5 bibelske vers for å øke din kjærlighet til andre

0
9252

Blant de ti bud fortalte Kristus oss at kjærlighet er det viktigste. Matteus 22:36-39 «Mester, hvilket er det store budet i loven?» Jesus sa til ham: 'Du skal elske Herren din Gud av hele ditt hjerte, av hele din sjel og av hele ditt sinn.' Dette er det første og store budet. Og det andre er likt det: 'Du skal elske din neste som deg selv.'

En ting folk ikke forstår er at det er umulig å ikke elske sin neste og likevel påstå at man elsker Gud. Å hevde at du elsker Gud når du ikke viser noen tegn på kjærlighet til din neste, er den høyeste formen for hykleri. Og det er veldig lett å si jeg elsker deg til folk, men å vise at kjærlighet er der problemet ligger.

Mange sier at de er kristne, og de går i kirken på sabbaten, de hevder å elske Gud, men de elsker ikke sine nester. Tillat meg å si dette, hvis du ikke elsker naboene dine hvis du sladrer om dem. Hvis de havner i problemer og du ikke prøver å hjelpe dem, betyr det at du ikke elsker Gud. Å elske Gud starter med å behandle naboene dine godt. Hvordan kan du påstå at du elsker noen du aldri har sett og likevel avskyr de du ser hver dag? Det er hykleri.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Å si jeg elsker deg og vise kjærligheten er to forskjellige ting. Det er mye lettere for folk å si at de elsker andre, men når det gjelder å vise den kjærligheten, flopper de bedrøvelig. I denne bloggen vil vi lære hva kjærlighet er og hvordan man elsker andre. Vi kommer til å bruke noen Bibelske vers som vil bidra til å øke måten du elsker andre på.


5 bibelske vers for å øke din kjærlighet til andre

Efeserne 4:2; «Vær fullstendig ydmyk og mild; vær tålmodige og bære over med hverandre i kjærlighet.»

Denne delen av skriftstedet lærer oss hvordan vi kan elske andre. Hvordan kan du påstå at du elsker andre når du ikke er ydmyk eller tålmodig med dem. Den største egenskapen til kjærlighet er toleranse. Du kan sies å elske mennesker når du er i stand til å tolerere dem. Du må kunne tolerere deres mangler og tilgi når de gjør deg sint, det er den største kjærligheten.

1 Peter 4:8; "Fremfor alt, elsk hverandre dypt, fordi kjærlighet dekker over en mengde synder."

I stedet for å sladre om at naboene dine som ikke kunne betale husleie, hvorfor ikke tilby å hjelpe hvis du kan eller holde deg rolig og be for hvis du ikke kan hjelpe dem økonomisk. Det er så mange kristne som gleder seg over å se ulykke ramme andre mennesker. Det er ikke kjærlighet.

Kjærlighet hjelper til med å dekke skammen til mennesker og tilbyr alltid å hjelpe når de trenger det mest.

Romerne 12:9; «Kjærlighet må være oppriktig. Hat det som er ondt; holde fast ved det som er godt."

Hvis du hevder å elske din neste, må du være oppriktig om det. Det er ikke nok å bare hevde at du elsker dem, men likevel baksnakker og misunner du dem. Din kjærlighet må være oppriktig og du må hate alt ondt. Gjør bare de tingene som anses som gode.

1. Korinter 13:2; "Hvis jeg har profetiens gave og kan forstå alle mysterier og all kunnskap, og hvis jeg har en tro som kan flytte fjell, men ikke har kjærlighet, er jeg ingenting."

Kjærlighet er alt. For hver troende som synes det er veldig vanskelig å elske andre mennesker, men som snakker på et mangfoldig språk, er du ingenting. Kristus lærte oss at kjærlighet er det største budet. I mellomtiden kan du ikke påstå at du elsker Gud når du hater naboene dine. Hvis du heller vil se din neste gråte og jamre i stedet for å tilby å hjelpe, elsker du ikke, og Guds ånd er ikke i deg.

1 Johannes 4:16; "Og så vet vi og stoler på kjærligheten Gud har til oss. Gud er kjærlighet. Den som lever i kjærlighet, lever i Gud, og Gud i dem.»

Ja, kjærlighet er Gud og Gud er kjærlighet. De to er uatskillelige. Det er gjennom kjærlighet vi tjener vår frelse og forløsning. For så elsket Gud verden at han ga sin enbårne sønn. Den som tror på ham, skal ikke gå fortapt, men ha evig liv. Hvis Gud ikke hadde elsket oss, ville vår forløsning vært i fare.

Johannes 15:12; "Min befaling er dette: Elsk hverandre slik jeg har elsket dere."

Budet er rett på sak, elsk hverandre slik jeg har elsket dere. Du vil være en innbitt hvis du ikke elsker andre. Kristus elsket oss først, det var derfor han kunne ofre seg selv som et offer. Han krevde ingenting av oss bortsett fra at vi skulle elske vår neste. Dessverre synes mange troende det er så vanskelig å elske andre.

1. Korinter 13:13; «Og nå gjenstår disse tre: tro, håp og kjærlighet. Men den største av disse er kjærligheten.»

Grunnlaget for vår tro er bygget på kjærlighet. Verdens grunnlag er bygget på kjærlighet. Alle gode ting vi ser i dag ble gjort mulig fordi Gud elsket oss. På samme måte blir vi formanet til å elske andre mennesker.

Romerne 12:10; «Vær hengivne til hverandre i kjærlighet. Hedre hverandre over dere selv.»

Den generelle essensen av vår tro er bygget på kjærlighet og nestekjærlighet. Vi er skapt for å elske hverandre. Gud skapte oss slik at vi kan være til hjelp for hverandre. Det er derfor han ikke ga oss alt vi trenger for å overleve. Han velsignet oss annerledes. Det er noe du har som noen mangler. Hvis du gir dem av kjærlighet, vil du også få noe tilbake.

1 Johannes 4:20; «Den som hevder å elske Gud, men hater en bror eller søster, er en løgner. For den som ikke elsker sin bror og søster, som de har sett, kan ikke elske Gud, som de ikke har sett."

Som nevnt tidligere, er hykleri å hevde at du elsker en Gud du aldri har sett og likevel hater dine brødre og søstre. Før du påstår at du elsker Gud, må du elske dine brødre og søstre, og du må vise det.

1 Johannes 4:12; «Ingen har noen gang sett Gud; men hvis vi elsker hverandre, lever Gud i oss og hans kjærlighet er fullkommen i oss.»

Menn er skapt i Faderens bilde. Ved å elske mennesker har vi elsket Gud. Når vi hater andre betyr det at vi hater Gud. Ingen har noen gang sett Gud. Vi elsker Gud ved å elske andre.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkel5 bibelske prinsipper som vil forvandle livet ditt
Neste artikkel5 viktige ting å be for i 2022
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.