Ting du bør vite om helvete (Evig død)

1
9996

 

I dag skal vi behandle 5 ting du bør vite om helvete (evig død). Ordet evig død er det direkte motsatte av evig liv. Og alt som skjer i det evige liv, det motsatte skjer i den evige død. Skriften sier i Johannes 3:16 For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin enbårne sønn, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. Forgå her betyr evig død.

Mens begrepet evig død har blitt misforstått, er vi her for å korrigere fortellingen. Vi vil lære de 5 tingene du bør vite om helvete (evig død). Dette vil hjelpe din forståelse til å vite om evig død og hvorfor du bør gjøre alt for å unngå den.

Ting du bør vite om helvete (Evig død)

Evig død betyr evig smerte og lidelse

Ordet død kan more mange mennesker. Evig død betyr ikke helt døden. Det er ikke som den fysiske døden hvor du går inn i en tilstand av ikke-eksistens. Evig død er evig smerte og lidelse. Det skjer i helvetesild der djevelen og englene hans hersker. På dette tidspunktet er til og med menneskets siste fiende (Døden) beseiret, så mennesket vil ikke lenger dø.

Kan du forestille deg smerte og lidelse som ikke vil forsvinne? Først da vil man forstå at selv døden er en velsignelse i forkledning. Døden vil i det minste gjøre slutt på smerten og lidelsen. Men hva skal man gjøre når døden ikke har makt over deg lenger? det betyr at smerten og lidelsen vil fortsette. La oss trekke en referanse fra Skriften for å vite hvilken type smerte det er vi snakker om.

Åpenbaringen 14:9-11 Der leser vi: «Og en annen engel, en tredje, fulgte dem og sa med høy røst: Hvis noen tilber dyret og dets bilde og får et merke på pannen eller hånden, da vil han også drikk Guds vredes vin, tømt full kraft i hans vredes beger, og han skal pines med ild og svovel i de hellige englers og Lammets nærhet. Og røken av deres pine stiger opp i all evighet, og de har ingen hvile, dag eller natt, disse tilbedere av dyret og dets bilde, og den som mottar dets navns merke.»

Tenk deg å gå gjennom denne typen smerte dag og natt for alltid? Dette er definitivt ikke hva du ønsker noen.

Jesu navn ville ikke holde vekt

Skriften sier at vi har fått et navn som er over alle andre navn. Ved omtale av navnet Jesus må hvert kne bøye seg og hver tunge må bekjenne at han er Gud. Skriften forklarte styrken i Jesu navn. Imidlertid er det et visst sted at Jesu navn ikke ville bære vekt. Det stedet er et helvete.

Selv når du skriker på toppen av stemmen din, vil ingenting skje. Mange mennesker vil prøve å kaste og binde djevelen ved å rope Jesu navn. Dessverre har dette navnet ingen kraft til å redde deg. Fordi du har kommet inn i fordømmelsens territorium. Selv Kristus Jesus kan ikke frelse deg. Og det er ingen unnslippe fra helvetes pine.

Derfor er det lurt å gjøre alt for å unngå det stedet. Det er aldri Guds plan at hans barn skal lide helvetes pine. Det er derfor han ga oss Jesus Kristus for at den som tror på ham ikke skal gå fortapt, men ha evig liv.

Den evige døden er ikke en kokt historie for å skremme deg

Når du hører om helvetes pine, som er det andre dødsfallet, er det ikke en historie tilberedt for å skremme deg. Det er ekte. Åpenbaringen 20:10 Og djevelen som forførte dem, ble kastet i sjøen med ild og svovel, hvor også dyret og den falske profet er, og der skal de pines dag og natt i all evighet.

Historien om helvete er ikke en fantasi, den er heller ikke en urban legende. Det er ekte. Skriften fikk oss til å forstå at selv djevelen, gjerningsmannen til alt ondt vil bli dømt. Han og englene hans vil bli bundet og kastet i ildsjøen hvor de skal brenne for alltid. I livet er det godt og vondt, det samme gjelder etterlivet også. Hvis det er et paradis hvor Gud tar imot sitt folk, er det også helvete der djevelen sammen med englene hans vil være.

Du må velge hvor du vil tilbringe evigheten, enten det er i himmelen eller helvete. Evig død er ekte, og dessverre vil det være svært beklagelig å ikke tro på dens eksistens før du finner deg selv der.

Du kan gjøre bot før døden

Jesaja 1:18 «Kom nå, la oss ta en sak, sier Herren: om dine synder er som skarlagen, skal de bli hvite som snø. selv om de er røde som karmosinrøde, skal de bli som ull.

Uansett hvor store dine synder er, er Gud trofast til å tilgi dem. Han sa at han ikke gleder seg over en synders død, det han ønsker er hans omvendelse gjennom Kristus Jesus. Ikke mist livet til livets rikdom og gleden i det. Alt du ser nå vil passere og ingenting av det vil bli ført til livet etter døden.

Evig død betyr evig fordømmelse og fordømmelse. Det betyr evig smerte, lidelse og smerte. Men du kan gjøre det godt igjen mens du fortsatt er her på jorden. Jesus er veien sannheten og livet. Ingen går til Faderen uten ved Kristus Jesus.

Avslutningsvis, hvor søtt vil det være hvis du og jeg unnslipper smerten ved den evige død ved å registrere vårt navn i livets bok gjennom Kristus Jesus? Hvor hyggelig vil det ikke være hvis vi alle kommer til paradis hvor Kristus hersker i herlighet.

Helvete er et sted for uendelig smertefull tortur. Jesus har lovet oss et bedre sted hvor Faderen har forberedt for oss. La oss gjøre det vi kan for å komme dit.

Forrige artikkel6 morsomme fakta i Bibelen for søndagsskolebarn
Neste artikkel5 ting å vite om evig liv
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

  1. Jeg er en kristen og jeg har barn og venner som er ikke-troende min far og mamma
    var ikke-troende. Jeg tror ikke en kjærlighetsgud vil sende noen til helvete. Helvete for meg
    er en løgn ikke-troende dør og deres er ingen oppstandelse for dem hvorfor å ødelegge dem uansett
    de eksisterer bare ikke lenger.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.