5 bibelske prinsipper som vil forvandle livet ditt

1
9401

Når vi forbereder oss på å gå inn i det nye året, må vi investere i å vite ting som vil forbedre livene våre. Vi vil fremheve 5 Bibelske prinsipper som vil forandre livet ditt. Sørg for at du studerer disse prinsippene og følger dem strengt, livet ditt vil bli forvandlet.

5 bibelske prinsipper som vil forvandle livet ditt

Du vil høste tingene du sår

Ta det eller lev det Gud har en måte å sjekke utskeielsene våre på. Tingene vi gjør i livet betyr noe, da de enten kan gjøre oss eller gjøre oss fri. Det er derfor du må gjøre mot andre det du vil at folk skal gjøre for deg. Hvis du vil ha kjærlighet, gi kjærlighet til mennesker. Vis omsorg og oppmerksomhet til andre, og du vil ikke slite med å få kjærlighet.

Det er en åndelig selektiv tiltrekning. Det er mest sannsynlig at du tiltrekker deg den typen person eller ting du er. 2 Samuel 12:10 Derfor skal sverdet aldri vike fra ditt hus, fordi du har foraktet meg og tatt hetitten Urias hustru til hustru til dig.

Dette er Gud som tar hevn for Uria. David hadde tatt Urias kone med makt og planlagt hvordan Uria skulle bli drept i kampfronten. Fordi Uria døde for Davids hender, lovet Herren at sverdet ikke skal vike fra hans hus. Hvis du vil ha velsignelse, begynn å velsigne andre mennesker. Hvis du vil ha tilgivelse, tilgi dem som har overtrådt deg.

Da Kristus lærte oss å be. Han sa tilgi oss våre overtredelser som vi tilgir dem som overtrer oss. Dette betyr at vi får det vi sår. Det onde skal ikke vike fra huset til en mann som gjør ondt mot andre mennesker. Hver frukt vi sår vil bli gjort rede for, og vi skal høste dem i rett tid.

Livet handler om å gi og ta

Det er så mange deler av Bibelen som gjør krav på dette faktum. Livet handler om å gi og ta. For at Gud skulle gjenopprette menneskenes tapte sjeler, måtte han ofre sin enbårne sønn Jesus. På samme måte, når vi vil ha noe, sår vi et frø. Skriften i Ordspråkene 11:24 Det er en som sprer, men øker mer; Og det er en som holder tilbake mer enn rett, men det fører til fattigdom.

La oss vurdere loven om jordbruk. Før en bonde kan høste en avling, må han ha spredt litt på bakken. Spredning gir økning. Når vi holder hendene mot å gi, mottar vi ikke noe nytt. Vi holder bare på de vi har før.

Det er noe du har i overflod som noen andre mangler. Den sentrale ideen er å gi til mennesker, spesielt de trengende. Når vi gir til de trengende, et samfunn av mennesker som ikke på noen måte kan gjengjelde oss, gjengjelder Herren oss. Denne tilbakebetalingen kan komme i hvilken som helst form. Det kan være god helse, vår økonomi kan oppleve en drastisk bedring.

Visdom er nøkkelen

Proverbs 4:7 Visdom er det viktigste; Skaff deg derfor visdom. Og i alt du får, få forståelse.

Hvordan har du tenkt å reise i livet uten visdom? Hvordan har du tenkt å relatere og forstå mennesker når du mangler forståelse? I livet er visdom det viktigste. Den rette visdommen vil forvandle livet ditt raskt. En grunn til at mange ikke har vokst de siste 365 dagene er at de mangler visdom.

Og Bibelen sa at hvis noen mangler visdom, la ham be fra Gud som gir rikelig uten lyte. Det er fordi selv Gud forstår essensen av visdom. Kong Salomo hadde fremgang ikke fordi han var den mest hardtarbeidende eller flittigste kongen, men fordi han var den klokeste.

Selv for å tjene penger er det nødvendig med visdom. Når du har riktig visdom, svarer penger til deg. Så i de kommende årene, sørg for at du investerer mer i visdom. Be flittig for visdommens ånd og livet ditt vil bli forvandlet.

Ydmyk deg selv

Lukas 14:11 For alle de som opphøyer seg selv, skal bli ydmyket, og de som ydmyker seg selv, skal bli opphøyet.»

Hvis du vil nå langt i livet, lær deg å være ydmyk. Dette er ikke et motiverende sitat, det er et bibelsk prinsipp som fungerer som magi. Gud avskyr stolthet. Når du er stolt, virker det for Gud som om du ønsker å være Gud, og Gud avskyr konkurranse. Det er derfor Gud tar ned de stolte. Historien om Goliat er et perfekt eksempel. Han var så stolt av seg selv på grunn av sin høyde og styrke. Men Gud tok ham ned ved å bruke lille David. Også historien om kong Nebukadnesar. Han ble til et beist i syv år.

Gud hater de stolte. Imidlertid opphøyer han dem som er ydmyke. Dette er for å vise alle mennesker at bare Gud kan oppløfte. Mens du reiser i det nye året, prøv så mye du kan å være ydmyk. Ikke bli beruset av din stilling eller rikdom at du ser ned på folk. Selv med din rikdom og stilling forbli ydmyk og Gud vil fortsette å opphøye deg.

Lydighet er bedre enn offer

1 Samuel 15:22-23 «Har Herren like stor behag i brennoffer og slaktoffer, som i å lyde Herrens røst? Se, å adlyde er bedre enn offer, og å lytte enn fettet av værer. For opprør er som spådomssynd, og overmod er som misgjerning og avgudsdyrkelse. Fordi du har forkastet Herrens ord, har han også forkastet deg fra å være konge.»

Det å adlyde enkle instruksjoner ville ta en mann videre i livet. Gud har ikke behag i brennofferet, å lytte er bedre enn fettet av værer. Når du går inn i det nye året, prøv å alltid adlyde Guds instruksjoner. Når du lærer å adlyde enkle instruksjoner, vil Gud finne deg verdig til å operere i en større kapasitet.

Avlegg et løfte i dag om å gjøre alle hans bud. Invester din tid og innsats for å behage Gud bedre i det kommende året, og livet ditt vil oppleve stor forandring.

Forrige artikkelBønnepoeng for å overvinne panikkanfall
Neste artikkel5 bibelske vers for å øke din kjærlighet til andre
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.