Bønner for fullføring av stillestående prosjekter

0
10254

I dag skal vi behandle bønner for fullføring av stillestående prosjekter. Fienden angriper så mange kristne med demon av stagnasjon. Intensjonen eller forventningen til hver enkelt person er å fullføre et prosjekt innen en fastsatt periode. Men ofte enn ikke, angriper fienden mennesker med stagnasjonsdemonen sammen med prosjektet som fører til at prosjektet blir forlatt.

Noen ganger kan denne stagnasjonen være forårsaket av døden til personen som finansierer prosjektet. Det kan være forårsaket av forferdelig sykdom eller pest, og det kan være forårsaket av mangel på økonomisk hjelp. Uansett hvilket prosjekt som har blitt forlatt, oppdrar Herren dem i dag i Jesu Kristi navn. Joel 2:25 «Så vil jeg gi dere tilbake årene som gresshoppen har spist, den krypende gresshoppen, den fortærende gresshoppen og den tyggende gresshoppen, min store hær som jeg sendte blant dere. Hver ånd av stagnasjon som påvirker prosjektet ditt, slike demoner faller i hjel dette øyeblikket i Jesu Kristi navn.

Hvis du har et prosjekt du har problemer med å fullføre, la oss be sammen. Herren har lovet å gjenopprette årene som den svermende gresshoppen har spist. Ditt forsinkede prosjekt skal fullføres ved Herrens nåde.

Bønnepoeng

Herre, jeg takker deg for nåden jeg nyter. Jeg ærer deg for den ufortjente tjenesten som du har skjenket min husstand. Jeg takker deg for din nåde som varer evig. Måtte ditt navn bli høyt opphøyet i Jesu Kristi navn.

Fader Herre, jeg ber om mitt stillestående prosjekt, jeg bestemmer at akselerasjonens nåde kommer over det i dette øyeblikk i Jesu Kristi navn.

Far, alt som fienden har gjort for å sikre at prosjektet mitt ikke blir fullført, jeg ber om at de begynner å ødelegge dette øyeblikket i Jesu Kristi navn.

Far, hver pil av stagnasjon skjøt mot meg fra mørkets rike, jeg bestemmer at de er gjort nytteløse i Jesu Kristi navn. Hver kraft av forsinkelse, jeg kansellerer dem i dag i Jesu Kristi navn.

Far, jeg bestemmer at hjelp kommer fra øst, vest, nord og sør i Jesu Kristi navn. Jeg bestemmer at det oppstår hjelp for meg til å fullføre dette prosjektet i Jesu Kristi navn.

Far, jeg kommer mot enhver form for sykdom som har blitt brukt for å distrahere meg fra å fullføre dette prosjektet i Jesu Kristi navn. Jeg ødelegger hvert grep av sykdom og sykdom i livet mitt i Jesu Kristi navn.

Ved kraften i Jesu Kristi navn dekreterer jeg at hver av fiendens høyborg som pleide å holde meg nede, brytes i dag i Jesu Kristi navn.

Far, hver kjede av forsinkelse, hvert tau av stagnasjon som brukes til å binde meg til et sted, jeg bestemmer at slike lenker eller tau tar fyr i dette øyeblikket i Jesu Kristi navn.

  • Far, jeg ber om at du oppdrar menn som vil hjelp meg med å fullføre dette prosjektet i Jesu Kristi navn. Jeg kommer mot enhver makt hos fienden som måtte ønske å skjule meg for hjelpere, jeg bestemmer at slike krefter blir gjort til skamme i Jesu Kristi navn.
  • Herre, dette prosjektet skal ikke bli forsinket. Hver forsinkelsespil på dette prosjektet bør ta fyr i Jesu Kristi navn. Jeg mottar hastighetens nåde for å fullføre dette prosjektet raskt og uanstrengt i Jesu Kristi navn.
  • Jeg kommer mot enhver form for frustrasjon som fienden bruker mot meg på dette prosjektet. Hver form for fiasko, tilbakeslag og fattigdom som fienden har utformet for å hindre fullføringen av dette prosjektet, ber jeg om at Guds hender tar dem bort dette øyeblikket i Jesu Kristi navn.
  • Du stagnasjonsånd, hør Herrens ord, gå ut av livet mitt i dette øyeblikket i Jesu Kristi navn. For det er skrevet: Hvert tre som min far ikke har plantet, skal rives opp fra roten. Jeg bestemmer ved Den Høyestes kraft hver rot av stagnasjon i livet mitt, hver stamme av forsinkelse brytes i Jesu Kristi navn.
  • Far, jeg ber om at du skal regne ild og svovel fra himmelen over hver fiende av fremgang i mitt liv i dag i Jesu Kristi navn. Den som ønsker å blokkere min fremgang i livet, jeg bestemmer at Guds ild kommer tungt over deg i dette øyeblikket i Jesu Kristi navn.
  • Far, jeg ber om gjenoppretting av årene som har vært bortkastet i Jesu Kristi navn. For skriftstedet sier, når Herren gjenopprettet Sions fangenskap, var vi som de som drømmer. Far, jeg dekreterer en total gjenoppretting av alt jeg har mistet i Jesu Kristi navn.
  • Far, hver fiende som prøver å trekke meg tilbake, jeg overvinner dem i dag i Jesu Kristi navn. For det er skrevet: De overvinner ham ved lammets blod og ved ordene i deres vitnesbyrd. Jeg bestemmer av himmelens autoritet, enhver tilbakeslagsånd blir ødelagt av ild i Jesu Kristi navn.
  • Far, jeg løfter hodet til fjellene, min hjelp vil komme fra Gud, himmelens og jordens skaper. Herre, jeg stoler på deg og jeg setter mitt håp til deg, jeg ber om at du avgjør alt som angår meg i Jesu Kristi navn.
  • Herre, når jeg fullfører denne bønneøvelsen, bestemmer jeg at manifestasjon begynner å komme i Jesu Kristi navn. Far, la hjelp oppstå for meg i Jesu Kristi navn. Når du trenger støtte, la meg finne en i Jesu Kristi navn.
  • Herre, jeg ber om min totale utfrielse fra hånden til arbeidslederen i Jesu Kristi navn. Hver slavemester som forplanter motgang for meg, bestemmer jeg at jeg er fri fra deres grep i Jesu Kristi navn.
Forrige artikkelBønnepunkter for å oppnå suksessstigen
Neste artikkelBønnepoeng mot hekseri
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.