Bønnepunkter for å overvinne åndelig latskap i glødemåneden

0
9355

I dag skal vi behandle bønnepunkter til overvinne åndelig latskap i ember måned. Ettersom året går mot slutten, vil folk være opptatt med forberedelser til jul. Mange troende vil la bålet stå kaldt på alteret som følge av festlighetene.

Vi vet alle hvordan det ikke er så lett for oss å fortsette med hverdagen når vi kommer tilbake fra jobb så trøtte og trøtte og fortsatt ønsker å skape tid for bønner eller en samtale med Gud. Vi fortsetter å utsette og noen ganger går så langt som si at Gud vil forstå at jeg er opptatt, morsomt ikke sant?. I dag skal vi engasjere oss i bønner mot latskap og utsettelse. Latskap er en av de største hindringene for suksess.

Denne bønneartikkelen vil hjelpe oss å se hva det koster oss å være åndelig late;


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

For bibelen sier "vi kjemper ikke mot kjøtt og blod, men mot fyrstedømmer og fyrster som hersker over høyder", vi må holde brennstoffet vårt brennende for ikke å bli utslitt og også be i forveien for vi vet ikke hva som kommer for oss fordi til og med Bibelen advarte oss om at "dagene er onde, men vi fornyer hver dag med bønner"

Å overvinne åndelig latskap starter med først å erkjenne hva som skjer. Å gjøre dette gjør det lettere å gjøre følgende. Her er hva du må gjøre når du blir åndelig lat:

Hvordan overvinne åndelig latskap 

Våkn opp

Åndelig latskap kommer vanligvis snikende i de øyeblikkene når vi velger trøst fremfor disiplin. For eksempel fortsetter du å slumre alarmen til du knapt har tid til å kle på deg og gå på jobb, eller når du ser deg selv som utsetter, gjør oppgavene dine, alt mulig, men faktisk tilbringer tid med Gud. Det viktigste er å våkne, Når du er våken, selv om det er 30 minutter, gi det til Gud og sørg for at du går i forbønn for familien din og kjære en gang, min kjære før du vet ordet av det, snakker du allerede med Gud, og du ville ikke engang vite at tiden din er langt brukt. Når alarmen din piper,*”STÅ OPP”*

VÆR PÅ VARE 

Det er ikke et bestemt tidspunkt for å be, Bibelen sier be uten opphør, når du bader be, i bussen din som kjører deg til plassen din hvis du jobber, kan du ta deg tid til å lese en liten del av Bibelen mens du spiser deg kan be til.

IKKE GI UNNSKYLDNINGER

Vår Herre Jesus Kristus ber før han tar fatt på noe, ikke si at jeg ba om morgenen, jeg vil be senere på ettermiddagen "NO DEAR" ikke si det, åndelig liv er intet unntak. Hvis du vil ha det, må du jobbe for det!

LEGG INN MER INNSATS

Hvis du vil ha intimitet med Gud, hvor du føler deg fullstendig oppfylt og spent på å lære mer, må du gjøre en innsats

Med de få punktene ovenfor, som kan være begynnelsen på at du overvinner din åndelige latskap, vil du kanskje spørre hvordan vet jeg at jeg er lat åndelig sett, les neste avsnitt;

Hvordan vite at du er lat åndelig

 •  Du begynner å utsette
 • Du synes det er vanskelig å be og lese bibelen din slik du pleide
 • Å delta på bibelstudier og fellesskapssamlinger blir et problem
 • Du har en tendens til å ikke stille spørsmål om Gud eller hva hans ord sier
 • Du vet ikke engang hva du skal si om når du blir bedt om det
 • Sinnet ditt er hovedsakelig fokusert på verdslige ting

HVA SIGER BIBELEN OM ÅNDELIG LATENHET

Ordspråkene 6:9–11 –

«Hvor lenge vil du ligge der, du trege? Når vil du stå opp fra søvnen din? Litt søvn, litt dvale, litt håndfolding for å hvile, og fattigdom vil komme over deg som en røver, og nød som en væpnet mann.»

1 Corinthians 15

"Derfor, mine elskede brødre, vær standhaftige, urokkelige, alltid rike på Herrens verk, vel vitende om at deres arbeid ikke er forgjeves i Herren."

Jeg ber når du leser gjennom denne artikkelen at nåden og styrken til å være aktiv i ditt bønnsted vil bli gitt deg.

Si disse bønnene sammen med meg for å hjelpe deg med å overvinne din åndelige latskap, og ikke glem å være bevisst om det.

Bønnepoeng

 • Herre Gud, jeg velsigner ditt hellige navn for den nåden du har gitt meg. Jeg takker deg for velsignelsene og livets gave som du har åpnet for meg, Herre, jeg opphøyer ditt hellige navn. Fader Herre, jeg kommer foran deg i dag for å søke din hjelp. Jeg ser meg selv bli lat når jeg vil snakke med deg om ting som er veldig viktige for mitt liv og skjebne. Utsettelse har blitt en stor hindring for min suksess og vekst i livet, jeg ber om at du vil hjelpe meg med å erobre det i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg trenger din barmhjertighet for å hjelpe meg å holde fokus når jeg gjør ting. Herre, når jeg legger hendene på noe, søker jeg at nåden ikke blir distrahert. Jesus hjelper meg med å sette fokus på å oppnå ting, og hjelpe meg å holde fokus til jeg har oppnådd. Jeg irettesetter enhver agenda til fienden som har gjort meg til min egen fiende gjennom utsettelse, jeg ødelegger planen deres over livet mitt i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg trenger din grav for å fungere i ditt rike, hjelp meg til å overvinne mine kjøttfulle ønsker, hjelp meg til å gjøre mer innsats i stedet for bønn, hjelp meg til å alltid komme med unnskyldninger og gi meg visdom for jeg vet ikke hva jeg skal be om, led meg Herre.
 • Fader Herre, la din hellige ånd veilede meg i ting jeg skal si når jeg ber, vekk meg opp herre, vekk min åndsmann, gi meg nåden til å be uten opphør, hjelp meg å forstå ditt ord når jeg leser, la den hellige ånd lære meg og lede meg gjennom ditt ord. Må jeg ikke lese ditt ord som en historiebok Herre, men som en rikets general som vil spise, fordøye og fortsatt være i stand til å dele ditt ord med folk i mine miljøer,arbeid plass .
 • Herre Jesus jeg ber, tenne opp min ånd mann når jeg er sliten for du sa i ditt ord, selv i min nød, du vil lytte til meg og tenne din ild i meg alltid.AMEN
 • Lovelies vi har kjegle til slutten av denne måneden bønn, og jeg håper du har dine vitnesbyrd før måneden renner ut. FRED.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønnepoeng for gode ting i Ember-måneden
Neste artikkel5 tegn på åndelig angrep
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.