Enkel sannhet alle fraskilte kristne må vite

1
6414

Noen smerter går aldri bort og noen arr gror aldri helt. Det er veldig vanskelig å leve i en verden hvor du ikke finner en gruppe å passe inn i. Det er enda tristere når du husker hvordan du pleide å nyte varmen og lykken i ekteskapet. Men nå kan du ikke passe inn i gruppen av gifte, og du kan heller ikke stå i de ensliges råd. Hver form og profilering minner deg om den åpenbare sannheten du prøver å glemme. Alle virket interessert i å vite statusen din, og hver gang de stiller deg dette spørsmålet selv i kirken, bringer det skam i ansiktet ditt.

Det er normalt å føle og aldri glemme smerten ved skilsmisse. Tross alt var din ekskone eller ektemann en gang den viktigste personen i livet ditt. Det var en tid da du ikke kan vente med å se ansiktet deres igjen. Dessverre førte ekteskapet til negative endringer og reaksjoner som gjorde det svært ubehagelig for dere to å leve som ett.

Mens du dater eller frier, er det viktig å studere partneren din godt før du bestemmer deg for å gå inn i en livsforpliktelse med dem. Selv om det er nesten umulig å vite alt om noen når man dater. Å ta hensyn til visse detaljer kan imidlertid avsløre så mye om partneren din. Hvis du ved en feil tar opp med feil partner, er det ingen tvil om at du vil oppleve helvete her på jorden.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Skilsmisse er den beste måten å gå ut av et giftig forhold i live. Grunnen til at mange velmenende kristne rynker på nesen ved skilsmisse kan ikke kobles fra det som skriften sier i boken om Matteus 19:6 Så er de ikke lenger to, men ett kjød. Derfor, det Gud har sammenføyd, la ikke mennesker skilles.»


Ekteskap som designet av Gud er en til døden skiller oss forpliktelse. Skilsmisse er aldri et alternativ og bør ikke vurderes. Imidlertid er det tider når den eneste løsningen på problemet er skilsmisse. Dette betyr at du har stoppet en paktsreise. Du vil lure på om Gud vil tilgi deg for å stoppe en pakt. Andre kristne vil fortelle deg hvordan du har sviktet Gud. Samfunnet vil også gi deg en ny status. Mange kritikere vil mene at du for alltid vil være en ekteskapsbryter selv etter at du har giftet deg på nytt fordi du ikke kan beholde ditt første ekteskap.

I mellomtiden kan det hende at årsaken til skilsmissen ikke kommer fra deg. Noen partnere kan ta en avgjørelse som vil sette en stopper for en paktsreise. Men hvor mange vil tro på din side av historien? hvor mange vil bry seg om å lytte til årsaken til skilsmissen? Uansett hvilken grunn det er, vil det ikke endre din nye status, skilt. Du kommer kanskje aldri helt fra dette traumet. Men Gud er trofast. Før du planlegger å gifte deg med en annen partner, må du vite disse enkle sannhetene.

Enkel sannhet alle fraskilte kristne må vite

Gud liker virkelig ikke skilsmisse

Som du har blitt fortalt av mange kritikere, avskyr Gud skilsmisse. Uansett hva som vil endre Guds naturlige agenda anses som ond, og Gud avskyr dem. Skriften sier Derfor, det Gud har sammenføyd, la ikke mennesker skille." Når du bestemmer deg for å knytte bånd med din kone, forvandler ekteskapet automatisk dere begge til én person i Guds øyne. Og Herrens velsignelse frigjøres over denne foreningen.

Den velsignelsen er ikke for et individ, det er for to mennesker som har blitt ett. Og det vil fortsette å fungere så lenge dere to forblir ett. Når skilsmisse setter det inn, bryter det pakten om denne velsignelsen. Og Gud avskyr det. Men før du tror at du ikke kan bli tilgitt lenger, må du vite at Gud er barmhjertig. Hans miskunnhet varer evig.

Og andre som kritiserer dine genuine intensjoner, du må vite at ingen er rettferdig. Kristus døde for menneskets urettferdighet. Og folk er for raske til å kaste bort andre og glemmer at det bare er nåde som har holdt dem fra å begå den samme synden som de kaster andre for.

La intensjonene dine være sanne, søk tilgivelse og arbeid mot sann omvendelse.

Din beslutning om å gifte seg på nytt er mellom deg og Gud

Du har kanskje hørt eller lest forskjellige meninger om kristne som gifter seg på nytt. Mange skoler mener det er utroskap for en kristen å gifte seg på nytt med mindre de er enker eller enkemenn. Generelt er enhver tolkning som gis til kristen å gifte seg på nytt etter skilsmisse, ganske enkelt en menneskelig tolkning. Din avgjørelse om å gifte seg på nytt bør bare være mellom deg og Gud.

Ikke la deg påvirke av andres meninger. De kan fortelle deg at du skal gifte deg raskt på nytt, forutsatt at det ikke var din feil at skilsmissen skjedde, og noen kan la deg se de forferdelige feilene du ville gjort hvis du bestemmer deg for å gifte deg på nytt. Alle deres meninger er sekundære, og de bør ikke påvirke avgjørelsen din. Din beslutning om å gifte seg på nytt bør være basert på konsultasjon og direkte råd fra Gud.

Herrens råd alene bør være det som vil avgjøre om du vil gifte deg på nytt eller ikke.

Gud kan gjenopprette alt

Du tror kanskje at skilsmissen din har forårsaket et stort tilbakeslag i livet ditt, men sørg for å vite at Gud kan gjenopprette de tapte årene. Flere beretninger i Bibelen antyder at Gud er gjenløseren og at han er en gjenoppretter. Uansett hvor mange år du har tapt på skilsmissen, er Gud i stand til å gjenopprette alt og gjøre det helt nytt igjen.

Den smerten, fortvilelsen og isolasjonen som du føler vil bli tatt vare på. Det arret vil gro fullstendig og smerten forsvinner. Dette er hva Gud kan gjøre. Alt du trenger å gjøre er å stole på ham og prøve igjen når han sier du burde. Ikke vær for rask og prøv å ikke tvinge ting. Ha tro på Gud og stol på prosessen. Alt blir bra til slutt.

Final Thoughts

Skilsmisse er dårlig. Det burde være det siste som enhver gift kristen bør tenke på som en løsning på deres knipe. Guds plan for ekteskapet ditt er til døden skiller oss. Selv om utfordringer vil komme, men stol på Gud. Men når skilsmisse er den eneste måten å redde situasjonen på, ikke vær deprimert.

Løft deg selv høyt opp og ikke la folks kritikk ta deg opp av deg. Søk Guds ansikt, søk tilgivelse og søk Herrens råd.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelDaglige bønner for å overvinne frykt og angst
Neste artikkel5 End of the Year-bønn for hver familie
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

  1. si nous disons que le divorce est le seul et dernier recours, n'est ce pas limiter Dieu? Ce que nous pensons que Dieu n'a pas pu faire, qui pourra le faire? je pense que le premier recours c'est Dieu et le dernier recours c'est Dieu. que Dieu vous bénisse.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.