Bønn peker på å stoppe stemmen til hver anklager

1
12410

I dag skal vi behandle bønnepunkter for å stoppe stemmen til enhver anklager. Til hver mann som er født av en kvinne som kjenner og tror på Gud, er det en anklager som fienden har tildelt dem for å sikre at de ikke nyter manifestasjonen av Guds velsignelse. Akkurat som vi har en talsmann som taler for oss i åndens rike, så har vi også en anklager som har en plikt til å legge vår sak feil i åndens rike for å hindre våre velsignelser eller påføre våre liv smerte og lidelse.

Mens hellige Ånd er vår advokat står fienden som vår store anklager. Skriften beskrev anklageren som en brølende løve som gikk rundt og leter etter hvem han skal sluke. 1 Peter 5:8 Vær edru, vær årvåkne! For din motstander, djevelen, går omkring som en brølende løve og søker hvem han kan sluke. Anklageren hviler ikke dag og natt, han går om å presentere våre saker feil for Gud. Anklageren gikk til Gud for spørsmålet om Job, og Gud tillot Job å bli testet bare for å bevise et poeng for anklageren. Ettersom det er en åndelig anklager, er det også fysiske anklagere.

Jobben til den fysiske anklageren er å sikre at vi ikke får en tjeneste. En anklager kan reise seg mot deg i kirken, på arbeidsplassen eller i huset. Det er til og med anklagere i familien. Ingen mann vil noen gang høre gode nyheter om deg fra en anklager. Den verste er den på arbeidsplassen eller en anklager på et strategisk punkt for vår suksess. Hvis denne fienden ikke dør, vil det være vanskelig å utgjøre noe stort i livet. Jeg bestemmer med himmelens myndighet, hver stemme av en anklager er stille over deg i Jesu Kristi navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Bønnepoeng

 • Far, jeg ærer deg for din velsignelse. Jeg takker deg for din beskyttelse. Jeg ærer ditt hellige navn for din forsyning og barmhjertighet over mitt liv og min familie. Skriften sa at det er ved Herrens barmhjertighet at vi ikke blir fortært. Jeg takker deg Herre for din barmhjertighet over livet mitt, må ditt navn bli høyt opphøyet i Jesu Kristi navn.
 • Far, jeg kommer for deg i dag, jeg skjuler ikke mine synder for deg, for Skriften sa at den som skjuler sin synd, ikke skal ha framgang, men den som bekjenner dem og forlater dem, skal finne medlidenhet. Far, jeg ber om at du ved din nåde vil tilgi meg i dag. Skriften sa at selv om min synd er rød som skarlagen, skal den gjøres hvitere enn snø, hvis synden min er rød som karmosinrød, skal den gjøres hvitere enn ull. Jeg ber om at du ved din nåde vil tilgi meg i dag i Jesu Kristi navn.
 • Herre, hver synd i livet mitt, hver vederstyggelighet jeg har fått meg til å gjøre meg til et bytte for anklageren, jeg ber om at du må tilgi disse syndene og redde meg fra anklageren i Jesu Kristi navn.
 • Far, jeg tyster den brølende stemmen til anklageren mot mitt liv og skjebne i dag. Uansett anklageren ønsker å stå for å hindre min velsignelse i livet, jeg bestemmer at Guds kraft vil knuse anklageren i stykker i Jesu Kristi navn.
 • Far, jeg blokkerer alle måter anklageren ønsker å bruke for å trenge inn i livet mitt i dag ved kraften i Jesu Kristi navn. Jeg bestemmer at Herrens engler skal redde meg fra anklagerens ord i Jesu Kristi navn.
 • Far, jeg bestemmer at Herrens engel skal tale for meg på hvert sted hvor anklageren har sagt gale ting om meg. Jeg ber om at talsmannens nåde skal tale for meg i Jesu Kristi navn.
 • Far, hver generasjonsanklager i min avstamning som begrenser veksten til mennesker i familien min, dekreterer jeg at ved Herrens barmhjertighet er de stille over livet mitt dette øyeblikket i Jesu Kristi navn.
 • Far, jeg forbanner hver anklager som jobber mot min vekst i livet i dag i Jesu Kristi navn. Hver anklager som fienden har stasjonert på min arbeidsplass for å hindre min forfremmelse, dekreterer jeg at en slik anklager mister sin makt over meg i Jesu Kristi navn.
 • Far, hver anklager i familien min som ærekrenker statusen min i nærvær av de som burde hjelpe meg med å oppnå skjebne, jeg bestemmer av himmelens autoritet, de blir tauset i dag i Jesu Kristi navn. Jeg bryter vingene til hver anklager i livet mitt i dag i Jesu Kristi navn. Jeg griper deres makt over meg, jeg bestemmer at Herrens engel hever meg over dem i Jesu Kristi navn.
 • Far, jeg ber om rettferdighet på hvert sted som fienden har anklaget meg. Jeg avskjærer tungen til dem som sier ondt om meg. Hver mann som forkynner ondskap inn i livet mitt, dekreterer jeg med himmelens autoritet, de blir stille i dette øyeblikket i Jesu Kristi navn.
 • Far, jeg ber om at du skal rettferdiggjøre meg på alle områder av livet som jeg har blitt feilaktig anklaget i Jesu Kristi navn. Herre, jeg ber om at den levende Guds ånd vil hjelpe til med å forkynne min uskyld på alle områder som jeg feilaktig har blitt anklaget i Jesu Kristi navn.
 • Herre, jeg kommer mot hver tunge av komplikasjoner på jobben. Jeg skal ikke miste tapet til en anklagers ord. Hver mann og kvinne som har sverget på min arbeidsplass n
  for ikke å slutte å snakke ondt mot meg, jeg beordrer dem forbannet dette øyeblikket i Jesu Kristi navn.
 • Herre, anklageren som planlegger min skam for senere i fremtiden, jeg bestemmer at Guds vrede vil knuse dem i dette øyeblikket i Jesu Kristi navn. Hver gjeng som jobber mot meg, kaster jeg forvirring inn i slike gjenger i Jesu Kristi navn.

 


KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønner for å ødelegge alteret av demoniske dyr over livet mitt
Neste artikkelBønnepunkter for å avbryte min skammedag
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.