Bønnepoeng for velsignelse i Ember-måneden

0
8061

I dag skal vi behandle bønnepunkter for velsignelse i ember måned. I det meste av verden er glørmåneden vanligvis merket med mange farlige ting. Ettersom Guds barn går alt for å få ting til å skje for seg selv, er djevelen også ute på amok for å forårsake smerte og sorg i mange familier. Men uavhengig av djevelens plan, er Gud rikelig i stand til å beskytte sine barn og dele ut velsignelser gjennom glødemåneden.

Uansett hva du har jaktet på de siste 10 månedene, er de resterende dagene i dette året fortsatt nok til å frigjøre den. Til tross for de korte dagene som gjenstår i år, kan Herren fortsatt besøke deg med mange velsignelser. Alt du har bedt om fra begynnelsen av dette året nå er tiden for manifestasjon. Herrens velsignelser gjør rikdom og legger ingen sorg til det. Fra nå til desember vil du begynne å oppleve en ny dimensjon av velsignelse og gunst i alle forgreninger.

Hvis du tror at dette året ikke er forbi ennå og at du fortsatt kan bli velsignet, la oss be sammen.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Bønnepoeng:

 • Herre, jeg takker deg for livets gave. Jeg takker deg for din beskyttelse over livet mitt. Jeg ærer deg for din beskyttelse over familien min. Måtte ditt navn være høyt opphøyet i Jesu Kristi navn.
 • Far, jeg takker deg for din nåde fra januar til dette øyeblikk. Skriften sier at det er ved Herrens barmhjertighet at vi ikke blir fortært. Jeg takker deg for din nåde over familien min og meg. Måtte ditt navn være høyt opphøyet i Jesu Kristi navn.
 • Herre, jeg ber om syndens tilgivelse. På alle måter jeg har syndet og mangler din herlighet, ber jeg om at du tilgir meg i Jesu navn. Skriften sier at vi ikke kan fortsette å være i synd og be om at nåden skal florere. Herre, jeg bestemmer ved himmelens myndighet, la din barmhjertighet seire over mitt liv i Jesu Kristi navn.
 • Herre, på alle områder av livet mitt som synden har hindret mine velsignelser i å flyte over, ber jeg om at din nåde skal tale for meg i Jesu Kristi navn.
 • Herre, skriften får meg til å forstå at Gud vil gjøre alt vakkert til sin tid. Herre, må det behage deg å velsigne meg i disse glødende månedene i Jesu Kristi navn.
 • Far, jeg kommer mot hver prins av Persia som står mellom meg og Blessing. Jeg ber om at de faller flatt i Jesu Kristi navn.
 • Fader Herre, det er skrevet; Derfor sier jeg dere: Uansett hva dere ber om i bønn, tro at dere har mottatt det, og det skal bli deres.» Jeg dekreterer Herrens daglige velsignelse over livet mitt i Jesu navn.
 • Far, som du, velsignet David, og du gjør Salomo velstående; Jeg ber om at du må velsigne meg rikelig i Jesu Kristi navn.
 • Herre, alle gode ting som jeg har lengtet etter fra begynnelsen av dette året, ber jeg om at den blir manifestert i Jesu Kristi navn.
 • Far, alle gode ting som jeg har jaget fra begynnelsen av dette året, men ikke kunne oppnå til nå, ber jeg om at Guds hender vil frigjøre det til meg i dette øyeblikket i Jesu navn.
 • År 2021, hør Guds ord, du skal ikke uten å frigi mine velsignelser fanget i det i Jesu Kristi navn.
 • Jeg bestemmer ved himmelens myndighet; disse glørmånedene skal begynne å favorisere meg i Jesu navn. Jeg ber om at hver mann og kvinne du har posisjonert for å hjelpe meg blir velsignet. Jeg ber om guddommelig forbindelse mellom oss i Jesu Kristi navn.
 • Alt ondt som trenger å forlate livet mitt for at Herrens velsignelse skal bli åpenbart, bestemmer jeg guddommelig adskillelse mellom oss i Jesu navn.
 • Herre, Skriften sier at du skal etablere våre planer. Jeg ber om manifestasjon av enhver god plan jeg har i Jesu Kristi navn.
 • For det er skrevet: De rettferdiges forventninger skal ikke kuttes. Jeg bestemmer ved himmelens myndighet; mine forventninger skal ikke hindres i Jesu navn. Jeg snakker som et Guds orakel; alle gode ting som mitt hjerte ønsker, er utgitt i Jesu Kristi navn.
 • Skriften sa: For jeg vet hvilke planer jeg har for deg, sier Herren, har planer om å få deg fremgang og ikke å skade deg, har planer om å gi deg håp og en fremtid. Jeg skal avslutte året godt i Jesu Kristi navn.
 • Det er skrevet: Og min Gud skal dekke alle deres behov etter sin herlighets rikdom i Kristus Jesus. Jeg bestemmer ved himmelens myndighet; mine behov er levert i Jesu navn.
 • Herren er min hyrde; Jeg mangler ingenting. Han får meg til å legge meg i grønne beitemarker. Han fører meg til stille vann. Far, du er min hyrde; Jeg vil ikke mangle i Jesu navn. Jeg skal ikke mangle noe godt i livet i Jesu Kristi navn.
 • Det er skrevet: Hvis du adlyder Herren din Gud fullt ut og følger nøye alle hans bud jeg gir deg i dag, vil Herren din Gud sette deg høyt over alle nasjonene på jorden. Jeg ber om at du vil sette meg høyt over alle nasjonene i Jesu navn.
 • Skriften sier at Herrens velsignelse gir rikdom uten å legge til sorg. Jeg ber om at du må velsigne meg med din rikdom i Jesu Kristi navn.
 • Far, Skriften sier. Hver fullkommen gave kommer ovenfra, og kommer ned fra de himmelske lysenes Far, som ikke forandrer seg som skiftende skygger. Han valgte å føde oss gjennom sannhetens ord, slik at vi kunne være en slags førstegrøde av alt han skapte. Herre, jeg ber om at du skal frigi alt godt til meg i Jesu Kristi navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkel10 skriftvers hver mor bør be for barna sine
Neste artikkelBønn om beskyttelse i glødemåneden
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.