5 måter å bli mektig bedende kone og mor på

0
10345

I dag skal vi behandle 5 måter å bli kraftig på bedende kone og mor. Vi vil diskutere hvordan vi som kvinne kan bli en mektig bedende hustru og mor. Som vi vet at bak hvert vellykket hjem er en bedende kone og bedende mor. Husk at Bibelen sier "den som finner en god hustru, finner en god ting og blir velsignet". Et hjem med en bedende mamma vil være fredelig og velsignet hver dag.

La oss gi eksempler, mannen har problemer på jobben og tenk på hva han skal gjøre, så husker han hver gang det er et problem, hans kone ordner ting for ham i ånderiket ved å kjempe sine kamper og samtale med Gud, hvem vil mannen tenke på for å ring først?, kona ikke sant?

Selv om vi legger merke til at våre nåværende generasjoner har mistet sine posisjoner i Gud, spøker mange av dem til og med om at de ikke er interessert i himmelsk rase igjen, dette er ille da det kan påvirke mange senere i fremtiden.

Det er mange fordeler som følger med å være en bedende kone.

Fordeler med å være en bedende kone og mor

  • Skriften sier vis meg en mann at han er flittig i sitt arbeid, han vil spise middag, vin og vandre med fyrster og konger.
  • Djevelen vil ikke engang si noe om familien hennes.
  • De ondes konspirasjon vil bli gjort til skamme.
  • Tilsynelatende vil deres veier være velstående, og være som for et tre plantet ved elvesidene. 
  • Barna vil definitivt følge morens fotspor og vil alltid være stolte av å snakke om hvordan moren deres snakker med Gud.

Jeg anbefaler alle potensielle koner og mor å se filmen "War room"

Det vil lære oss mye, ikke rart at bibelen sier se og be så djevelen ikke får plass i hjemmet ditt

Jeg ber om at den hellige ånd leder oss gjennom og lærer oss hvordan vi kan bli en mektig bedende hustru når du leser sammen med meg;

5 måter å bli mektig bedende kone og mor på

Kjenn Gud

Før vi kan lære å bli bedende kvinner, må vi først bruke tid på å lære mer om den Gud vi skal be til. En av de viktigste tingene vi trenger å vite før vi blir en bedende kvinne er å kjenne Gud, vi trenger å kjenne kraften vi befaler er at Gud elsker oss og ønsker å tilbringe tid med oss. Når vi husker at vi alltid er velkommen i Guds nærhet, vil vi oppsøke ham og bruke tid på å snakke med ham gjennom bønn. Når vi vet at Gud har gjort hans ører alltid klare til å lytte til oss, vil vi vite at vi kan be for familien vår. Kan to blinde gå sammen, definitivt NEI. SÅ for å hjelpe familien din å vokse må du vite hvem du spør fra, derfor ber jeg deg om å akseptere Jesus som din personlige Herre og frelser hvis du ikke har det ennå, men hvis du allerede kjenner Gud, må du vokse dypere og ha mer forhold til ham slik at du kan vite hva du skal gjøre og ikke gjøre. Du trenger å vite det faktum at Gud elsker deg og vil ha deg i sitt nærvær, bønn vil bli ditt neste svar i enhver situasjon i stedet for siste utvei i vanskelige tider.

