Bønnepunkter for å åpne lukkede dører

1
12874

I dag skal vi behandle bønnepunkter for å åpne lukkede dører. I åndens rike har dører en betydelig betydning. De fungerer som en portal for å få tilgang til store ting. Når en dør er lukket, hindrer det tilgang til det overnaturlige, det hindrer tilgang til storhet, det hindrer tilgang til hjelp fra Gud og mennesker. Det er derfor vi må be om at hver lukket dør skal åpnes.

Revelation 4:1 XNUMX Etter dette så jeg, og se, en dør ble åpnet i himmelen, og den første røst som jeg hørte, var som en basun som talte med mig; som sa: Kom opp hit, så vil jeg vise deg det som må skje heretter. Dører er veldig viktige både fysisk og åndelig. Djevelen forstår dette, det er derfor han ofte sørger for at noen dører ikke åpnes for visse mennesker. Det er forskjellige typer dører, dører til gjennombrudd, dører for muligheter, dører for hjelp, og så videre. Når en dør er lukket for en person, vil han bli nektet tilgang til tingene bak den døren.

For eksempel, hvis en mulighetsdør lukkes mot noen, vil han bli fratatt mulighetene. Hvis hjelpedøren er stengt mot en enkeltperson, vil ikke en slik person finne hjelp. Gud er klar til å åpne hver eneste lukkede dør i dag. Hver lukket dør over livet ditt, jeg beordrer dem til å åpne dette øyeblikket i Jesu Kristi navn. Uansett hvilken dør som har blitt lukket mot deg for å hindre deg i å få noen velsignelse, bestemmer jeg ved kraft i Jesu navn, slike dører er åpne i dette øyeblikket i Jesu Kristi navn.

La oss be

 • Fader Herre, jeg takker deg for din nåde. Jeg takker deg for din nåde. Jeg takker deg for din beskyttelse som er gjort fremtredende over livet mitt. Jeg takker deg fordi du har vært mitt skjold og skjold. Jeg takker deg fordi din barmhjertighet har fortsatt å seire over livet mitt, må ditt navn bli høyt opphøyet i Jesu Kristi navn.
 • Far, døren som er lukket på grunn av synd, din nåde kan åpne den. Herre, jeg ber om at hver synd som har fått visse dører til å bli lukket mot meg, jeg dekreterer dem åpne i dag i Jesu Kristi navn. Far, la din barmhjertighet tale over livet mitt i dag i Jesu Kristi navn, alle lukkede dører, jeg bestemmer at de skal åpnes i dag i Jesu Kristi navn.
 • Far, min mulighetsdør som har blitt lukket, jeg bestemmer at den skal åpnes i dette øyeblikket i Jesu Kristi navn. Himmel, stå opp nå for min skyld, hver lukkede dør av muligheter, bli åpnet dette øyeblikket i Jesu Kristi navn.
 • Far, jeg bestemmer at døren til gjennombrudd er åpen for meg i dette øyeblikket i Jesu Kristi navn. Far, jeg snakker om mitt gjennombrudd til en virkelighet i dag i Jesu Kristi navn. Enhver form for hindringer som hindrer mitt gjennombrudd i å komme til meg, dekreterer jeg at slike hindringer fjernes i dag i Jesu Kristi navn.
 • Jeg bestemmer at hvert fjell som står foran meg skal bringes lavt under føttene mine i Jesu Kristi navn. Hver barriere som stopper meg fra å få tilgang til mine velsignelser og gjennombrudd, ødelegger jeg slike barrierer ved kraften i Jesu Kristi navn.
 • Herre, jeg bestemmer at din nåde skal tale for meg i dag i Jesu Kristi navn. På alle steder jeg har blitt avvist, bestemmer jeg at din nåde begynner å kunngjøre meg der i Jesu Kristi navn. Jeg nekter å være den avviste steinen, jeg skal feires i Jesu Kristi navn.
 • Far, jeg bestemmer at min gunstdør åpnes i dag i Jesu Kristi navn. Hver gunstdør lukket mot meg og får meg til å streve der jeg antas å bli begunstiget, jeg dekreterer at døren skal åpnes i dag i Jesu Kristi navn. Jeg ber om at Guds gunst som eliminerer kamp i livet til en mann begynner å virke i livet mitt i dag i Jesu Kristi navn.
 • Jeg tyster stemmen til enhver overgriper som måtte ønske å skape problemer for meg i dag i Jesu Kristi navn. Hver anklager som jobber mot mitt liv, jeg gjør dem stille i dag i Jesu Kristi navn.
 • Far, døren til ekteskapelig lykke stengte meg og fikk meg til å streve i ekteskapet mitt, jeg beordrer dem til å åpne dette øyeblikket i Jesu Kristi navn. Fra i dag begynner jeg å nyte ekteskapelig lykke i foreningen min i Jesu Kristi navn. Hver brølende demon som raser mot meg for å ødelegge ekteskapet mitt, jeg bestemmer at enden skal komme til deg i dag i Jesu Kristi navn.
 • Jeg stengte døren til forsinkelse over livet mitt i Jesu Kristi navn. Hver forsinkelseskraft som virker mot meg, jeg ødelegger den i dag i Jesu Kristi navn. Jeg kansellerer alle former for stagnasjon jobber mot meg i dag i Jesu Kristi navn. Jeg mottar akselerasjonens nåde i dag i Jesu Kristi navn. Jeg skal ikke stoppes, hver snublestein foran meg er dempet i dag i Jesu Kristi navn.
 • Jeg kommer mot enhver makt som lukker døren til lykke, la slike krefter dø i dag i Jesu Kristi navn. Hver kraft som står i veien for min glede og lykke, jeg bryter dem i dag i Jesu Kristi navn.
 • Herre, jeg ber om gjenopprettelse. Alle årene som har vært bortkastet til forsinkelsens kraft, jeg ber om at de blir gjenopprettet i dag i Jesu Kristi navn. Alle de gode tingene som har gått tapt for lukkede dører, jeg bestemmer at Guds kraft skal gjenopprette dem til meg i Jesu Kristi navn.
 • Jeg bestemmer fra i dag at menn og kvinner skal begynne å velsigne meg. Nasjoner skal ære meg i Jesu Kristi navn. Jeg bestemmer at Guds nåde vil kunngjøre meg på nytt på de stedene hvor jeg har blitt avvist i Jesu Kristi navn.

 

Forrige artikkelBønnepunkter mot merkelige dødsfall i familien
Neste artikkelBønner for å endre jamring til guddommelig barmhjertighet
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.