5 måter å finne godhet i enhver situasjon

0
7866

I dag skal vi behandle 5 måter å finne godhet i enhver situasjon. Skriften sa i boken til Romerne 8:28 Og vi vet at alle ting virker sammen til det gode for dem som elsker Gud, for dem som er kalt etter hans hensikt. Noen ganger vil livet gi oss et kraftig støt som ville svekket oss opp. Når dette skjer, kan det få oss til å føle at ingenting godt skjer i livene våre. Det kan få oss til å føle at livet vårt er fylt med ondskap og ingen gode ting kan komme ut av det.

Det er situasjoner vi vil finne oss selv, og den eneste tanken som kommer til hjernen er hvor mye Gud har forlatt oss. La oss ta Jesu liv i betraktning. På den tiden han ga seg selv et levende offer for gjenopprettelsen og balansen i verden, ble det tid til at han spurte Gud hvorfor han har blitt forlatt. Smerte og trengsler kan få oss til å stille spørsmål ved Guds kjærlighet over våre liv, fiasko og fattigdom kan få oss til å stille spørsmål ved om hans løfter fortsatt er intakte eller om han har gått tilbake på ordene sine.

Vi trenger å se utover vår nåværende knipe og takke Gud for den herlighet som ennå ikke skal utfoldes. Når livet kaster et tungt stikk mot oss, bør vi ikke la det ødelegge ånden vår. Selv om dette er en veldig tøff handling å følge, er det ikke umulig. Job møtte så mange problemer i livet. Han var vitne til at barna hans døde på én dag, og alle eiendommene hans ble ødelagt på en annen dag. Men Job sto fortsatt på sitt og forlot ikke Gud. Skriften sier at alt virker sammen for Gud for de som tror. Selv i den vanskelige livssituasjonen du går gjennom, er det noe godt som Herren vil bringe ut av det.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

I denne bloggen vil vi lære deg de fem måtene du kan se godhet i enhver situasjon. Selv når livet blir forferdelig med deg, vil responsen din på det avgjøre om ånden din vil bli ødelagt eller ikke. Lær hvordan du kan se godhet i alle situasjoner, og Gud vil snu historien din.

5 måter å finne gode i enhver situasjon

Bli en Do or Die-troende

Daniel 3:18 Men hvis ikke, la det bli kjent for dig, konge, at vi ikke tjener dine guder, og at vi ikke vil tilbe gullbildet som du har satt opp.»

Du kan finne det morsomt å si gjøre eller dø affære troende, ja det er ekte. De tre hebreerne i Daniels bok er et perfekt eksempel. De stoler på Gud til en feil. De tror at Gud vil redde dem, og selv om han ikke gjør det, vil de fortsatt ikke bøye seg for det gylne bilde.

Vi må nå dette nivået av tro også. Det vil hjelpe oss å overvinne frykten for vår knipe. Når vi frykter vår knipe, kan det ødelegge troen vår. Men når vi tror at Gud vi tjener er i stand til å redde oss, gir det oss styrke til å stå fast. Og selv om Gud ikke ville redde oss, vil ikke denne vanskeligheten fortsatt bryte vår ånd.

Forstå at planen hans er perfekt

Jeremiah 29:11 XNUMX For jeg vet hvilke tanker jeg tenker på dere, sier Herren, tanker om fred og ikke om ondt, for å gi dere en fremtid og et håp.

Guds plan for livet ditt er god og fullkommen. Forstå dette, og du trenger ikke å bekymre deg i noen situasjon. Evnen til å vite at hans planer for livet vårt er av gode og ikke onde for å gi oss ild og håp, vil hjelpe oss å bekjempe enhver forferdelig følelse som bygger seg opp i våre hjerter. Han har lovet oss gjennom sine ord at selv om himmel og jord kan passere, vil ikke hans løfter og pakter forbli uoppfylt.

Å vite dette vil hjelpe deg å se forbi den nåværende situasjonen. Job må ha visst at Gud alltid har bedre planer uavhengig av den nåværende situasjonen en mann står overfor. Og at planene hans alltid vil manifestere seg til rett tid.

Vit at alt fungerer til det gode

Romerne 8:28 Og vi vet at alle ting virker sammen til det gode for dem som elsker Gud, for dem som er kalt etter hans hensikt.

Skriften har sagt at alt fungerer sammen til det gode. Skriften sa ikke noe, eller noen få ting, den sa alt. Merk ordet alt. Det nåværende problemet som gir deg hodepine er en del av alt Skriften snakket om. Og Skriften fikk oss også til å forstå i Romerne 8:18 For jeg mener at lidelsene i denne tid ikke er verdig å sammenlignes med den herlighet som skal åpenbares i oss.

Din nåværende knipe er ingenting sammenlignet med gleden og herligheten som er i ferd med å utfolde seg. Hold deg rolig og stol på Gud.

Vit at det er din tid å bli fristet

Johannes 16:33 Dette har jeg talt til dere, for at dere skal ha fred i meg. I verden vil du ha trengsel, men vær ved godt mot, jeg har overvunnet verden. ”

Hva mer trenger vi å vite? Skriften har allerede sagt at i livet vil vi møte trengsler, men vi bør ha god skjebne fordi Kristus har erobret verden. Jesus møtte prøvelserHan led smerte og fristelse, men til slutt overvant han. Vi forventes også å oppleve smerte og lidelse på et tidspunkt i livet vårt, men Skriften har formanet at vi bør være ved godt mot fordi Christa har overvunnet verden.

Din nåværende knipe har blitt overvunnet av Kristus Jesus. Bare lev og sol deg i seieren som er gjort klar i Kristus Jesus.

Gud vil gjøre alt vakkert på sin tid

Isaiah 60:22 XNUMX En liten skal bli til tusen, og en liten til et sterkt folk. Jeg, Herren, vil fremskynde det til sin tid.»

Å vite at din nåværende knipe bare vil vare en stund vil gi deg styrke til å smile selv i trøbbel. Guds tid er forskjellig fra menneskenes tid. Gud sa at han vil bringe alt til en slutt når tiden er inne.

Vit at når tiden er inne, vil problemene dine bli tatt bort og glede vil komme.

Avslutningsvis, uavhengig av problemene du går gjennom for tiden, vær ved godt mot, Gud vil utfri deg når tiden er inne. Hold på en stund og du vil smile igjen.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkel5 End of the Year-bønn for hver familie
Neste artikkel10 bibelvers som forteller oss at Gud har ansvaret
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.