Ikke driv huset ditt på jordisk standard

Sammenligning har alltid vært tyven av glede, å kopiere standardene til andre familier kan faktisk sette deg i trøbbel. Så fordi Mr. A kjøpte en Range Rover til sin kone, begynner du å stresse mannen din til å gjøre det samme, og så sier du Gud at mannen din ikke hører på deg. Å løpe noen andres løp kan påvirke din åndelige vekst. Når det er meningen at du skal kjenne Guds vilje som skal skje og oppfylles i livet ditt, at du ber om det du ikke trenger, kan få deg ned som kristen. Vi må forstå at vi ikke skal følge de jordiske prinsippene, men Guds. Bibelen sier og jeg oppsummerer at Herrens bok er gitt til oss for å instruere oss, tukte oss, ordne våre fotspor og kjenne læresetningene vi skal følge. For å bli en mektig bedende hustru må du forstå at Gud har en hensikt med løgnen din og mannen du giftet deg med og barna dine. Du må kjøre din egen rave i ditt eget tempo, og du vil se at ting vil skje naturlig for deg med Guds hjelp selv uten å stresse med det. La oss derfor med frimodighet gå til nådens trone, så vi kan få barmhjertighet og finne nåde til hjelp i nøden (Hebreerne 4:16).

Bli en forbeder

Når ektemannen og kona har blitt slått sammen, blir de ett. Å gå i forbønn for familien din er en god måte å bli bønn på. For til og med å gjøre ting enklere skriver du ut navnene på barna og mannen deres. Du kan til og med finne et hemmelig rom for å be og gå i forbønn for husstanden din.

Hva mener jeg med dette?, Forbedere kommer med forespørsler, oppfordrer, ber, trygler, gir råd, diskuterer, tar til orde for og ber på vegne av spørsmål knyttet til de svakere. For å være en effektiv profetisk forbeder må du lære å invitere den hellige ånd og adlyde Herrens ord

Dette er sagt når du går i forbønn på vegne av familien din, blir du sterk åndelig selv. Å bli og forbeder er ikke lett, men når du først begynner vil det være lettere for deg, og du kan gå så langt som å be familien din skrive ut bønneforespørselen deres om at du skal snakke med Gud på deres vegne, i tilfelle du glemmer hva de ber deg om å be om for dem. Å gå i forbønn på vegne av familien din vil virkelig hjelpe dem og få dem til å stole på deg, dette vil definitivt hjelpe deg å bygge en gudfryktig grunnmur i hjemmet ditt.

Derfor formaner jeg først og fremst at bønner, bønner, forbønn og takk skal komme for alle mennesker, for konger og alle som har makt, så vi kan leve et stille og fredelig liv i all gudsfrykt og ærbødighet.» (1. Timoteus). 2:1-2).

Til og med skriftstedet ber oss gå i forbønn for folk vi ikke kjenner, snakker mer om vår egen familie.

Stol på og adlyd Gud

Guds beste er verdt å be for! Bønn er en kraft som bringer himmelens kraft til jorden. Mens vi ber for familien vår, bør vi stole på at han vil gjøre mer enn det vi har bedt ham om å gjøre, jeg vil oppmuntre enhver kvinne som leser dette til å be dristige bønner. Hvis du har et ønske eller en visjon, be om at det blir til med tro, hvis du har et ønske, ta det til Kongenes Konge. Jeg tror at vi samarbeider med Gud gjennom våre bønner for å få til Guds vilje i våre liv. Guds beste er verdt å be for. Når vi vil ha noe for oss selv eller vårt hjem, ber vi med full autoritet, Bibelen har gitt oss myndighet til å bestemme og erklære. Husker vi et sted i salmer hvor Gud sa jeg har gitt deg et tomt papir, bruk hånden din til å skrive hva du vil ha videre mer Han sa jeg har gitt deg tungen din for å spørre meg om det du vil ha akkurat som du bruker pennen til å skrive på papir, bruk tungen din til å spørre meg om hva du vil ha.

Les Skriften med familien din

Guds ord sier at for meg og mitt hus skal vi tilbe Herren. Vi bør etterligne dette bibelstedet og snakke med Gud, skape tid med familien din og ha en stille stund med Gud med ektemenn og barn.

Jeg ber mens vi følger disse trinnene, at Gud vil gi hver kone innsikt i hans ord i Jesu navn. AMEN

 

 

 

Forrige artikkel10 skriftvers å be når du vil ha et mirakel
Neste artikkel5 måter å slutte å bekymre seg og begynne å be
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.