Bønner for å ødelegge alteret av demoniske dyr over livet mitt

0
11213

I dag skal vi behandle bønner for å ødelegge alteret av demoniske dyr over livet mitt. Det er så mange mennesker som ikke kan sove om natten fordi søvnen deres alltid blir forstyrret av synet av farlige demoniske dyr. Hver gang de sover og ser disse dyrene må noe ondt skje i livet deres i det fysiske. Så mange kvinner har mistet frukten av livmoren til denne demonen, mens mange andre har mistet skjebnen. Hvis du sover og ser at dyr kan like slanger, snegler, katter, hunder og så videre, har de en betydelig betydning i det fysiske riket. Og du trenger ikke å bli fortalt at mennesket er et åndelig vesen og alt som gjøres i det fysiske styres fra åndens rike.

Herren vil ødelegge alteret av demoniske dyr over livet ditt i dag. Hvert farlig dyr som spiser opp dine velsignelser, Herren skal la deres ende komme i dag i Jesu Kristi navn. Noen troende har bare lov til å jobbe, men de får ikke spise frukten av svetten. Når de er nær suksess, sover de og ser et bestemt dyr i drømmen, og når de våkner tilbake til livet, går ting fra bra til dårlig. Det er et alter av demoniske dyr som har blitt reist angående livet ditt, og inntil det alteret er ødelagt, vil du kanskje ikke oppleve noen konkret suksess i livet. Vi vil heve en standard mot hvert demoniske dyr som har blitt oppdratt angående livet ditt. Hver demonisk slange som svelger frukten av ditt liv skal bli drept i dag i Jesu Kristi navn.

Jeg bestemmer ved kraft i Jesu navn, at hvert onde alter som arbeider mot ditt liv og skjebne skal ta fyr i dette øyeblikket i Jesu Kristi navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Bønnepoeng

 • Fader Herre, jeg takker deg for din barmhjertighet, jeg takker deg for din forsyning og beskyttelse over mitt liv og min familie. Skriften sa at det er ved Herrens barmhjertighet at vi ikke blir fortært. Jeg opphøyer deg fordi du er Gud. Jeg takker deg fordi du har vært trofast, må ditt navn bli høyt opphøyet i Jesu Kristi navn. 
 • Far, jeg søker syndens tilgivelse. På alle måter jeg har syndet og mangler din herlighet, ber jeg om at du tilgir meg i Jesu Kristi navn. For skriften sier at den som skjuler sine synder, vil ikke ha fremgang, men den som bekjenner og forlater dem, skal finne barmhjertighet. Herre, jeg ber om at du må være barmhjertig med meg i Jesu Kristi navn. 
 • Far, jeg kommer mot hvert alter av demoniske dyr som har blitt reist mot meg i dag i Jesu Kristi navn. Hvert alter av demoniske dyr reist mot meg som et resultat av min synd og urett, ber jeg om at du tilgir meg i dag i Jesu Kristi navn. 
 • Fader Herre, jeg stopper driften av alle onde dyr som jobber mot meg i dag i Jesu Kristi navn. Herre, hvert demoniske dyr som står i veien for meg, faller i hjel i dag i Jesu Kristi navn. 
 • Herre, jeg kommer mot alteret til onde dyr som forårsaker stagnasjon i livet mitt i dag i Jesu Kristi navn. Far, hvert dyr fra helvetes gropen som fienden bruker for å bremse min fremgang i livet, jeg kommer mot deg i dag i Jesu Kristi navn. 
 • Far, jeg irettesetter enhver ond pakt med fienden ved å bruke slange og svelg min velsignelse i Jesu Kristi navn. Hver ånd av reptiler som forsinker sjansen min til suksess, jeg stopper operasjonen din i dag i Jesu Kristi navn. 
 • Far, jeg bryter kjeden av reptiler og bryter frukten av livmoren min i Jesu Kristi navn. Jeg dekker livmoren min med Jesu dyrebare blod. Jeg bestemmer at ved Herrens kraft skal enhver mørkets festning som arbeider mot mitt liv ta fyr i Jesu Kristi navn. 
 • Far, hver hunds ånd, hver ånd av seksuelle urenheter, jeg bestemmer at deres operasjon stopper dette øyeblikket i Jesu Kristi navn. Hver satanisk hund som spiser opp fremgangen min i livet, faller i hjel i dag i Jesu Kristi navn. 
 • Far, hver overvåkingsånd som fienden bruker for å målrette min fremgang i livet, bestemmer jeg av himmelens myndighet å stoppe operasjonen i dag i Jesu Kristi navn. Jeg bestemmer av himmelens autoritet, at hvert demoniske speil som brukes til å målrette min vekst i livet, brytes i dag i Jesu Kristi navn. 
 • Far, jeg bestemmer med himmelens autoritet, hver kraft i forfedres kjede som pleide å holde folk nede i min avstamning, stoppe driften over livet mitt i dag i Jesu Kristi navn. Jeg ødelegger enhver ond pakt av fienden over livet mitt i Jesu Kristi navn. På grunn av blodet som ble utgytt på korset på Golgata, bestemmer jeg med himmelens myndighet at den onde pakt skal stoppe mitt liv i Jesu Kristi navn. 
 • Far, hver snegleånd som bremser fremgangen min i livet, stopp driften i dag i Jesu Kristi navn. Jeg dekreterer en rask bevegelse til herlighet i dag i Jesu Kristi navn. 
 • For det er skrevet: Da Israel drog ut av Egypt, Jakob fra et fremmedspråklig folk, ble Juda Guds helligdom, Israel hans herredømme. Havet så og flyktet, Jordan vendte tilbake; fjellene sprang som værer, haugene som lam. Jeg bestemmer at alle hindringer foran meg skal forlate min vei i Jesu navn. Alle hindringer bør tas ut av veien for meg i Jesu Kristi navn. 
 • Jeg ber om at Guds herlighet ved himmelens myndighet vil overskygge mitt liv og Guds kraft skal være fremtredende i mitt liv. Fra i dag blir jeg ustoppelig for alle demoniske dyr som jobber mot meg i Jesu Kristi navn. 


KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønn peker på å knekke egget til slangen i kroppen min
Neste artikkelBønn peker på å stoppe stemmen til hver anklager
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.