Bønn peker mot feilenes svøpe

0
10629

I dag skal vi ta for oss bønnepunkter mot feilenes svøpe. Mislykkets svøpe refererer til fiaskoens høyborg eller pakt om fiasko jobber mot en mann. Selv om det er normalt for mennesker å oppleve fiasko på et tidspunkt i livet, vil en mann som jobber under påvirkning av fiaskoens svøpe aldri oppleve suksess i noen livsfase, ikke engang i den minste ting. Mislykket svøpe må ha plaget Jabez hardt i skriften. Han hadde aldri fremgang i alt han gjør bare fordi moren hans forbannet ham på grunn av vanskelighetene rundt fødselen hans.

Det er så mange troende i dag at vi fortsatt er under denne plagen, og før de er frigjort fra den, vil de aldri oppleve noen utvikling eller suksess i livet. En mann som er under denne plagen ville ha prøvd seg på så mange ting, men ingen vil noen gang føre til suksess. Selv om han våger seg inn i en virksomhet som har størst sannsynlighet for suksess, ville han fortsatt mislykkes i det. Det er grunnen til at du må frigjøres fra mislykkets svøpe.

En av måtene du vil vite at du er under svøpe av fiasko er at du aldri har opplevd noen konkret suksess i livet ditt. Selv når du gjør den minste ting, lykkes du fortsatt ikke med det. Det samme andre mennesker gjør, og de gjør det bra, i det øyeblikket du prøver det, blir historien annerledes. Du har vært stillestående i årevis på grunn av konstante feil i livet. Denne plagen vil hindre din vekst og utvikling, og den vil få deg til å klistres til et sted eller posisjon til du bryter deg løs fra grepet. I dag skal Herren befri deg fra feilens svøpe. Den mislykkede demonen som plager livet ditt, Herren skal forårsake en adskillelse mellom dere to i Jesu Kristi navn.

Bønnepoeng

  • Fader Herre, jeg ærer deg fordi du er Gud. Jeg takker deg for din nåde, jeg ærer deg for din nåde. Skriften sa Hvis det ikke hadde vært Herren som var på vår side, da mennesker reiste seg mot oss, da ville de ha slukt oss levende da deres vrede ble tent mot oss; Da ville vannet overveldet oss, Bekken ville gått over vår sjel. Jeg takker deg fordi du har vært mitt skjold og skjold, må ditt navn bli opphøyet i Jesu Kristi navn. 
  • Herre, jeg søker om tilgivelse for min synd, på alle måter jeg har syndet og manglet herligheten, ber jeg om at du tilgir meg i Jesu Kristi navn. For det er skrevet: Den som skjuler sine synder, skal ikke ha fremgang, men den som bekjenner og forlater dem, skal finne barmhjertighet. Herre, hver synd som gjør synd til svøpe av fiasko, jeg ber om at du tilgir meg i dag i Jesu Kristi navn. 
  • Herre, jeg kommer mot enhver svøpe av feil som plager livet mitt, jeg ødelegger det i dag ved kraften i Jesu Kristi navn. Enhver mørkets agent som bringer svepen av fiasko over meg, jeg dekreterer min frihet fra deg i dag i Jesu Kristi navn. Jeg kunngjør til hver husholdningsmakt og fiende som påfører livet mitt feil, jeg er fri fra deg i dag i Jesu Kristi navn. For det er skrevet: Den som sønnen har satt fri, er i sannhet fri. Jeg bestemmer ved Herrens nåde, jeg er fri i dag i Jesu Kristi. 
  • Far, jeg endrer identiteten min i dag ved din kraft. Alle midler eller metoder som mislykkets svøpe bruker for å overvåke meg, dekreterer jeg at de endres i dag i Jesu Kristi navn. Far, jeg salver meg selv med lammets blod, og jeg fjerner navnet mitt fra listen over mennesker som er plaget av denne forferdelige svøpe av fiasko i Jesu Kristi. 
  • Herre, jeg ber om at du må velsigne hendene mine for suksess, og alt jeg legger disse hendene på skal ha fremgang i Jesu Kristi navn. Jeg bestemmer at fra i dag skal det ikke være flere feil i Jesu Kristi navn. Hver rot til feil i livet mitt fjernes av kraften i Jesu Kristi navn. For det er skrevet: Ethvert tre som min far ikke har plantet, skal rives opp med rot. Jeg bestemmer av himmelens autoritet, enhver rot til feil blir ødelagt av ild i dag i Jesu Kristi navn. 
  • Far, jeg ber om en adskillelse mellom meg og svøpen av fiasko. Alle laster som fienden bruker mot meg, dekreterer jeg at det skal være en adskillelse mellom oss i dag i Jesu Kristi navn. Far, jeg ber om barmhjertighet i hvert smutthull i livet mitt som fienden bruker for å påføre meg mislykket svøpe, jeg ber om at din barmhjertighet skal hjelpe meg i dag i Jesu Kristi navn. 
  • Far, skriften sier forkynn en ting, og den skal bli stadfestet. Jeg bestemmer av himmelens autoritet, alle mine forsinkede velsignelser og herlighet blir gitt ut til meg i dag i Jesu Kristi navn. På alle områder av livet mitt hvor suksess har blitt erstattet med fiasko, ber jeg om guddommelig gjenopprettelse i dag i Jesu Kristi navn. For det har vært, jeg er Gud av alt kjød, er det noe umulig for meg å gjøre? Herre, det er ingenting umulig for deg å gjøre, jeg bestemmer at du bringer restaurering på alle områder av livet mitt som forsinkelser, stagnasjon og fiasko har erstattet suksess, i Jesu Kristi navn. 
  • Far, jeg befaler nedbrytningen av enhver mørkets makt som er utformet for å virke mot meg i Jesu Kristi navn. Hver fiendens plan for å få meg til å mislykkes er spredt i dag i Jesu Kristi navn. Fra i dag skal alt jeg legger hendene på ha fremgang, jeg skal ikke kjenne feil lenger i Jesu Kristi navn. 

 

Forrige artikkelBønnepunkter for å bli ustoppelige
Neste artikkelBønn peker mot dødens svøpe
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.