Hvordan be Salme 91 for beskyttelse av familien din

1
13888

I dag skal vi ta for oss hvordan du kan be Salme 91 om beskyttelse av familien din. Salme 91 er veldig viktig for de kristne fordi den hovedsakelig blir referert til som en Beskyttelsessalme. Når vi går ut ser vi oss selv lese dette spesielle verset i Bibelen, noen av oss går til og med så langt som å resitere utenat, vi er så vant til å lese det at vi vet alt i kapittelet ord for ord.

Vi skal snakke om betydningen av salme 91 i vårt daglige liv og i våre familier.

Betydningen av Salme 91

Vi vil legge merke til at den gir oss fred og selvtillit etter å ha lest den, spesielt når vi er i tvil og i en forvirret tilstand.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Når vi er i trøbbel gir det oss en følelse av trygghet at Gud er med oss, husker vi at selv da djevelen skulle friste Jesus, nevnte han salme 91 som skal fortelle deg at til og med djevelen forstår skriftsted, det er morsomt ikke sant?


Det beroliger sinnet vårt når vi trenger beskyttelse, hvis djevelen forstår skriften hvor mye mer "vi" Guds barn, det er derfor Bibelen sier når navnet til vår Herre Jesu Kristi nevnes, djevelen skal bøye seg og hvert kne må bekjenne at Jesus Kristus er Herren
La oss nå gå inn på hvordan man ber med Salme 91

En beskyttelsessalme 

Den som bor i den Høyestes hemmelige sted, skal bli i den Allmektiges skygge. Jeg vil si om Herren: Han er min tilflukt og min festning, min Gud; på ham vil jeg stole på. Sannelig, han skal frelse deg fra fuglefangerens snare og fra den voldsomme pesten. Han skal dekke deg med sine fjær, og under hans vinger skal du stole på; hans sannhet skal være ditt skjold og skjold. Du skal ikke være redd for frykten om natten; heller ikke for pilen som flyr om dagen; Heller ikke for pesten som vandrer i mørket; heller ikke for ødeleggelsen som går til grunne ved middagstid. Tusen skal falle ved din side og ti tusen ved din høyre hånd; men det skal ikke komme deg nær. Bare med dine øyne skal du se og se de ugudeliges lønn. For du har gjort Herren, som er min tilflukt, den Høyeste, til din bolig; Ingen ondskap skal ramme deg, og ingen plage skal komme nær din bolig. For han skal gi sine engler befaling over deg å bevare deg på alle dine veier. De skal bære deg på hendene, for at du ikke skal slå din fot mot en stein. Du skal tråkke på løven og huggormen; den unge løven og dragen skal du trampe under føtter. Fordi han har elsket meg, derfor vil jeg utfri ham; jeg vil sette ham i det høye, fordi han har kjent mitt navn. Han skal påkalle meg, og jeg vil svare ham. Jeg vil være med ham i nød; Jeg vil utfri ham og ære ham. Med langt liv vil jeg mette ham og vise ham min frelse.

Ordene dvele, hvile, tilflukt og festning er ord som betyr at vi skal bli i Herren. Det forsikrer oss om at vi har et hus bygget på en solid stein hvor det kommer regn og solskinn, det vil ikke rokkes, og vi har fått myndighet til å bli, til å bo i Herrens bolig, er ikke så flott ?.

Ordet bli betyr å forbli, å ikke forlate, å fortsette, å dvele, å holde ut og å være tilstede. Når vi hviler, blir og søker tilflukt i Guds festning og ly, er vi beskyttet mot fiendens snarer. Hvordan kan noen falle i «fuglefangerens snare» hvis de hviler trygt i Herrens bolig? Bibelen sier: "Herrens navn er et sterkt tårn, de rettferdige løper til det og er trygge. Ordspråkene 18:10"

Herren sa at han vil fri oss fra djevelens snare og festning, det er uansett hva vi står overfor, det er ikke så vanskelig for Gud å utfri oss. Sannelig, Gud lovet oss ikke at vi ikke vil bli syke eller slite fordi vi allerede lever i en fallen verden, så mens vi venter på vår Herre Jesu Kristi komme, hvor vi vil være helt fri fra alle problemene i denne verden, la oss ha tålmodighet og bo i Herrens bolig.

