10 bibelvers som forteller oss at Gud har ansvaret

0
7975

Som troende er det meningen at vi skal stole på Gud i alle situasjoner. Imidlertid vil noen situasjoner få det til å virke som om Gud har dratt på ferie. Tenk deg en far som mister alle barna sine på en dag. Tenk deg at en entreprenør mister en kontrakt som nesten var en fullført avtale. Tenk deg å måtte håndtere smerten ved å være en foreldreløs. Alt dette er situasjoner som kan berettige en mann til å stille spørsmål i seg selv.

Når vi er i livets problemer, ber vi hardt. Imidlertid ser det ut til at vi ber under en lukket himmel. Noen ganger føler vi at Gud har forlatt oss eller at han ikke sitter på tronen for å ivareta våre bønner. Frustrasjon kan til og med få en kristen til å tvile på Guds eksistens. Interessant nok har Gud gitt oss noen motivasjoner som vi trenger for å holde oss flytende selv i våre problemer. Når livets storm kommer og raser mot oss, er det noen ganger alt vi trenger å gjøre å være rolige og vite at Gud fortsatt har ansvaret.

Husk da apostlene var med Kristus Jesus i båten. Kristus sov dypt, og plutselig kom det en stor storm. Apostlene ble kastet ut i stor panikk og uro. De gjorde alt de kunne for å redde situasjonen, men all innsats viste seg å mislykkes. Deres nåværende knipe gjorde det vanskelig for dem å gjenkjenne at frelseren er et sted i båten og sover. De så døden og den drev fokus bort fra Kristus. Da Kristus ble kalt med stor frykt, stilnet han stormen. Dette viser at selv i enhver situasjon uansett hvor tykk skyen er, har Gud alltid ansvaret.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Dette er lettere sagt enn å bli satt ut i livet. Derfor trenger vi alltid motivasjon. Vi har samlet en liste med 10 bibelvers som forteller oss at Gud har ansvaret.

10 bibelvers som forteller oss at Gud har ansvaret

Sal 23: 4 Selv om jeg går gjennom den mørkeste dalen, skal jeg ikke frykte noe ondt, for du er med meg; stangen din og staven din, de trøster meg.

Gud er med oss ​​selv i den forferdelige situasjonen. Salmisten erkjente dette og troen hans ble fylt opp. For Gud er med oss, så vi skal ikke være redde. Dette er en forsikring om at Gud aldri forlater oss.

Salme 27:1 Herren er mitt lys og min frelse, hvem skal jeg frykte? Herren er mitt livs festning — hvem skal jeg frykte?

Herren er vårt lys og frelse, hvem skal vi frykte? Hvis Herren er for oss, hvem kan da være mot oss? Gud er den allmektige. Han er mektig nok til å redde folket sitt. Vi trenger bare å stole på ham og ting vil falle på plass for oss.

Jesaja 35:4 sier til dem som har fryktede hjerter: «Vær sterke, frykt ikke! din Gud kommer, han kommer med hevn; med guddommelig gjengjeldelse vil han komme for å frelse deg.»

Gud kommer aldri for sent. Han vil komme i sin kraft og styrke, og han vil frelse oss. Den situasjonen er ikke for stor for Gud å håndtere. Det problemet er ikke større enn den Gud vi tjener. Han vil redde oss fra all ond pest. Og han vil ta hevn på dem som påfører oss smerte og sorg.

Isaiah 43:1 Men nå, dette er hva Herren sier: han som skapte deg, Jakob, han som dannet deg, Israel: Frykt ikke, for jeg har forløst deg; Jeg har kalt deg ved navn; du er min.

Vi er Guds folk. Vi er kalt ved hans navn, han har forløst oss. Selv om det problemet kan få det til å se ut som om Gud har forlatt oss. Skriften har imidlertid formanet oss til ikke å være redde fordi vi er Guds folk. Og Herren forlot aldri sitt folk.

Josva 1:9 Har jeg ikke befalt deg? Vær sterk og modig. Ikke vær redd; vær ikke motløs, for Herren din Gud vil være med deg hvor enn du går.»

Husk da apostlene kjempet mot stormen Kristus var der med dem. Det betyr at Gud aldri forlater oss i noen situasjon. Han er alltid med oss ​​overalt hvor vi går. Selv dette nåværende problemet som får oss til å tvile på om Gud er for oss vil bli løst når tiden er inne. Gud har alltid ansvaret.

Jesaja 55:8-9 "For mine tanker er ikke dine tanker, og dine veier er ikke mine veier," sier Herren. "Som himmelen er høyere enn jorden, slik er mine veier høyere enn dine veier og mine tanker enn dine tanker"

Som du kanskje husker, da apostlene ropte og skrek på toppen av stemmen fordi de fryktet at deres død var i ferd med å komme, var Kristus i båten og sov. Hans veier og tanker er annerledes enn menns.

Deuteronomy 31:8 «Det er Herren som går foran deg. Han vil være med deg; han vil ikke forlate deg eller forlate deg. Ikke frykt eller vær forferdet.»

Dette er en forsikring om at vi ikke er alene. Herren har gått foran oss. Han er tilstede hos oss, og han vil ikke forlate oss i våre problemer. Gud ser fortsatt på og han har fortsatt ansvaret for den situasjonen. Uansett hvor stor den er, er det Gud som har ansvaret.

Salme 73:26 Mitt kjød og mitt hjerte kan svikte, men Gud er mitt hjertes styrke og min del for alltid.»

Gud er vår styrke og hjelp. Vår hjelp i en tid med stor nød. Han er gjesten som aldri forlater oss. Han var der for våre fedre, Han er der for oss og har lovet å være der for våre barn. Gud er vår styrke.

2 Krønikebok 2:17 "Hvis mitt folk som er kalt ved mitt navn, ydmyker seg og ber og søker mitt åsyn og vender om fra sine onde veier, da vil jeg høre fra himmelen og tilgi deres synd og helbrede deres land."

Gud har alltid ansvaret. Men noen ganger kan vår synd være en hindring. Hvis vi kan bekjenne vår synd, ydmyke oss og vende oss bort fra ondskapen, er Gud trofast til å høre oss og frelse oss.

Salme 125:2 "Som fjellene omgir Jerusalem, slik omgir Herren sitt folk både nå og for alltid."

Du vet kanskje, men Guds beskyttelse er alltid over deg. Skriften sa at Herrens øyne alltid er rettet mot de rettferdige. Uansett hvor du er, er Gud på tronen og ser på deg. Og han har omringet deg med en ildstøtte.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkel5 måter å finne godhet i enhver situasjon
Neste artikkel5 typer menn hver kristen singel dame må unngå
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.