Paktbønner mot plagg av feil identitet

4
12758

I dag skal vi forholde oss til paktbønner mot plagg med feil identitet. Plagget med feil identitet vil få deg til å se på som en annen person som er helt annerledes enn den du er. Det er et plagg på hver mann. Dette plagget er mer åndelig enn det fysiske. I stor grad skildrer det hvilken type person et individ er. For eksempel, når du ser en konge, kan du identifisere en konge ved hans kappe. Når du ser en slave, kan du også identifisere en slave ved plagget sitt.

Da Joseph var i ferd med å bli solgt til slaveri av halvbrødrene, var det første de gjorde å skifte det vakre plagget som faren ga ham. De visste at ingen ville være livlig nok til å kjøpe Joseph hvis de ble sett i den vakre kappen. Det vil bli sett på som om noen prøver å selge sønnen til en konge. Men da de trakk klærne hans, ga de ham en annen slitt for å skildre slaveri og avvisning. Med dette er de i stand til å selge ham til slaveri.

Som vår himmelske far kler Gud mange av oss i et vakkert plagg. Men synd og fiende har tatt plagget av mange mennesker. Det er så mange mennesker i verden i dag at de går rundt med et plagg med falsk identitet. Folk ser dem som de ikke er. De sliter med å endre feil oppfatning folk har hatt om dem på grunn av hvordan de blir sett på. Et plagg er ikke bare for å forskjønne kroppen; det krever også respekt og ære.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

På tidspunktet for Levitical Priesthood var det et mønster av plagg de pryder. Når menn blir sett i et slikt plagg, får de automatisk den respekten som passer en prest. Også en mann vil bli behandlet som en slave på grunn av typen plagg som er på ham. Fienden har endret plagget til så mange mennesker. Han har tatt plagget Sonship and Kingship fra mange mennesker og gitt dem plagg av skam og slaveri. Nå går folk rundt med plagget som ikke er deres. De blir tatt for den de ikke er og blir behandlet mindre.

I dag vil Gud ta bort alle plagg med feil identitet i Jesu navn. Hvert demonisk plagg på deg som stopper folk fra å se kongen er deg; Den hellige ånds ild ødelegger et slikt plagg.

Bønnepoeng: 

 • Far, jeg takker deg for din nåde. Jeg berømmer deg for din beskyttelse over livet mitt. Måtte navnet ditt bli høyt opphøyet i Jesu navn. 
 • Herre, Skriften sier at vi ikke kan fortsette å leve i synd og be nåde om å være overflod. Jeg søker tilgivelse for mine synder. På noen måte jeg har syndet og mangler din herlighet, ber jeg deg om å tilgi meg i dag i Jesu navn. 
 • Jeg ber om nåde. På alle måter har synden fått meg til å mislykkes med formålet med min eksistens; Jeg ber om at du skal være barmhjertig med meg i dag i Jesu navn. 
 • Herre, alle onde klær av skam og vanære som er blitt påført meg, fjerner jeg dem i dag ved himmelens myndighet. Hvert plagg som får meg til å oppleve skam der jeg skal feires, jeg ber om at Guds kraft vil fjerne et slikt plagg fra livet mitt i dag i Jesu navn. 
 • Far, alle plager av ufruktbarhet i livet mitt, tar fyr i dag i Jesu navn. Hvert demonisk plagg som har gjort det vanskelig for meg å tenke gode ting, jeg trekker det av i dag i Jesu mektige navn. 
 • Far, alle hindringsklær som stopper meg fra å møte skjebnehjelper, jeg trekker deg av i dag i Jesu navn. Jeg bestemmer at hvert plagg som har endret identiteten min for hjelperens øyne, brenner i dag i Jesu navn. 
 • Herre, hver satanisk agent som er blitt sendt fra helvetes grop for å kle meg med en feil identitet, jeg irettesetter dem i dag ved makten i Jesu navn. 
 • Herre, jeg ber om gjenopprettelse. Det gode plagget som er tatt bort, jeg ber om at Guds hender gjenoppretter dem for meg i Jesu navn. 
 • Herre, hvert suksessplagg, hvert kongedress som har blitt erstattet med slaveri, jeg bestemmer at Guds hender gjenoppretter mitt kongelige plagg i Jesu navn. 
 • Herre, hvert plagg av slaveri brenner i dag. For det er skrevet, det er for frihet at Kristus har frigjort oss. Jeg bestemmer friheten min i dag i Jesu navn. Jeg snakker min frihet til virkelighet i dag i Jesu navn. 
 • Far, jeg ber om at du skal omgi meg med en ildsøyle. Hver mørkets agent som prøver å komme i drømmen min for å stjele det vakre plagget mitt, jeg ber om at Guds ild skal brenne dem til aske i Jesu navn. 
 • Herre, hvert plagg av smerte og sorg, jeg ødelegger dem i dag i Jesu navn. Kristus har gått gjennom smerter slik at jeg ikke vil. Han har blitt latterliggjort, slått og skammet for at jeg skal være fri. Hvert demonisk plagg av fienden som beskytter min glede, brenner i dag i Jesu navn. 
 • Herre, akkurat som du forandret historien om Jabez og gjorde ham velstående mer enn brødrene hans. Jeg ber om at du skal snu historien min i dag i Jesu navn. 
 • Herre, jeg ber om en overnaturlig vending av hendelsen i livet mitt i dag. På alle områder av livet som jeg trenger forandring, ber jeg om at du får det til å skje i Jesu navn.
 • Herre, hvert sykeplagg på kroppen min brenner i dag i Jesu navn. Herre, jeg gjør kroppen min ubehagelig for hvert ondt plagg i Jesu navn.
 • Far, hvert plagg av uflaks, fiasko og skuffelse, jeg brenner deg i dag i Jesu navn. 

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelCovenant Prayers of Nok er nok
Neste artikkelHvorfor og hvordan du kan be for noen som har såret deg
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

4 KOMMENTARER

 1. God kveld sir/ma, jeg vil gjerne dele denne artikkelen på min Facebook -vegg, jeg heter Jubril Sodiq Adekunle. Takk for disse kraftige bønnepunktene.

 2. Takk for din bønn hver dag. Det hjelper mye. Vennligst fortsett og jeg ber for deg og din familie om helse, velstand, langt liv, glede og fred i Jesu mektige navn, AMEN

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.