Bønnepunkter for å oppnå suksessstigen

0
10030

I dag skal vi ta for oss bønnepunkter for å oppnå en suksessstige. Hver suksess kommer ikke ved en tilfeldighet. Det krever en bevisst innsats fra et individ for å bli vellykket. En annen ting med suksess er at den ikke er statisk, den har stadier. Det er ingen mann som noen gang har nådd toppen av suksessstigen. Vi fortsetter å stige hver gang, vår konsekvente bønn er at vi ikke skal spore av fra suksessstigen.

Suksessstigen kan virke som et fysisk begrep, men det er også åndelig. Hvis en mann skulle starte en bedrift, vil hans nivå av konsistens føde hans vekst. Også i åndens rike, når en mann fortsetter å tørste og hungeren etter Gud aldri tar slutt, vil han vokse i ånden. Som vi har sett mennesker som en gang var vellykket bli ubetydelige, har vi også sett mennesker som pleide å være åndelige bli en ikke-enhet åndelig. Dette er fordi når en mann begynner å klatre på suksessstigen, er fienden på spreng for å få ham til å falle fra den stigen. Det forklarer hvorfor vi alltid må be om å lede vår vandring til suksess.

Proverbs 4:18 XNUMX Men de rettferdiges vei er som den skinnende sol, som skinner stadig klarere til den fullkomne dag. Herren har lovet å lyse vår vei. Han har lovet å være vår guide når vi reiser gjennom livets vei.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Bønnepoeng

 • Far Herre, jeg opphøyer deg fordi du er Gud. Jeg takker for tilbudet. Jeg takker deg for din nåde. Jeg takker deg for din beskyttelse over livet mitt. Måtte ditt navn bli høyt opphøyet i Jesu Kristi navn.
 • Fader Herre, jeg ber om syndens tilgivelse. På noen måte som jeg har syndet og manglet din herlighet, ber jeg om at du tilgir meg i Jesu Kristi navn. Skriften sa at den som skjuler sin synd, vil ikke ha fremgang, men den som bekjenner dem, skal finne barmhjertighet. Herre, Jesus, hver synd som kan hindre mine bønner fra å bli besvart, ber jeg om at du tilgir meg i dag i Jesu Kristi navn.
 • Far Herre, jeg ber om suksess i alle forgreninger av livet mitt, jeg ber om at du skal frigi dine velsignelser i Jesu Kristi navn. For det er skrevet, ingen mottar noe uten at det er gitt ovenfra. Herre, jeg ber om at du vil frigi dine velsignelser over meg i dag i Jesu Kristi navn.
 • Herre, jeg ber om at denne suksessstigen som jeg klatrer, jeg ikke skal falle på den i Jesu Kristi navn. Skriften sa la den som tror han står til å passe seg hvis han ikke faller. Herre, jeg ber om at du må holde føttene mine oppe på denne reisen til suksess. Jeg kommer mot enhver glatt grunn som kan forårsake mitt fall på denne stien i Jesu Kristi navn.
 • Far, jeg ber om at hver mann og kvinne som fienden har satt opp for å forårsake mitt fall fra suksessstigen, jeg ber om at vi ikke skal møtes i Jesu Kristi navn.
 • Hvert demonisk dyr som fienden har fått i oppdrag å jage meg bort fra suksesspunktet, ber jeg om at slike dyr dør i dag i Jesu Kristi navn.
 • Jeg ber om at lysets veiledende ånd skal skinne på min vei mens jeg reiser gjennom suksessstigen. Jeg bestemmer at veien min skal være jevn i Jesu Kristi navn.
 • Jeg er imot enhver manipulasjon av fienden for å hindre min suksess og vekst i livet. Hver fiendens agenda for å ødelegge mitt suksessrike blir ødelagt i dag i Jesu Kristi navn.
 • Jeg ber, for det har vært, jeg vet at tankene jeg har mot deg, de er tankene om godt og ikke ondt for å gi deg en forventet slutt. Og skriften sa også at de rettferdiges forventninger ikke skal kuttes. Jeg bestemmer ved himmelens myndighet at mine hjerteønsker skal oppfylles i Jesu Kristi navn.
 • De alvorlige forventningene til skapelsen venter på manifestasjonen av Guds sønner. Fader Herre, jeg ber om full manifestasjon av Herrens velsignelse over livet mitt, jeg forordner deres oppfyllelse i Jesu Kristi navn.
 • Herre, hver felle av fienden for å falle meg fra suksessveien, jeg bestemmer at deres feller ikke vil fange meg i Jesu Kristi navn. Jeg dekreterer allsidig suksess i alt jeg gjør i år i Jesu Kristi navn.
 • Hver begrensende kraft, hver demon som forårsaker tilbakeslag, irettesetter jeg deg i dag over mitt liv i Jesu Kristi navn. Hver stagnasjonskraft over livet mitt faller i hjel i dag i Jesu Kristi navn.
 • Herre, hver kraft som tilgriser mine anstrengelser for å være stor i livet, jeg kaster deg ut i dag i Jesu Kristi navn. Hver kraft som frustrerer min innsats med fiasko, ødelegger jeg deg i dag i Jesu Kristi navn.
 • Far Herre, jeg kommer mot enhver makt til feil i livet mitt i Jesu Kristi navn. Fra i dag erklærer jeg at alt jeg legger hendene på skal blomstre.
 • Far, jeg skal ikke mislykkes i Jesu Kristi navn. Hver mann og kvinne som du har tildelt for å hjelpe meg å bli vellykket, ber jeg om en guddommelig forbindelse i Jesu Kristi navn.
 • Hver kraft som skjuler meg for min hjelper, tar fyr i dag i Jesu Kristi navn. Fra i dag erklærer jeg min synlighet for enhver skjebnehjelper i Jesu Kristi navn.
 • Herre, jeg kommer mot enhver hindring for et gjennombrudd i Jesu Kristi navn. Hver makt som står på kanten av suksess for å forråde meg, faller i hjel i dag i Jesu Kristi navn.
 • Jeg blir en ustoppelig kraft i dag i Jesu Kristi navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønn peker på å ødelegge kilden til mørket
Neste artikkelBønner for fullføring av stillestående prosjekter
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.