Han lovet å dekke oss med sine fjær og gå så langt som å love at han ikke vil tillate oss å slå bena våre mot en stein, når vi er i tvil, kan vi bruke dette verset til å be fordi Herrens løfter aldri mislykkes. Bibelen sier at Gud ikke er et menneske som han skal lyve, og heller ikke en menneskesønn at han skal omvende seg. Så la oss alltid stole på prosessen. Bibelen sier at i alt dette er vi mer enn seierherrer ved Kristus som elsker oss. Han begynte å elske oss selv før vi visste at han eksisterte, Han er kjærlighet til oss har alltid vært uendelig, og den slår aldri feil. Husk hvor hardt Saul prøvde å skade David, Gud gir ham fortsatt kraften til å overvinne David, alt Saul planla for David ble kansellert av Gud. Det er mange andre slike eksempler i Bibelen for å huske historien om Josef, Daniel, Job, osv. alt Gud vil er at du skal stole på ham og adlyde ham og følge hans ordre.

Den siste delen av salme 91 sa noe ;9 For du har gjort Herren, som er min tilflukt, den Høyeste, til din bolig;
Bestemmelsen her er å gjøre Herren til din tilflukt, ikke være ulydig mot Gud. Hvis han sier gå det er da du bør gå, forestill deg fordi du vet at Guds beskyttelse er over deg og du begynner å oppføre deg dårlig og gå ut av Guds plan for deg. Du må være forsiktig. Husk for eksempel Daniel i Bibelen han ble beskyttet av Gud fordi han ble kastet i løvehulen mot sin vilje, sjekk dette scenariet, en pastor ville påstå at han virkelig ble kalt av Gud til sine kirkemedlemmer, han ba medlemmene sine låse ham oppe i en løvehule, gjett hva som skjedde, han ble spist til siste bein av løvene. Han gikk ut av Guds vilje. Han var ulydig mot Gud. Han ble ikke i Guds bolig, han forlot festningen som Gud sørget for ham. La oss ikke etterligne denne pastoren.

Til slutt sier dette verset at når vil påkalle Gud, han vil høre våre bønner og til og med ga løfter om at selv når vi tråkker på farlige ting, vil de ikke skade oss akkurat som løvens ikke kunne skade Daniel. Guds beskyttelse er lett tilgjengelig for oss, så la oss huske på dette verset og være trygg på at alt er bra med oss ​​som Guds barn

Bønnepoeng

  • Herre Jesus takk for at du lovet meg så mange ting i salme 91. Takk Herre Jesus på grunn av at du er uendelig barmhjertighet og godhet mot meg, jeg herliggjør ditt navn være du opphøyet i Jesu navn. Lovet være ditt Herrens navn
    Herre, jeg ber om at du beskytter meg fra djevelens snarer, fra djevelens feller.
  • Herre, jeg ber om at du veileder min gåing og komme inn i Jesu navn
    Takk Jesus for besvarte bønner.
  • Herre, jeg ber om at ingen skade skal ramme meg eller komme nær min bolig i Jesu Kristi navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkel10 hevnbønner mot fiendens angrep
Neste artikkelBønnepunkter for frihet mot demoniske bortførere
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

  1. Send meg noen bønner for å be i 3-4-tiden? Bønner om gjennombrudd, for økonomi, for guddommelig helbredelse på alle områder av livet mitt... En kraftig bønn for å stoppe fiendens planer, feller og planer.
    Vær så snill og hjelp meg å nå himmelen med kraftige bønner? Takk!

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.