg ødelegger det ved kraften i Jesu Kristi navn. For det er skrevet: Gud skal dekke alle mine behov etter sin rikdom i herlighet ved Kristus Jesus. Jeg skal ikke mangle noe godt denne måneden i Jesu Kristi navn. 
 • Jeg bestiller letthetens nåde over livet mitt denne måneden. Jeg vil ikke finne det vanskelig å gjøre noe godt i Jesu Kristi navn. Jeg bestemmer av myndigheten, jeg skal finne trøst ved å gjøre alle gode ting jeg vil gjøre i Jesu Kristi navn. 

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønnepunkter for ydmykhetens hjerte
Neste artikkelBønnepunkter for håp og mot i vanskelig tid
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.