5 viktige ting å be for i 2022

1
17395

Let's bruker mediet til å ønske dere alle våre ærede lesere velkommen inn i det nye året 2022. Guden som har bevart livene våre for å være vitne til begynnelsen av dette året skal fortsette å bevare oss til slutten av året. Det nye har nettopp begynt skikkelig ettersom folk over hele kloden gjenopptar arbeidet etter uker med festligheter.

Selv om dette året fortsatt er nytt, er det ikke en dårlig idé å begynne å gjøre trekk som vil skape både fysisk og åndelig vekst for livene våre i år. Dette året er en ny tavle for oss for å rette opp feilen fra forrige år og for oss å rette opp. Siden virksomheten åpner igjen og arbeidet starter normalt etter festlighetene, vil vi fremheve 5 viktige ting å be om i 2022. Ikke la dette året fange deg uvitende. Jo mer vi ber, jo raskere kommer vi til velsignelse.

5 viktige ting å be om i 2022

Be om tilgivelse

Isaiah 59:1 XNUMX Se, Herrens hånd er ikke forkortet, så den ikke kan frelse, og hans øre er tungt, så den ikke kan høre.

Dette er den viktigste bønnen å be når du går inn i det nye året. Det er så mange mennesker hvis velsignelser ville bli forsinket og hindret som følge av synd i livet deres.

Det er noen synder i livene våre som kan hindre våre bønner selv i det nye året. Det er derfor vi må be om syndens forlatelse. Faktisk burde syndsforlatelse være den første bønnen vi ber i det nye året. Enhver synd som kan tjene som en hindring for manifestasjonen av Guds velsignelse over våre liv, bør Gud tilgi oss.

Skriften sa, selv om våre synder er røde som skarlagen, skal de gjøres hvitere enn snø. Hvis våre synder er røde som røde, skal de gjøres hvitere enn ull. Gud er barmhjertig nok til å tilgi oss våre synder.

Be om beskyttelse

2 Thessalonians 3:3 Men Herren er trofast, og han skal styrke deg og beskytte deg mot den onde.

En av de viktigste tingene å be for i år er beskyttelse av Gud. Faktisk burde det være vårt første bønnepunkt for det nye året. Før du begynner å stille krav til det nye året, be Gud om beskyttelse. I år skal vi ut i jakten på et bedre liv, det er viktig at vi ber Gud om beskyttelse.

Det har vært så mange profetier om det nye året. Men når Guds beskyttelse er sikker over oss, vil vi bli fritatt fra alt ondt som kan komme i år. Herren har lovet å støpe en ildstøtte rundt sitt folk. Han har lovet å være beskytteren av vår Goshen. Og hvis Herren har lovet å gjøre noe, vil han sikkert gjøre det uansett. Ikke desto mindre må vi bestrebe oss på å søke Guds beskyttelse i år.

Be om retning

Salmenes 32:8 Jeg vil undervise deg og lære deg den vei du skal gå; Jeg vil rådgi deg med mitt øye på deg.

En av feilene vi gjorde i fjor var å tro at hastighet er bedre enn retning. Mange løp i andres løp. De glemmer at veien deres er annerledes. De fortsatte å løpe fordi andre gjør noe bra, og de dømte livene deres med andres prestasjon. Derfor kunne de ikke oppnå mye til tross for at de jobbet utrettelig.

Kan jeg si det åpenbare faktum at hardt arbeid ikke oversettes til suksess, og hastighet gjør ikke suksess rask. Retning er det vi trenger. Gud er forfatteren av våre liv. Han er Alfa og Omega, den som kjenner begynnelsen fra slutten og slutten fra begynnelsen.

Når Herren gir oss råd på veien å gå, blir ting naturlig nok lett for oss. Vi oppnår ting vi aldri trodde var mulig. Vi ville ikke løpe utrettelig etter ting vi ikke ville få. Og til slutt, vi vil aldri bli slitne eller trette fordi vår sjel vil finne hvile i Herrens råd. I alt, be om veiledning i år.

Be om et mer solid forhold til Gud

1.Korinter 10:12 Derfor må den som tror han står, passe på at han ikke faller.

En annen ting vi må be om er et mer solid forhold til Faderen. I år skal det være velsignelse, oppløfting og suksess. Men hvis man ikke tar vare på disse tingene, kan disse tingene svekke oss bort fra Faderens nærvær.

Dessuten vil det være trengsler. Dette kan få oss til å falle fra farens nærvær. Men når vi har et mer solid forhold til Gud, vil ingenting være viktigere enn Gud. Vårt forhold til Gud vil være slik at hvis vi går til grunne, går vi til grunne, men vi kommer ikke til å vende tilbake fra denne veien.

Den generelle essensen av vår eksistens er å ha, opprettholde og vokse vårt forhold til Gud. Dette året må ikke være et fritak. Be om et konsekvent forhold til Gud.

Be om nåde

Titus 3:7 På grunn av sin nåde gjorde han oss rett for sine øyne og ga oss tillit til at vi skal arve evig liv.

Skriften sa på grunn av hans nåde at han gjorde oss rett i hans øyne. Det er det nåde gjør med en mann. Når vi har rett i Guds øyne, vil ting skje naturlig og uanstrengt. De tingene vi jaget gjennom fjoråret og ikke kunne få, kommer uten problemer.

Guds nåde lindrer stress i livet til en mann. Det betyr at vi vil få ufortjente velsignelser, suksess, gunst og prestasjoner. Skriften sier at det ikke er fra ham som vil eller løper, men fra Gud som viser barmhjertighet. Guds nåde er slik som vil utrydde enhver form for stress, smerte og smerte fra livene våre.

Når Guds nåde er gjort fremtredende i våre liv, vil vi forstå skriftstedet som sier at ingen skal vinne med styrke. Grace vil åpne alle lukkede dører i livene våre i år.

Forrige artikkel5 bibelske vers for å øke din kjærlighet til andre
Neste artikkelBønner for første kvartal 2022
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.