Paktsbønner om barmhjertighet

0
12170

I dag skal vi takle det paktbønner for nåde. Hva er barmhjertighet? Det er en benådning eller medfølelse gitt til en lovbryter. Barmhjertighet kan også åpne låste dører, forårsake gjennombrudd og hjelpe befrielser fra mørkets makt. Boken til Klagesangene 3: 22-24 Herrens standhaftige kjærlighet opphører aldri; hans barmhjertighet tar aldri slutt; De er nye hver morgen; Stor er din trofasthet! "Herren er min del," sier min sjel, "derfor vil jeg håpe på ham."

Skriften får oss til å forstå at den standhaftige kjærligheten til Gud aldri slutter. Fra en generasjon til en annen holder Gud løftet om sin kjærlighet. Også Herrens barmhjertighet ledsages alltid av kjærlighet til Gud. Uansett hvor kjærligheten til Gud går, er Guds barmhjertighet ikke langt derfra. Barmhjertighet er et paktløfte om Gud til sitt folk. I boken om Romerne 9:15, jeg vil forbarme meg over hvem jeg vil ha det på og medfølelse med hvem jeg vil ha det på. Dette betyr at Guds barmhjertighet er et paktløfte om Gud til sitt folk.

Gud inngikk en pakt med Abraham. Guds pakt om Abrahams liv strekker seg til Isak og Jakob, og hele Isreal ble delaktige i pakten. Det er en barmhjertighetspakt som er initiert av Jesu blod. For soning og barmhjertighets forsoning må blod bli utøst. Ikke rart at Isreals barn ble skånet den natten ødeleggelsesengelen besøkte Egypts land og ødela egypternes første frukt.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Paktens bønn om barmhjertighet vil gjenaktivere Guds barmhjertighet over livet til hans folk. Legg merke til at Guds pakt er evig, og det er ingenting som kan ødelegge den. Imidlertid er det ting vi gjør som vil gjøre pakten sovende. Så mange kristne er blitt fordømt der de burde rettferdiggjøres bare fordi Guds barmhjertighet var taus over deres liv. Hvis ikke Guds nåde hadde talt over Ester, ville hun ha blitt tvunget til å møte lovens fulle omfang etter at hun brøt oppførselskoden i kongens palass. Herrens barmhjertighet talte om Daniel, og skriften skrev at Daniel var mer ærbar enn sine jevnaldrende.


Når herrens barmhjertighet aktiveres i våre liv, blir prøvelser og prøvelser en ting som hører fortiden til. Jeg snakker som et orakel for Gud, alle områder i livet ditt som trenger Guds nåde. Jeg bestemmer barmhjertighet over dem i dag i Jesu navn.

Bønnepoeng

 • Far, jeg velsigner deg for nok en vakker dag som denne. Jeg takker deg for nåde til med en annen bønnedag. Måtte navnet ditt bli høyt opphøyet i Jesu navn.
 • Far, for det er skrevet, den som skjuler sin synd, skal gå til grunne, men den som bekjenner dem, skal finne barmhjertighet. Jeg bekjenner syndene mine for deg fordi jeg for deg alene har syndet og gjort stort ondt i dine øyne. Jeg ber om det i kraft av blodsutgytelsen på Golgata -korset; du vil vaske mine synder bort i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg reaktiverer din nådepakt om livet mitt i dag i Jesu navn. På alle områder i livet mitt som trenger barmhjertighet, la det begynne å snakke for meg i Jesu navn.
 • Jeg snakker Guds nåde over virksomheten min. Jeg ber om at Herrens barmhjertighet skal løfte min virksomhet. Nåden som vil gi virksomheten min en åndelig akselerasjon for å være bedre enn alle mine konkurrenter, jeg ber om slik nåde komme over virksomheten min i Jesu navn.
 • Herre, jeg bestemmer at hver vei som har blitt sperret mot meg. Hver dør som er blitt stengt mot, må herrens barmhjertighet begynne å åpne dem i dag i Jesu navn.
 • Herre, hvert gjennombrudd som har blitt forsinket av synd, gjennom den høyestes pakt, begynner disse gjennombruddene å manifestere seg i Jesu navn.
 • Herre, jeg bestemmer Guds nåde over mine barn. Skriften sier at barn er Guds arv. Det er også skrevet at barna mine og jeg er for tegn og under. Jeg bestemmer at ingen skade skal komme i nærheten av barna mine i Jesu navn.
 • For det er skrevet, men så sier Herren: «Selv de mektiges fanger skal bli tatt bort, og de fryktelige byttedyr blir frelst; For jeg vil kjempe med ham som kjemper med deg, og jeg vil redde barna dine. Herre, ditt ord har lovet at du vil kjempe med dem som strider med oss, og du vil redde barna mine. Hver makt som ønsker å skade barna mine, dør i dag i Jesu navn.
 • Herre, jeg taler herrens paktens barmhjertighet inn i ekteskapet mitt. Hver vei fienden angriper ekteskapet mitt, ber jeg om at Herrens barmhjertighet skal blokkere det i dag i Jesu navn.
 • Herre, jeg avbryter alle demoniske angrep fra fienden i løpet av livet mitt i dag. Jeg opphever alle deres planer om familien min i Jesu navn. Herre, på alle områder av livet som fienden har gått på en galning, ber jeg om at Herrens nåde vil aktivere Guds beskyttelse over livet jeg og min familie i Jesu navn.
 • Far, ditt ord sier at jeg er verdens lys, en by som ligger på åsene som ikke kan skjules. Herre, må din barmhjertighet stadig tale for meg i Jesu navn.
 • Jeg avbryter enhver ond dom over livet mitt og familien i dag i Jesu navn.
 • Herre, jeg ber om din pakt barmhjertighet over landet mitt. Ditt ord sier at vi er som en by som ligger på åsene som ikke kan skjules. Herre, jeg ber om at denne nasjonens ære ikke skal bli til mørke.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelPaktens bønner for gjennombrudd
Neste artikkelPaktens bønner for velsignelse
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.