Bønn peker på å knekke egget til slangen i kroppen min

2
10959

I dag skal vi ta for oss bønnepunkter for å knuse egget til slangen i kroppen min. Herrens ånd har åpenbart at det er så mange mennesker som bærer slangens egg i kroppen. Og disse eggene som er avsatt i kroppen deres, har blitt et fiendens verktøy for å påføre dem lidelse og utallig smerte. Folk går rundt med forferdelige sykdom som trosser all medisinsk hjelp som gis til det. Disse eggene kommer noen ganger som et resultat av synd, det kan være generasjonsproblem og det kan være et resultat av slapphet i bønn fra den troende.

Den gode nyheten er, uansett hvordan disse eggene kommer inn i kroppen din, er Herren klar til å ødelegge disse eggene og føde din frihet. Hvert demonisk egg som har blitt deponert i kroppen din av fienden, bestemmer jeg av himmelens autoritet, slike egg skal ødelegges i dag i Jesu navn. Slangens egg kan også forårsake stagnasjon, tilbakestående og svikt. Enhver person som bærer disse eggene vil oppleve utallige vanskeligheter. Han vil fungere som en elefant, men vil bare spise som en maur. Hans innsats vil bli frustrert av enorm fiasko ettersom livet hans er preget av stagnasjon og tilbakestående.

Denne demonen hindrer en mann i å oppfylle Guds hensikt med sitt liv. Du vil bare jobbe utrettelig, men det vil ikke være noe å vise til. Dette og mange grunner forklarer hvorfor det er viktig å bryte åket eller egget av slangen i kroppen din. Hvert egg som har blitt deponert i kroppen din for å bremse fremgangen din i livet, dekreterer jeg av himmelens autoritet, de er knust i dag. For det er skrevet, hvert tre som min far ikke har plantet, skal rykkes opp med rot, jeg forordner din frihet fra enhver mørkets makt i Jesu Kristi navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Bønnepoeng

 • Fader Herre, jeg takker deg for din nåde og beskyttelse. Jeg takker deg for din nåde over livet mitt. Jeg takker deg for din forsyning, jeg ærer deg for gunst og beskyttelse over meg og familien. Måtte ditt navn bli høyt opphøyet i Jesu Kristi navn. 
 • Far, jeg ber om syndens forlatelse. På alle måter jeg har syndet og mangler din herlighet, ber jeg om at du tilgir meg i dag i Jesu Kristi navn. 
 • Far, jeg bestemmer ved din barmhjertighet, at hver rot av fienden i mitt liv skal bli ødelagt i Jesu Kristi navn. For det er skrevet, ethvert tre som min far ikke har plantet, skal rives opp, hvert onde sykdomstre som vokser i mitt liv, dør fra roten i dag i Jesu Kristi navn. 
 • Far, jeg forbanner hver ond slange som svelger min herlighet i livet. Hver demoniske slange som anstrenger seg for å bli bortkastet, dekreterer jeg at Guds ild kommer over deg i dag i Jesu Kristi navn. 
 • Far, jeg irettesetter den demoniske slangen som viser seg for meg i drømmen min, jeg bestemmer at Guds vrede kommer over en slik slange i dag i Jesu Kristi navn. 
 • Herre, jeg ødelegger hvert eneste onde egg av slangen i kroppen min i dag ved den hellige ånds ild. Hvert sykdoms egg, jeg ødelegger deg i dag i Jesu Kristi navn. Far, hvert demoniske egg av stagnasjon blir ødelagt i dag i Jesu navn. Hvert egg av tilbakestående blir ødelagt i dag av himmelens autoritet i Jesu Kristi navn. 
 • Far, for det er skrevet: Kristus er blitt forbannet for oss, for forbannet er han som er hengt på treet. Jeg bestemmer av himmelens autoritet, at hver forfedres forbannelse som arbeider i min avstamning, er tilgjengelig for enhver slange, slike forbannelser blir ødelagt i Jesu Kristi navn. 
 • Far, hver slangeånd som jobber mot min fremgang i livet, jeg ødelegger deg i dag ved kraften i Jesu Kristi navn. Jeg kansellerer enhver ond ordinasjon over mitt liv og skjebne i dag i Jesu Kristi navn.
 • Far, hver overvåkende ånd som jobber mot min vekst i livet, jeg dekreterer blindhet over deg i dag i Jesu Kristi navn. Hver ond samling mot meg, jeg uttaler forvirring om slik samling i dag i Jesu Kristi navn. 
 • Far, jeg bestemmer at Herrens ild kommer over alle onde dyr som fienden bruker mot meg, jeg ødelegger dem i dag i Jesu Kristi navn. 
 • For det er skrevet at ved salvelsen skal hvert åk ødelegges. Far, jeg vil at du skal salve meg med ditt dyrebare blod. Hvert åk av sykdom, hvert åk av stagnasjon, hvert åk av tilbakeslag er brutt. i Jesu Kristi navn. 
 • Jeg sender Guds Allmektiges ild til hver fiendens pakt som arbeider mot meg. Jeg bestemmer at Jehovas fortærende ild vil ødelegge dem i dag i Jesu Kristi navn. 
 • Far, hvert egg av slangen i kroppen min som får meg til å lide av en ukjent sykdom, jeg bestemmer at eggene skal knuses i dag i Jesu Kristi navn. Jeg bestemmer ved himmelens autoritet, at hvert sykdomsegg i livet mitt skal brytes i dag i Jesu Kristi navn. 
 • Far, det er skrevet, ved hans sår er vi helbredet. Jeg dekreterer helbredelser av de høyeste i livet mitt dette øyeblikket i Jesu Kristi navn. 
 • Du demon som blir til en slange hver natt for å plage meg, stopp driften i dag i Jesu Kristi navn. 
 • Hvert demonisk krypdyr som angriper meg fra min søvn, dekreterer jeg med himmelens myndighet at Guds vrede skal komme over deg i dag i Jesu Kristi navn. 
 • Jeg ber om at Guds kraft vil søke gjennom kroppen min og ødelegge alle gjenstander av mørke som forårsaker meg smerter i Jesu Kristi navn. Fra i dag dekreterer jeg min frihet fra enhver slangeånd i Jesu Kristi navn. 


KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønnepoeng mot sult og sult etter gode ting
Neste artikkelBønner for å ødelegge alteret av demoniske dyr over livet mitt
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

2 KOMMENTARER

 1. Bønner om helbredelse for mannen min og jeg. At Guds vilje skal skje angående vårt ekteskap. Vært gift i 27 år og separert i 12 år. Bønner for våre barns og vår beskyttelse og åndelige velvære og omsorg. Salme 91. Rette hellige allianser for alle våre liv og forhold. At Gud vil gi oss de rette åndelige lederne i våre liv. Amen.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.