5 End of the Year-bønn for hver familie

1
9018

Året 2021 gjenstår bare noen få dager til slutt, og det er ved Herrens nåde at vi fortsatt er i live. Det er så mange familier som ikke kunne feire jul på grunn av døden til et familiemedlem. Selv det nye året vil ikke være den vanlige feiringen som det pleide å være i disse familiene. Men Herrens barmhjertighet har bevart oss, hans evig beskyttelse har vært over oss, er det nok grunn til å takke Gud som individer og som familier.

Nå er året snart slutt. Vi gleder oss til det nye året. Året er fylt med mye håp for oss alle. Siden mange av oss som ikke klarer å oppnå visse ting i år, tror vi at det kommende året vil bli fremgangsrikt. Familien er en institusjon etablert av Gud. Det er viktig å be sammen som familie. Skulle noe ondt ha skjedd med et medlem av familien, ville feiringen av jul og nyttår føles annerledes.

Gjennom Guds ånd har vi satt sammen 5 avslutningsbønner for hver familie. Som nevnt må hver familie som leser denne bloggen be disse bønnene sammen. Skriften sa at det er ved Herrens barmhjertighet at vi ikke blir fortært. La disse bønnene føre deg inn i det nye året.

Thanksgiving-bønn

Skriften sa at det ikke er fra ham som vil eller løper, men fra Gud som viser barmhjertighet. Ved styrke skal ingen seire. Slutten av et år er ikke en tid for å være edru om de tingene du ikke kunne oppnå. Det er snarere en tid for å takke Gud for hans barmhjertighet. Når det er liv, er det håp. Det faktum at du fortsatt puster som individ og som familie, betyr at Gud ikke er ferdig med deg ennå, han har fortsatt planer for deg.

Hvorfor ikke takke. Thanksgiving låser opp skjulte velsignelser. Ikke klag på ting du ikke har fått, takk Ham for de du har som familie, og forutse de du vil motta.

bønner

 • Far, jeg ærer deg fordi du er Gud over familien min. Skriften sa at du ikke skal bekymre deg for noe annet enn å gjøre din forespørsel kjent for ham i alt gjennom bønn, bønner og takksigelse. Herre, jeg takker deg for din velsignelse. Jeg takker deg for din beskyttelse over meg og min familie, må ditt navn bli høyt opphøyet i Jesu Kristi navn.
 • Far, jeg takker deg for din beskyttelse over familien min. Det er i sannhet ved din nåde at vi ikke blir fortært. Fienden førte krig, men du er trofast med dine løfter. Du lovet at vi med våre øyne skal se og se de ugudeliges belønning. Du sa at ingen ondskap skal ramme oss eller komme nær vår bolig. Takk Herre for at du er trofast, takk for din beskyttelse. Måtte ditt navn bli høyt opphøyet i Jesu Kristi navn.
 • Herre, vi takker deg fordi vi har seiret i år. Og vi håper og er trygge på at vi vil vinne i året som kommer. Vi takker deg fordi du vil fortsette å holde dine løfter og opprette din pakt med oss, måtte ditt navn bli høyt opphøyet i Jesu Kristi navn.

Bønn om beskyttelse i det kommende året

Når det nye året nærmer seg, må familier komme sammen for å søke Guds ansikt angående beskyttelse. Skriften fikk oss til å forstå at vi skulle forløse hver dag fordi hver dag er fylt med ondskap.

bønner

 • Far, Skriften sier at Herrens øyne alltid er rettet mot de rettferdige og hans ører er oppmerksomme på deres bønner. Far, vi ber om at dine beskyttelseshender skal være over oss i det kommende året i Jesu Kristi navn.
 • Far, vi ber om at du vil veilede og veilede oss på veier å gå. Ditt ord sa at ingen ondskap skal ramme oss, og ingen plage skal komme nær vår bolig. Far, vi ber om at du salver oss med ditt dyrebare blod. Vi ber om at du vil fortsette å etablere din berøring, ikke min salvede pakt over våre liv i Jesu Kristi navn.

Bønn mot sykdom på nyåret

Det nye året vil bli fylt med opp og ned. Som Herren har planer for sitt folk, så har også djevelen planer om å påføre Guds folk forferdelig sykdom og sykdom. Familier må komme sammen for å be mot sykdom.

bønner

 • Fader Herre, vi kansellerer enhver fiendens plan for å påføre oss sykdom i Jesu Kristi navn. Hver plan og agenda for sykdom i våre liv blir kansellert i Jesu Kristi navn.
 • Herre, vi salver oss med Jesu dyrebare blod mot hver ny sykdom og virus i det kommende året i Jesu navn. Herre, vi endrer vårt DNA, vi bestemmer at det er immun mot enhver forferdelig sykdom som fienden har designet for det kommende året i Jesu Kristi navn.

Bønn mot døden

Dette året er bra og ender godt fordi vi ikke mistet noe medlem av familien vår. Hvis det motsatte skulle være tilfelle, vil vi ikke kalle det et godt år. Familier bør be mot døden i året som kommer. Herren er trofast til å besvare våre bønner.

bønner

 • Far, vi kommer mot enhver dødsagenda over ethvert medlem av denne familien i Jesu Kristi navn. For det er skrevet: Vi skal ikke dø, men leve for å forkynne Herrens gjerninger i de levendes land. Herre, enhver dødsplan blir ødelagt over våre liv i Jesu Kristi navn.
 • Herre, vi ber om at du vil salve oss med ditt blod når dødsengelen ser oss, han vil gå over i Jesu Kristi navn. Herre, over oss er døden kansellert i Jesu Kristi mektige navn.

Bønn om velsignelse

Det kommende året vil være fylt med velsignelser. Familier må være godt posisjonert for å utnytte disse velsignelsene. Bønner kan låse opp disse velsignelsene.

bønner

 • Far, vi ber om at du må velsigne oss rikelig i det kommende året. Vi ber om at du åpner himmelens portal og utøser dine velsignelser over oss mektig i Jesu Kristi navn.
 • Herre, vi utnytter hver velsignelse det nye året har å by på. Vi bestemmer tilgang til dem i Jesu Kristi navn. Når vi dyrker jorden, skal de bære gode frukter for oss. Når vi banker på, skal det stå åpent for oss, når vi søker skal vi finne i Jesu Kristi navn.
 • Vi kommer mot enhver form for kamp i det kommende året. Herrens velsignelser skal utrydde enhver form for kamp i Jesu Kristi navn.

Forrige artikkelEnkel sannhet alle fraskilte kristne må vite
Neste artikkel5 måter å finne godhet i enhver situasjon
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.